IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

356Maanantai 07.08.2006 03:48

Lellun matkapäiväkirja part 9

jee welcome home me ^^

elikkäs.. en päässy sit lauantaina enkä siunnuntaina nettikahvilaan ni kirjotan kolmen päivän merkinnät nyt viimesessä lellun matkapäiväkirjamerkinnässä.

Lauantai 5.8

aamul lähettiin lontooseen. matka oli aika tyhmä, kun toi saakelin Raul espanjasta ärsytti koko matkan. peril me mentiin emman kans eka metrol King's Crossin asemalle kattomaan laituri 9 ja 3/4-osaa. ja sit mentiin venaa muuta joukkoo madame tussaudin vahakabinetille, joka muuten oli aika perseestä kun ei nähny melkeen mitään. liikaa ihmisiä. kauhukammiossa jotkut ernot otti kuvia MUSTA :o jees.. no sen jälkeen mentiin sit CAMDENIIN eli mun paratiisiin. ei vaan ollu kauheesti aikaa shoppailla.. ja ne tärkeimmät kaupat oli jossain hornan tuutissa. elikkä ens kerralla enemmän. ostin pvc hameen ja paidan ja cyberdogista sellasen cyberpaidan ^^ paluumatkal se Raul heilutti kiva sellasta lasinsiruu emman naaman edessä! eilen me kanneltiin siitä ja kuultiin sit et Raul lähetetään himaan :D jes!

Sunnuntai 6.8

no aamul herättiin, hyvästeltiin isäntäperhe ja lähettiin kings carparkkiin josta bussi tuli hakeen meidät lontoon lentoasemalle. ei siitä sitte muuta.. siel noustiin lentokoneeseen, istuttiin siel kaks ja puol tuntii ja mentiin ulos. emma sano muuten ennen matkaa et kuiteski sen viereen tulee joitain hinttejä.. niin eikö sit sen viereen istunu homopari xDD hehe.. ne oli aika hauskoja.. meikkas matkal ja puhu hassusti. peril kotisuomes otettiin kuva ryhmästä, hyvästeltiin ja lähettiin kotii.

ikävä tulee bournemouthia :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.