IRC-Galleria

Okei, ensin MASAYA tappaa itsensä ja Deep Bluen siin samalla, että Ichigo pelastuu, koska Masaya rakastaa Ichigoa. Sit koko Tokio pelastuu mut Ichigo on surullinen ku Masaya kuoli. No, Ichigo uhraa oman elämänsä, että Masaya voi pelastua. SIT MASAYA VAAN SUUTELEE ICHIGOA, TULEE KAUHEESTI SHOUJO SPARKLEA JA MOLEMMAT ON ELÄMÄNSÄ KUNNOSSA???!?!??!

Siis ok happy romantic shoujo manga mut rajansa kaikella kuinka monta kertaa voi uhrata itsensä rakkaansa puolesta, ja siin ei oo mitää logiikkaa miks molemmat on sit elossa siin lopussa. :D:D:D:D:

Toi loppu ois ollu paljo dramaattisempi, jos Ichigo ei noin vain ois voinu antaa omaa henkeään Masayalle. Ja siin tapaukses Ichigo ja Shirogane ois voinu olla pari, tai peräti Ichigo ja Quiche ja täs tapaukses tä ois voinu olla viel dramaattisempaa ku Quiche joutuu kumminki menee takas avaruuteen. :
D

En arvosta. Lisäks Zakuron hahmo koko sarjas on ihan pimee ja mitätön. Ja ärsyttää kans ku Retasu on ihan yliliikkis hahmo ja se piirretää ehkä kaks kertaa sarjan aikana kunnolla...

Masaya on taas liian pehmis. :
D Sillee moi odotin tyttöystävääni treffeille 4 tuntia sateessa. Ja Ichigohan feidaa sen varmaa kuus kertaa sarjan aikana ku niil pitäis olla treffit, silti Masaya on sillee "<3<3<3<3". Wtf.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.