IRC-Galleria

kyynerpäähänsä

kyynerpäähänsä

mut sano vaan Jartsa

itsenäisyyspäivän vastaanotto.Keskiviikko 06.12.2006 22:28

meri-maija pikkuruinen istui yksikseen potalla ja kuunteli veden lotinaa lavuaarista <3
tanja tytön tylleröinen kulki ympäri kuningaskuntaansa ja totesi "ovatpa hevoset pesseet paljon pyykkiä."
oi voi! minä huokasin ja paijasin poniani. miten oletkin noin pulskistunut? onko sinulla silmissäsi roskantunnetta, vetistystystä tai kirvelyä? ei hätää. pistä bepantteeniä.
mutta prinsessat eivät enää tanssineet. siksipä tyttö laukkasi tampuriinilla. pocahontas hyppäsi puusta ja katsoi kiviä. hän oli surullinen
kivet näyttivät niin lasittuneilta. niin möykyiltä että ne eivät enään edes liikkuneet. pocahontas potkaisi kiveä ja satutti varpaansa, niinkuin mesikämmen konsanaan.
. tampuriinin kalvo puhkesi, eihän silloin oltu vielä e-pillereistä kuultukkaan. niinpä tyttö ja pocahontas lähtivät pomppulinnaan. mutta sitten tyttöset huokaisivat helpotuksesta ja muistivatkin: ahaa! '' tampuriinihan on se soitin!'' vai onko? pitää mennä kysymään mufasalta.
ei heidän tarvinnut sillä tyttö heräsi koomasta ja löi itseään lusikalla "minähän soitin tampuriinia jotta kotitalousopettajat kokoontuisivat!" Niin, olisihan se kurjaa, jos linnutkaan eivät enää visertelisi kotitalousluokan ikkunoiden alla. ihan kuin jonkun imusolmuke olisi katkennut.
he tunsivat sen luissaan. maa tärisi ja emakkoporsaat olivat vauhkoontuneet. heidän olisi kuljettava sosisluusolan läpi.mutta entäpä sydämmenohitus leikkaus? olisiko se mahdoton ajatus? ehkä olisikin parempi kiertää umpisuolen kautta.mutta verilätyt olivat loppuneet joten he päättivät mennä lindexiin artisokkaostoksille.mutta lindexistä ei löytynytkään pocahontakselle oikeankokoisia stringejä no onneksi aina on onkimatoja. nauraen he surffasit pyykkilaudoillaan.ja silittivät samalla toistensa silitysrautoja siltä rautapuolelta
mutta sitten heidän päähänsä pälkähti! "jos tefloniin ei tartu mikään, miten teflonin saa kiinni pannuun?"
voi kamala. kuinka saatoimme unohtaa. taas jäi se puikkoliima sinne auton bensatankkiin. jos vaikka sytytettäis tulitikku ja poltettais bensa pois tankista niin saatais se liimapuikko sieltä ehjänä.niinpä he lähtivät hautausmaalle hakemaan tulitikkuja. mutta tulitikkutyttö nauroi heille "hei beibi mä oon tulta!"ja samaan aikaan mufasa loikkasi hautakiven takaan ja he lensivät suoraan syvyyksiin.
he putosivat kunnes pegasoksen siivet paloivat poroksi ja niin he ratsastivat joulupukin lailla porovaljakolla yli maaseudun.maaseutu oli kuin unta. lehmät tallustelivat niityillä ja lumiukot tanssahtelivat metsän laidoilla. oli marraskuu. laskiainen koittasi aamun sarastaessa joten he alkoivat takoa lasikenkää.
tuhkimon kenkä tipahti ja he jatkoivat aladinin taikamatolla matkaa kohti suurta tuntematonta.
mutta pocahontasin päähän pälkähti kauhea ristiriita "kumpi tämän pistää gallerian päiväkirjaansa? no, ehkä olis parempi et molemmat pistää, ettei tuu mitään vastarintaa. SODASSAKAAN EI LUOVUTETTU!
niin he nukkuivat elämänsä loppuun asti
aamen.


Jartsa sanoo:
se oli virkistävää
Tanja sanoo:
:D















Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.