IRC-Galleria

labi

labi

ja nautin rumbasta

OHI ON!Keskiviikko 16.09.2009 22:28

niin ja oli VAIKEA.

pitäis lukee perjantaiks toi kirjakin (taitaa olla juoksuhaudantie nimeltään) ja sit siitä pitäis tehä joku esseehomma. saattaa olla hankalaa kirjottaa kirjasta, joka on samanaikaisesti kummallinen ja jossa ei oikeestaan tapahdu mitään. yritä siinä sit analysoida about kaikkien henkilöiden salaisimmat luonteenpiirteet ja niiden vuorovaikutus muihin ihmisiin tai jotain yhtä idioottimaista. henkilöä, joka ei ensinnäkään edes pidä lukemisestä, ei tulis pakottaa lukemaan kirjoja, joiden sisältö menee tän henkilön aivokapasiteetin ulkopuolelle kilometrettäin tai no, kirjoja ylipäätään.

joo eli vielä 2/3 lukematta tästä kyseisestä kirjasta, jota rupesin lukemaan ihan vaan sen takia, että se oli tyyliin ainoo noista kirjoista mitä meillä oli himassa vaikka kirjojahan meiltä löytyy varmaan 10000. toinen syy oli toki myös se, että ei ollu aikaa lähtee metsästämään mistään kirjastoista jotain hitusen kiinnostavampaa kirjaa. mua myös oikein todella inspiroi tähän lukuelämykseen se, että isäni sanoi: "noh tää on sit tosi kummallinen kirja, mut se toinen tän on viel kummallisempi. ole hyvä!" KIITOS.

AINII ja huomen ois espanjan sanakoekin. noooh luen jossain yöllä kun kerkeen tolta typerältä kirjalta, sillä jos yritän lukee sen vähintään puoleenväliin ni huomenna ei oo ku puolet jäljellä, hmm.

ja mahakin räjähtää, näytän joltain ilmapallomahaselta spurgulta. suosittelen säännöllisesti syömistä, eli ei kannata pitää ruokien välissä n. 24h väliä. niin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.