IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Koti-ikavaa ja innostustaKeskiviikko 21.06.2006 13:31

Kohta on jo viikko kulunut taalla saarella ja olen alkanut kotiutumaan ja tottumaan uusiin ihmisiin. Kaytannossa olen tyoskennellyt joka paiva ja nyt taytyy sanoa, etta vasyttaa. Tanaan on onneksi ensimmainen vapaa-paivani, ja tarkoitus olisi lahtea illalla ulos. Ongelmana on vain antibioottikuurini, joka tarkoittaa kuivaa iltaa. Saali, koska nyt meilla olisi harvinainen tilaisuus olla tyttojen kanssa yhdessa viihteella sihteerin tuuratessa meita. Jo lahtee tana iltana ja mina valmistun tanaan, joten juhlimisen aihetta ainakin on.

Eilen kavin ensimmaista kertaa yksin Chrisin kuskina Cheltenhamissa. Se on kaupunki noin tunnin ajomatkan paassa taalta, enka ollut kaynyt siella koskaan aiemmin. Autolla ajaminen oli siis melkoisen jannittavaa ja stressaavaa. Chris kylla neuvoi vieressa mihin menna, mutta hanen puheensa on aika epaselvaa joten kaannyin pariin otteeseen liian aikaisin ja sitten kierreltiin ja mietittiin miten paastaisiin takaisin. Hengissa kuitenkin selvittiin ja teatteriesitys oli hauska, joten ilta oli melkoisen onnistunut.

Tahan mennessa olen siis ehtinyt kaymaan Newportissa, Bristolissa, Bathissa, Cardifissa, Cheltenhamissa ja tietysti meita lahimmassa kaupungissa Chepstowissa. Itse asumme siis kirjaimellisesti maalla. Takapihalla maisemana (natin puutarhan lisaksi tietysti) on lehmia laitumella... Kaunista, mutta outoa.

Ensi viikonloppuna Chris lahtee oopperafestareille toisen hoitajan kanssa ja mina saan jaada ensimmaista kertaa yksin taloon. Arttu on tulossa kaymaan, joten eikohan me jotain tekemista keksita. Kirmaillaan vaikka tuolla laitumilla juhannuksen kunniaksi. ;)
Pieni tauko tekeekin hyvaa, silla nyt meinaa olla voimat vahissa. Raskasta taalla on se, etta ihmisia on KOKO AJAN ymparilla, enka valttamatta aina (varsinkaan aamuisin) jaksaisi olla sosiaalinen uusien ihmisten seurassa. Englantilaisethan osaavat tunnetusti rupatella niita naita pitkat patkat... Hienoa on se, etta voi kysella vinkkeja kaikilta, oppia kielta ja tietysti tutustua erilaisiin ihmisiin. Odotan jannityksella sita, etta paasen kiertelemaan itsekseni lahikaupungeissa. Nyt varmaan uskallan jo ajaa eri paikkoihin.

Mutta joo. Lahden tasta syomaan aamupalaani.
Kirjoitelkaahan maileja, silla ainakaan tahan mennessa en ole ehtinyt pahemmin istuskella mesessa. Tarkistan kuitenkin mailini silloin talloin.

Kindly,
Maija

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.