IRC-Galleria

labi

labi

ja nautin rumbasta

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.06.2009 19:45

okei oon tänää varmaa tehny enemmän ku koko kesäloman aikana yhteensä. pilkoin joku triljoona raparperia semmosiks pieniks ja mehustin ja hyppelehdin koiran kaa tuol sateessa ja nii sit oon syöny about kokoajan=/ JA heräsinki aikasemmin ku koko loman aikana! (en tiiä pitäiskö myöntää, että heräsin siis klo 11, mut njaa)

eli siiis matkasin eilen jonku kuus tuntii tänne maalle ja nyt siis kökötän täällä seuraavat 1,5vk ainaki. ainaski on aikaa pohdiskella elämää suurempia kysymyksiä, mut sit taas toisaalta pohdin ja analysoin kuitenki liikaa.

ja koska tääl mummonmökissä on joku triljoona kertaa hiljasempaa ku himassa ni yöl olin iha peloissani et joku sarjamurhaaja vaanii ikkunan takana ja sit olin iha yksinäistyny, jos se nyt on mikää sana. mietiskelin sillon, et miten yksin oon, mut sit tänne ilmesty joku itikka, joka inis koko yön mun korvassa ja sit ku siinä valvoskelin ni pohdin et miten onnekas oon ku mul on paras ystäväni:) kaipaan sun juttuja jo nyt ja varsinki niitä juttuja, joiden jälkeen joudun mulkasemaan sua vähän vihasesti<3

niin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.