IRC-Galleria

labi

labi

ja nautin rumbasta

[Ei aihetta]Tiistai 22.12.2009 01:22

mina kohta listiä itseni tämän päänsäryn takia.. tekis mieli hakata päätä tohon patteriin mutta a) se varmaan vaan pahentais asiaa ja b) se on niin kuuma, että pää varmaan sulais siihen kiinni.
ja voi kerpele, huomenna joulukirkkoon klo11 ja sitte jee loma - eli siivoomaan tätä kaatopaikkaa. tiiän et täs menee joku vuos ku pitää eka raivata koko saatanan lattia-ala mitä on neliö tai kaks ja sit jynssätä kaikki vuoden aikana kerääntynet paskat joka nurkasta ja jee sit enää toi pöytä (TÄSSÄ MENEEKIN SITTEN VARMAAN KUUS TUNTIA VÄHINTÄÄN), pölyt (NIIN JA TÄSSÄ SEURAAVAT KUUS) ja viel kaikki muut rihkamat pois jokapuolelta+vaatekaappi (EHKÄ VAAN SEURAAVAT 4H). ei en jaksa, voi karppi8( miksen voinu viikonloppuna siivota?!
sit pitäs lukee v-ittu historiaa joku kaheksan kirjaa ja tehä kolme yo-vihkoo faaan joka kielestä oma ja voi perkele varmasti vielä jotain muuta elämänvaikeuttajaa.. mun joulufiilikset katos sen siliän tien ku tajusin miten vitun paljon pitäis lomalla ehtiä ja miten viiiitun pian on kirjotukset. tuntuu että pimahdan näitten kaikkien takia! (tai no voi kyllä olla, että tää masis-"en onnistu ikinä missään"-angsti johtuu ainakin osittain siitä, että ihan tosi mun päätä särkee niin paljon, että tuntuu että pyörryn pian.)

pakko kyllä yrittää nukkua nyt tai hyppään ihan tosi ikkunasta. (eka kerros, mut silti!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.