IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

elämää maailman laidalla ;)Sunnuntai 19.02.2006 20:38

taas viikonloppu takana...
ihanan kohmeinen sunnuntai maustettuna uusin mustelmin ja naarmuin.

Perjantaina todellakin oltiin naapurien kanssa hieman pulkkailemassa (perse edelleen herkkänä!!) ja saunomassa, ja taisin kauhoa kitusiini boolia lähes maljallisen... *virn*
02.15 kömmin kerhohuoneelta kämpille ja sängyssä vaatteet puoliksi päällä tajusin olevani ihan vtun pyörällä päästäni... ei tarvii mennä lintsille asti ;)!

lauantaina heräsin 5:50 paniikissa luullen että kello oli puoli yksitoista.. syvän helpotuksen huokauksen kiidättämänä simahdin jälleen ja heräsin sitten puoli kymmenen rouskuttamaan muroja ja surffailemaan hieman netissä..

klo 12 seisoin "pirteänä" uudenmaankadulla työharjottelupaikkani tiskin takana opettelemassa kassa järjestelmää :D miljoona mukia kaakaota tuli hörpittyä ja 180 tarrasinettiä tehtyä.. ihanan leppoisaa. Maanantaina uudestaan hih!

Sitten devacon kanssa miljoona 30sekunnin puhelua siirtäen lähtöä kuorotipun tupareihin aina 10min eteenpäin edellisestä... Sit eksyttiin muutamaan otteeseen poikien kanssa kun yrittettiin sinne skuttaan löytää xD!!! Kemut oli hauskat...ja tuli taas vähän vääntelehdittyä olkkarin lattialla rakkaan devacon kanssa, verestäen ihania teiniaikoja (sillon ennenvanhaan....!)... Sori niien puolesta jotka siitä järkyttyivät, ei oo mun vika jos uupuu huumorintaju!?!
Sielt sit maximiin koivukylän aseman vieres ja korsossa oli jatkot!! vaikka piti mennä stadiin!?!?!? kivaa khyl oli!!
kiitos läsnäolijoiden ;) Otetaan taas pian uusiksi!? joohan..........


Ny vihdoin suihkun raikkaana..nukahdin suihkuunkin...sen verta väsy...jos vaik jääkaapista löytys jotai piristävää xD!?

puspus ja halihali!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.