IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

HuomentaTorstai 31.08.2006 14:19

Yleison (Viivin) pyynnosta kirjoittelen nyt jotain muutaman rivin. :)

Viimeinen viikko on ollut aika vaihtelevaa. Olen tarkoituksella yrittanyt tayttaa vapaa-aikana etukateen, ettei mun vaan tarvis istua taalla. Kaytannossa ma oon siis kiusannut Maijaa aika paljon... Linda vihjasi mulle jo yks paiva, etta antaisin hanen olla rauhassa (ja josta tietysti loukkaannuin hitusen), mutta toisaalta olen ma muutakin tehnyt ja on Maijakin pyytanyt mua liikenteeseen. Ja helppo se on Lindan sanoa, kun hanella on muitakin. Ma vasta yritan tutustua ihmisiin. En vielakaan osaa kutsua ketaan muuta mun kanssa lasilliselle, vaikka onhan mulla joidenkin numero puhelimessa.
Noh, viime perjantaina olin sopinut mun tanssiparin kanssa tarskyt, eli paatimme harjoitella vahan salsakuvioita ennen viimeista tuntiamme. Alku lahti huonosti kayntiin, silla en ollut saanut nukuttua edellisena yona ja haukottelin ja venyttelin tavatessamme. Paadyimme lopulta yhdelle puisto/parkkialueelle ja kavimme ensin tutustumassa alueeseen. Yritimme jopa roikkua liaaneilla (joita siella oikeasti oli!!!), mutta ne ei ehka olleet enaa kovin nuoria ja terveita... Noh, kukaan ei loukkaantunut ja paatimme kokeilla itse tanssimista. Pistimme sitten autoon musiikin paalle ja hoipertelimme nurmikolla enemman tai vahemman rytmin mukaan. Muutamia ihmisia kavi siella ulkoiluttamassa koiraansa ja muuten vaan kavelemassa ja me yritimme olla valittamatta tuijotuksesta. En voi sanoa, etta olisin hirveasti oppinut tuosta harjoituskerrasta, mutta hauskaa meilla oli. Lahdimme sielta sitten pieneen kylaan nimelta Shirenewton ja istuimme pubissa syomassa ja juomassa. Ma olin ihan taysin kaverilinjalla liikenteessa ja toivon todella, etta Jim ajatteli samoin. Ei han ainakaan yrittanyt tai ehdottanut mitaan. Tapasimme uudelleen sitten tiistaina tanssitunnilla ja saimme kuulla, ettei se ollutkaan viimeinen kerta. Minun epaonnekseni olen jo ehtinyt sopia itselleni maanantait vapaaksi, joten kaytannossa se tarkoittaa, etten ole tiistaisin jatkossa vapaalla. Noh, tarkoituksenani on aloittaa yksi toinen tanssikurssi joka sisaltaa myos salsaa. Ja voinhan mina menna aina joskus niihin salsailtoihin, joita olen pongannut netista.
Tiistai-iltana tanssikurssin jalkeen olin sitten Maijan kanssa Kingsissa kahvilla. En voi muuta sanoa kuin etta se oli paha virhe! Ma en oo enaa tottunut kahviin (vaikka aina silloin talloin sita juonkin) ja varsinkin illalla se aiheuttaa mulle unettoman yon. Danny oli siella myos toissa ja taytyy sanoa, etten oo vielakaan ihan ok hanen seurassaan. Han yritti aloittaa jotain keskustelun tapaista, mutta ma siirryin vaan akkia Maijan perassa poytaamme. Sielta sitten menimme Maijalle ja Kevinille ja Danny tuli vahan ajan paasta perassa sinne. Onneksi olimme juuri sopineet, etta katsomme leffaa Maijan kanssa viereisessa huoneessa, joten Kevin, Danny ja Ben saivat jaada olohuoneeseen pelaamaan jotain pleikkaripelia. Leffan loputtua han oli jo ehtinyt lahtea pois. En ma enaa tieda mita ma sille sanoisin, joten parempi kun emme juttele ollenkaan. Inhoan niita pinnallisia keskusteluja mita taalla muutenkin kaydaan eri ihmisten kanssa. Kysytaan mita kuuluu, eika aina odoteta edes vastausta (joka tietenkin olisi alright tai vastaavaa).
Eilen olin myos vapaalla ja kavin vain paivalla kavelemassa Chepstowissa. Olin kuitenkin ihan naatti unettoman yon takia, joten kotiin paastyani istuin vaan telkkarin edessa ja menin ennen yhdeksaa nukkumaan. Jostain syysta ma en jaksa nykyaan enaa keskittya leffaan, joka tulee telkkarista. Olen kai saanut nahda liian monta teatteriesitysta, leffaa ja konserttia viime aikoina ja haluaisin itse tehda jotain katsomisen sijaan.
Mutta joo. Tukka on vielakin leikkaamatta, koska Maijalla ei ole ollut aikaa. Ensi keskiviikkona sitten kynaisen taman lyhyeksi, saavat Henna ja Paivi istua vaikka oluella silla valin. ;)
Kiva, etta tulevat kylaan.

Taidanpa jatkaa aamupalan syontia.
Kirjoitelkaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.