IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Hyvastien aloittaminenPerjantai 22.12.2006 16:42

Eilinen oli taas tyopaiva ja meni tuttuun tapaan siivoillessa ensin kotona ja istuessa ravintolassa/teatterissa illalla. Toiden jalkeen ma sitten hain Lindan ja hanen aidin + aidin poikaystavan baarista kotiin ja tapasin paljon tuttuja. Ensinnakin Maija ja Kevin olivat siella ja Maija antoi joululahjansa (ja "pakotti" mut jo avaamaan sen), joka oli yllatys yllatys hiusmuotoilutuotteita. Se oli oikeastaan aika mieluinen lahja, koska ne on kampaamon hyvia tuotteina ne. Sitten tapasin myos Russelin, jonka vaimo/avopuoliso ??? Rebecca oli kuulemma vihdoin raskaana. Se asia oli viela vahan poydan alla, joten en oikein tiennyt uskallanko onnitella, koska kuulin taman siis muuta kautta. Han sitten itse vihjaili illan paatteeksi aiheesta useaan otteeseen, joten hyvastellessa sanoin vihdoin onnitteluni. Mahtaa olla ihana joululahja heille! Sen lisaksi ma tormasin mun entiseen isoon ihastukseeni Dannyyn. Oli kylla outo nahda piiiitkaan aikaan ja samalla tosi mukava. Eihan me olla oikeastaan juteltu tai edes nahty kahteen kolmeen kuukauteen. Noh, han oli hyvin humalassa ja otti heti puheenaiheeksi "meidat" ja se puhdisti ilmapiiria mukavasti. Han pyysi anteeksi kayttaytymistaan silloin aikaisemmin ja ma kerroin olevani lahdossa maasta. Han halasi ehka noin kymmenen kertaa ja me sanoimme hyvastit silta varalta, ettei enaa nahda. Hanta oli tosi kiva nahda, mutta oli ihana huomata, ettei mulla ollut enaa mitaan mielenpaalla hanen suhteen.

Jarkytyin eilen laittaessani yhden pitkan (ja vartalonmuotoisen) paitani paalle. Ma oon lihonut niiiiiiin paljon! Hirveat jenkkakahvat ja rollomaha... Ja joulu on vasta edessa!!! Tuli vaan semmonen olo, etta nyt on pakko ryhdistaytya, jos meinaa nayttaytya kotona.
Viimeinen kuukausi onkin ollut vaan suklaata, siideria/viinia ja vaaleata leipaa voin kanssa. Ollut vaan semmonen hallavalia olo kaiken suhteen. Naamakin on jo alkanut kukkimaan, vaikka mulla ei tavallisesti oo mitaan kasvoissa. Ei ihme, etta alkaa masentamaan! Jos nyt vaikka yrittais olla syomatta suklaata tai jotain...

Noh, mutta ruuasta puheenollen menempa syomaan aamupalani... ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.