IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

OuluunSunnuntai 28.01.2007 21:28

Tää elämä on sitten täynnä käänteitä ja yllätyksiä. Ja minä itse olen vielä melkoinen tuuliviiri, tai ainakin olen ollut viime aikoina.
Olen päätynyt lopettamaan koulun Kokemäellä ja aloittelen "uutta" elämääni Oulussa. Kämppä löytyi ihan keskustasta mäihällä ja nyt etsin paniikissa töitä. Työkkäri ei halua antaa rahaa seuraavaan kahteen kuukauteen, joten nyt meinaa olla vähän kiire. Rahattomana ei paljon yksiötä maksella. Mutta, jospa sitä jotakin keksisi.

Kotona on ollut kiva olla ja Oulussakin tuli oltua viikonloppu. Elämä tuntuu vihdoinkin rauhoittuvan jatkuvasta muuttamisesta ja mieli alkaa olla levollisempi. Oon ihan mielissäni siitä, että saan vihdoin asua yksin, ensimmäistä kertaa. Pää on täynnä suunnitelmia ja haaveita ja pelkään, että maalailen vähän liiankin ruusuista kuvaa taivaalle. Kun ei vain tarvisi tippua liian korkealta.

Kämppä on kiva 28 neliön boxi. Asunto on vanha, mutta siistissä kunnossa. Sijainti on loistava ja naapurissa on vain toimistoja, eli meluhaittoja ei ole.
Nyt pitää vain alkaa suunnittelemaan muuttoa, tupareita, synttäribileitä ja uusia harrastuksia. Niin ja tietysti niitä töitä, meinas jo unohtua... :)

Tämmöistä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.