IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

1168Sunnuntai 31.05.2009 17:19

Vika päivä tääl :(

1167Keskiviikko 27.05.2009 02:54

I did some wallpapers for our company's website for the customers to download, if interested, go on and check http://s18.photobucket.com/albums/b103/Elluzka/Wallpapers/ ;)

1166Keskiviikko 27.05.2009 01:45

Eliza: "BUUUURB!"
Chiara: "Oh Eliza I will miss your boobs"
Eliza: "Boobs?"
Chiara: "Yes..."
Eliza: "Did you mean burbs? Boobs are tits :D"

1165Tiistai 26.05.2009 06:22

Tänää tehää jöppöset Jeromelle. Pistetään yöpöytä sen pään ylle, toitotetaan juhlatorvea ja kun se herää, se lyö päänsä pöytään. Mun tehtävä on ottaa kuvii tilanteesta. Tulette siis kaikki näkemään tapahtuman.

1164Sunnuntai 24.05.2009 20:05

Mietintää...

Seurustelu ei oo sitä, että ollaan 24/7 keskenään, jätetään ystävät ja hauskanpito, tehdään kaikki mitä toinen sanoo ja kuvitellaan, et toinen on elämässään tärkein tässä iässä. Koskaan ei pitäis pakottaa toista esim hylkäämään ystäviään toisen vuoksi. Kumppanit vaihtuu, mutta ystävät pysyy. Jos myöskin toiselta kieltää koko ajan bailut yms baarireissut, ajaa vaan toisen pois. Kukaan ei halua olla kenenkään kahleissa. Ei toisen ystäväpiiristä tarvitse pitää, silti kuitenkin on tärkeää, että toisella on ystäviä. Mitä sinä tekisit pelkän poikaystävän kanssa? Varsinkin tyttöjen on tämä vaikea hyväksyä, että poikaystävällä on naispuolisia kavereita. Ne on 99 % vain kavereita. Jos muuta epäilee, ei kannata seurustella koska luottamus puuttuu. Harrastustenkin kieltäminen on väärin. Jos poika on lätkätreeneissä yms roolipelaamassa useinkin, mitä siitä? Ei sinun tarvitse hänen harrastuksistaan pitää. Tärkeää on, että löytyy jotain, jota tehdä vapaa-aikana. Mitä haluaisit hänen tekevän muuten? Ai niin, olla sun kanssa koko ajan, jos tämä mahdotonta niin istua kotona ja ajatella sinua/mesettää kanssasi. Tätäkö haluat kumppaniltasi? Jos haluat, hanki koira. Se ainakin tekee mitä sanotaan, ei käy bileissä, ei harrasta yksin/muussa porukassa mitään ja odottaa kiltisti kotona. Me ihmiset ollaan erilaisia.

Toivottavasti henkilö tunnistaa itsensä ja katsoo peiliin. Voin olla itsekäs ruma huora (ja ylpee siitä), mut sentään oon elämäni aikana oppinut ajattelemaan muita ihmisiä.

1163Sunnuntai 24.05.2009 06:01

Kirjotan tässä nyt muutaman välipalareseptin, jotka oon oppinu mun ajalla täällä :D siitä saa kun ei oo tarpeeks ruokaa, pitää blandaa kaikkea.

Tonnikalasalaatti ala Eliza

Majoneesia
Tonnikalapurkki
Katkarapuja
Kukkakaalia

Pyydä joku avaamaan tonnikalapurkki (jos käytössä on se uudenlainen hankala...) Länttää koko sisältö lautaselle. Jos kaikki lautaset on likaisia, käytä kattilaa. Lisää majoneesia maun mukaan ainakin purkillinen. Kuori katkaravut, kilju mädille ja loppujen lopuksi pyydä joku alaisistasi kuorimaan ne sulle. Pilko kukkakaalia ja laita suolaa niiden päälle. Miksaa kaikki yhteen ja nauti. On hyvää ja täyttävää.


Toast ala Elza

Paahtoleipää
Voita
Tuorejuustoa (philadelphia...)
Vihreää pestoa

Paahda kaksi paahtoleipää. Polta ainakin neljä. Laita päälle kerros voita, kerros tuorejuustoa ja päälle pestoa. Vihreää, jos sattuu löytymään. Muista syödä leivät leivinpaperin päällä, koska lautasten tiskaaminen vie liikaa aikaa.


Tomaattisörsseli ala Eliza

3 tomaattia
Majoneesia
Pippuria
Suolaa
Sipulia

Pilko tomaatit muovipussin päällä, koska leikkuulaudan tiskaaminen vie liikaa aikaa. Pilko samalla tavalla sipulit, itke ainakin puoli tuntia ja tinttaa jokasta joka nauraa. Kiroile kunnolla suomeksi. Lisää ihan vitusti majoneesia. Sitten ihan saatanasti pippuria ja suolaa. Basilikaa kans jos löytyy.


Eksoottiset mansikat ala Eliza

Mansikoita
Suklaalevy
Chilipippuria

Pilko mansut puoliksi. Sulata suklaa. Syö mansikat. Osta lisää mansikoita. Lisää chilipippuria suklaaseen, jotta kukaan muu ei sun mansikoita syö! Dippaa mansikat tsilisuklaaseen, anna kuivua
ja syö. Älä anna muiden syödä sun kahen punnan mansikoita!


Köyhän mediatyöntekijän drinkki

Pyydä ryyppy joltain, jol on viinaa. Kaada se lasiin, lisää appelsiini ja omenamehua, ei mitään muuta. Ei muuta pitäs löytyäkään, paitsi kirsikkakokista. Jos sul on omaa. On niin pahaa ettei kukaan juo sun drinkkiä.

1162Sunnuntai 17.05.2009 19:48

Voi että kun johonkin paikkaan voi rakastua. Mä niin palaan skotlantiin<3

1161Maanantai 11.05.2009 17:52

Joskus käy näin

1160Maanantai 11.05.2009 04:24

Aiotko viettää hetken kanssani kesällä 2009 ?

lisää tämä päiväkirjaasi ja
katso kuinka moni aikoo olla
kanssasi kesällä 2009.

1159Lauantai 09.05.2009 22:54

Jee, meikä pääsee skotlantiin ^^ lähen keskiviikkon ja tuun perjantain takas New Romneyyn.

Oli mahti klubi-ilta :D lisään kuvii illemmal.