IRC-Galleria

lapinkulta89

lapinkulta89

~pikku piru~

huomenta.. Eikun piru vie, iltaa:)Torstai 22.02.2007 21:51

Juu, iltaa vain kaikille:) Jaksoinpas viimeinkin siivota vaikka olo onkin sellanen ettei hirveästi ylimääräistä energiaa löydy:S Poskiontelon tulehdus (taas vaihteeks!!!!!!! kuudeskohan kuuri......?!) vaivaa... Jyrää oikein kunnon lekalla mun päätä murskaks....:S:S Mut ei sen niin väliä. Wagnerille lupasin et siivoan:) Ja omena viinereitäkin paistoin(tosin täytyy häpeällisesti todeta ravintolakokki opiskelijana että pakasteestahan ne olivat.....) ja nyt ne tuolta uunista pitäis pelastaa ennenkuin ne menee ja palaa...

Jep, varmasti namia ja hyvältä tuoksuu:)

toivon todella ettei mun kokki takille tapahdu mitään dramaattista kun tungin sen ainoan pesukoneeseen kloriitin kera jotta se lähtis puhtaaksi. Valkonen takki ja ties missä mäiskeessä...:S Eihän sellaisella voi mennä näyttöä tekemään!! Varsinkin kun kaikki ylimääräiset pisteet on kerättävä näistä kun näyttösuunnitelman tekeminen ei sillai hirveästi inspiroinu.... teinhän minä sen mutta kiinnostuksen määrä näkyy kyllä päällepäin niissäkin... Huomenna siis ruokatuotanto... sitten hiihtoloman jälkeen tiistaina ja keskiviikkona peräkkäin asiakaspalvelu ja astia huolto..


Ja niin joo... olenhan minä menossa ens keskiviikkona laivallekkin. Oikein Ruottiin Asti pääsee lapintyttö:) Synttäreitä viettämähän:):)

Mitähän mahtaa siitäkin reissusta tulla.. Ja perästä taatusti kuuluu.......


Vielä pitäis vaihtaa sänkyyn lakanat (wagner ne aina sotkee syöpöttelyllään, en minä;)!!!) ja tyhjentää sohvat ylimääräisistä vaatteista..( Se nyt sitten on ainakin Wagner joka niitä siihen kylvää, EN MINÄ!!!!!) :D:D

Ohhoh... Tulipas pitkä vuodatus.. mutta kerrankin on hyvää aikaa purkautua ruudulle ja kun ei ole tuullut hetkeen kirjoitettua... taas voi vierähtää tovi ennenkuin kerkeän:)

<3lapinkulta89

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.