IRC-Galleria

siellä on käsi------- Torstai 20.11.2008 23:19

Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni. Sen jälkeen haastan 2 ihmistä tekemään saman.


1. siis tätä en oo kertonu kellekkää mut................juon hirveesti vettä, oon oikeesti siitä riippuvainen. alotan päivän juomalla vettä, juon vettä ennenkö meen nukkuu.

2. rasvaan huulia kokoajan (omgg)

3. on hirveetä jos on just rasvannu huulet ja si pitää juoda vettä. pullosta tai lasista, se on ällöö

4. jos mun pitää kuvailla mun musiikkimakua, sanon että "jotain rokkia punkkia alternativee metallia ym." musiikkimakuuni kuuluu kuitenki myös suomiräppi (hyvin pienissä määrin tosin), trance/techno, an cafe (no ok se on bändi mut ainoo japski mitä voi kuunnella). trance on varsinki iltasin hyvää, just ennenkö menee nukkuu. ja tanssimusana tietty.

5. tykkään irtokarkeista paaaljon ! en ees muista koska olisin viimeks ostanu valmiskarkkipussin kaupasta, ostan aina irttareita. mut niissäki oon hirveen tarkka, pussista löytyy melkeempä pelkkää suklaata, lakua, fudgee, suklaarusinoita ymmmmm.

6. vihaan sukkia......siis ihan tavallisia. käytän pelkästää mustia matalia nilkkasukkia, ja nyt ku on kylmä nii mun nilkat jäätyy pihalla. se ärsyttää koska vihaan pitkävartisia sukkia vielä enemmän ! kotona tykkään olla ilman sukkia, mut yleensä on nii kylmä et oon villasukilla. niitä en siis vihaa. :>

7. haluun uggsit. ei siitä sitte enempää. :--D

8. vihaan joulua .............. niin ahdistavaa ja ällöttävää. kaikki ne joululaulut, joulukoristeet, krääsä, lässytys, jouluvalot
hyi. vihaan ostaa joululahjoja - ja saada - jos ne on sellasia pakko oli jotain ostaa onhan sentää joulu -lahjoja. sitä en voi kieltää että en tykkäis saada mitään hyödyllistä, esim. tänä jouluna tulossa uus musiikkisoitin. ja se on kans kiva joulussa, että meillä on usein iltasin tarjoolla piparia (ei kaupan !), sinihomejuustoo ja omenaa. tosi hyvä yhdistelmä.

9. kuvittelen hirveen usein, että menisin ihan pokalla vaikka juttelee jollekki esim bussissa, tai tyylii irvistää sille. sit mua alkaa naurattaa :'
D se on aika hauskaa jos istuu yksin jossai.

10. ajattelen tosi usein, että ku meen jonkun ihmisen ohi, et mitä jos se ampuu mua. kapessa en aattele nii ku on vähä enemmä porukkaa, mut jos yksittäine ihmine menee ohi katon aina sitä ja mietin missä se pitää sen asetta.......ja eilen illalla tajusin, et aina ku kuvittelen et se ampuu, kuvittelen sen ampuvan oikeeseen kylkeen.

moikka haastan kaikki mukaa jee

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.