IRC-Galleria

lagoonmystery

lagoonmystery

the cold night froze even the cold moon, the moon sank and lit up the cold sea

tää täst viel puuttuki...Torstai 12.01.2012 17:31

Meil on ensviikon torstaina kemian KOLMOISTUNTI!

koska...

meillä oli viimekerralla sijainen, koska omope oli poissa, ja sit se sijaine laski meidät jo yhdeltä pois, vaik tunti ois kestäny 2, no se sijainen piti vaan yhden tunnin meille, mutta me luultiin et se pitää sen koko kaksoitunnin, no se ope laski meidät jo yhdeltä. Meille ei kerrottu mitään että se opettaja pitää vaan sen ekan tunnin ja toinen opettaja jatkaa sitä kaksoituntia. No me siinä sit lähettiin jo yhdeltä kotiin ja tänään vasta kuultiin että meidän ois pitäny jäädä sillo toiseks tunniks viel, aaa en osaa selittää mut yritän lyhentää tän järkeväks.

1ope piti meille ensinmäisen osan kaksoistunnista, ja 2ope ois pitäny pitää meille toisenosan kaksoistunnista, mutta emme tienneet sitä ollenkaan että meille tulee toinenosa kaksoistuntia toinen ope pitämään, luulimme että 1ope pitää meille koko kaksoistunnin, ja päästi meidät sitten yhdeltä pois.
Eli me ei tiedetty tuosta ollenkaan mitään ;o joten ihana rehtorimme päätti, että meille ensviikolla tulee olemaan kolmoistunti, kjoska me "lintsasimme" sen toisen kaksoitunnin C: mäki rakastan <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.