IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

RoskapostiaTorstai 07.11.2019 13:43

Awesome. Meni just työhaastattelukutsu ohi, kun maili oli mennyt roskapostiin. Duuni oli mennyt jolekin toiselle sen takia. Niin sanotusti harmittaa. Meni hetki ennen kuin tajusin miksi näin oli käynyt. Mulla oli ihan uusi sähköpostiosoite, minkä olin laittanut pystyyn duunin hakua varten. Turns out, se ei ollut ehkä se paras idea.

Olin pistänyt uuden sähköpostiosoitteen pystyyn, kun teininä keksityt sähköpostiosoitteet ei ole parhaita kaikissa virallisissa tarkoituksissa. Jos mä
itse saisin mailin osoitteesta funkyfresh ät jotain jotain piste com, saattaisi jäädä kaverille vastaamatta. Uudessa osoitteessa oli ihan perinteinen kaava etunimi.sukunimi ät osoite piste fi. En nyt tänne lähde sitä levittelemään.

Olin hakenut duunia netin kautta sellaisilta sivuilta, mihin listataan kaikki tiedot. Ihan periaatteesta vihaan niitä, koska CV:n on kirjoittanut jo valmiiksi. Miksei vaan voi uppia sitä CV:tä? Noh eniwei, laitoin sinne sitten just perustetun mailiosoitteen. Ei paras idea, koska uusilla sähköpostiosoitteilla lähetetyt viestit ei pakosti mene perille.

En tiennyt tätä ennen kuin googlailin aihetta sen jälkeen kun haastattelukutsu oli mennyt roskiin. Löysin course.fi-sivuilta tiedon, että ekana kuukautena uudesta sähköpostiosoitteesta lähetetyt viestit saattaa mennä roskiin.

Kiva juttu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.