IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 23.05.2009 21:42

Tänää taas ollu nii tyttömäine päivä ettei mitää rajaa. : D Kampaajal oli iha älymukavaa se mun kampaaja oli nii kiva vaiks se oli vähä vanhempi nainen, mut ei kuitenkaa iha mummo! Sit vaa juttelin sen kaa matkustelemisest ja kaikest. *O* Ja luin siel vaa Ellee ja Trendii sillee omg kesän hippikuosi en tykkää. Sit laitoin hunajanvaalei raitoi mitkä ei näy kunnol sillee omg sul on raitoi vaa sillee et täs on syvyyksii ja päält näyttää vaaleemmalt. :----D

Sit ostin huulipunaa ja poskipunaa ja vaaleenpunast kynsilakkaa. Sen kyl sanon et en kyl enää osta lumenen kynsilakkoja, sen verran ohutta tä on ja ei mee tasasesti. >: ( Paitsi et tää on kyl kivan väristä mut piti laittaa ainaki sata kerrost. Hmph.

Sit näin Vernan ja mentii kahville ja gosh me puhuttiin tyttömäisist jutuist. XDDDD Mut me ollaan tyttöi ja meil on oikeus olla ihkui välil! mennää varmaa kesätyörahoilla manikyyriin tai pedikyyriin. :
D ois kyl kiva päästä iha kunnol ennen kesää et oikeest kehtais käyttää sandaalei...

Öö ei kai mul muuta asiaa ollu. Huomen Anel viel viimiseen palaveriin enne Japani reissuu. ;______;<3 Iha uskomatonta enää 10 päivää ni heippa vaa Suomi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.