IRC-Galleria

labi

labi

ja nautin rumbasta

olen pessimistiTorstai 09.10.2008 20:13

väsyttää edelllee joten lantustin (jopol kyl mut silti) äsmarkettii ja ostin itelleni madcrociii, sitte aloin ajattelee et hmmm huomen on perjantai. (näin viisaita ajatuksia väsyneessä päässäni) nohh sit ilakoin ittekseni et heheei koht on syysloma mut sit kauhukseni muistin lähteväni maalle-.-'

siel ei saa kumminkaa aikaan mitää ja himas oisin VARMASTI saanu paljo enemmä tehtyy kaikkii kouluhommii ja tollee mut nyt sit meen tonne lyhistymää jokskuks kolmeks päiväks ja mikä ihaninta: matkahan on 550km per suunta-.- sellane 7h autos körötellen ja sit pitäs kumminki tehä niinku ehkä miljoona koulujuttuu tai no vähintää alottaa niit kaikkiii. vituttaa jo valmiiks tää jakso ja sit tonne lihomaan ilman motivaation jyvästä. sen verran täs kaikessa 'mummolaan-syysloma-saamattomuus' jutussa on hyvää, et oha noi fabut sielä päin aika mukavia ja mummo on kyl sellane ruokaguru. toisaalta taas sitä ruokaa saa kuus kertaa päivässä vähintää, siihe kolmet kahvit ja sit kaikki karkkisipsijäätelökasat mitä sinne on mua varten ostettu, ni lihooha tuol pakostaki sellaseks maanvyöryks jo kolmessaki päivässä et en usko et farkut mahtuu enää ku palaan.

MUTTA pointti nyt oli (ainaisen valittamisen lisäks) ETTÄ mua ottaa päähän koulu (ja sen miljoona tyhmää pakollista kurssia), ulkoilman tundramaisuus; on helvetti ku asuis jossai etelänavan kylmimmällä tunturilla jossai helvetin radiomaston nokassa, ja tietysti mua ottaa päähän myös eniten se että ottaa yleensä päähän. tälläne valistus kuuluu kaikkien yhyy oon kakstoistavee naperoitten päiväkirjaan, joten ärsyttää ku ite valitan tällästä. pitäs varmaa taas kaivella vanha kunno p.kirja tuolt jostai ja valittaa siihe mut ensinnäki mun pöytä on taas sellane puf ettei sielt löydä ees kynää, vaikka mulla onki ehkä kaksmiljardia kynää. sitte toisena, en jaksa kirjottaa iha käsin ku sitä saa harrastaa koulussaki iha tarpeeks NIIN.

taidan kaikota päälystämään mun (TYHMÄT) koulukirjat jollai semihalpishuonolla päälystysjutulla mitä hartaasti etin s-marketista. laittais jonku opastekyltin et KONTAKTIMUOVI HALVALLA TÄSTÄ ni ehkä munlainen köntys löytäis sitä sit helpommin, ei tarviis silmäpussit roikkuen ärsyyntyneenä mennä siel niitte hyllyjen välis metsästäen jotain KONTAKTIMUOVIA. kohta en enää päälystä mun kirjoja ja annan niitten rapistuu laukussa. kumminki musti sit oksentais niite päälle tai kusasis.

ainoa positiivinen asia mikä pulpahtaa nyt just tällähetkellä päähän ni on eettttä mulla on madcroc, surullista eikö?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.