IRC-Galleria

Tällanen mä oonTiistai 12.02.2008 01:19

H Ä R K Ä / T 0 R 0 / H Ä R K Ä

Härkä on maan merkki. Se on Venuksen asuinpaikka Kuun ollessa yllennetty ja Marsin ollessa maanpaossa.
Luonnossa tätä merkkiä vastaa "versomisaika".
Tämän merkin vaikutusta voi kuvata sanalla "omistaa".
Se tarkoittaa maata, maaseutua, työläistä. Se edustaa itsepintaisuutta ja suurta tuottajaa.
Hänen metallinsa on kupari, hänen kivensä smaragdi tai akvamariini ja jaspis. Hänen värinsä on vihreä ja hänen päivänsä perjantai.



H Ä R Ä N / T E M P E R A M E N T T I

Härhä-ihmiset ovat tempperamentiltaan hermostuneita ja intohimoisia.


T E R V E Y S


Tiedämme, että härän merkki liittyy kaulaan, kurkkuun ja äänielimiin. Nämä ruumiinosat ovat erityisen herkkiä huolten, onnettomuuksien ja sairauksien ollessa kyseessä.
Merkki vaikuttaa myös kilpirauhaseen, ja sen vuoksi joidenkin härkä-ihmisten kasvua voivat hidastuttaa riisitauti ja siihen liittyvät häiriöt.
Härälle tyypillisiä ovat myös nielurisa- ja kurkkutulehdukset, äänen menetys, runsas ja harmillinen hieneritys sekä ihottumat.
Hänen ahneutensa tekee hänestä suursyömärin. Hänen ruumiinrakenteensa on erittäin vahva, ja //hahaa// härkäihmisten elinikä on pitkä. :D


H Ä R Ä N / L U O N N E

Härkä-ihminen on tyyni, tasapainoinen ja mietiskelevä. Hän aloittaa kaiken harkiten ja vie työn loppuun järjestelmällisesti, ahkerasti ja sinnikkäästi. Pitkä aikaseiset tehtävät ovat hänelle sopivia, sillä hänessä on niiden suoritttamiseen vaadittavaa jännitteisyyttä.
Hänen parhaat saavutuksensa syntyvät silloin, kun hänellä on kannustin, joka ei sodi häntä itseään vastaan, ellei sitten Härän tähtimerkin vaikutus ole tarpeeksi voimakas ja tee hänestä täysin itsenäistä. Hän on kuin hedelmällinen maaperä; mukautuva ja vastaanottavainen. Hänen tiedostamattomat voimavaransa pakottavat hänet tuottamaan. herkkyytensä ansiostahän on taiteilijaja onnistuu parhaiten laulun ja musiikin alalla. Hänen toimintaansa säätelee tottumus, ja hänen tapansa ovat vakiintuneet. hän pitää niistä kiinni, koska ei pidä muutoksista.
Hän omaksuuhitäästi, mutta hänen muisti on usein suunnaton ja näin ollen verraton asiavarasto.
Hänen parhaat ominaisuutensa ovat kärsivällisyys ja vankkumattomuus, mutta hänen suurin heikkoutensa on jääräpäisyys, jota vastaan kaikki järkeily on hyödytöntä.
Hän rakastaa rahaa, jota hän ei kerää niinkään saituudesta vaan pikemminkin vakuuttavaksi todistteeksi ja konkreettiseksi tulokseksi tekemästään työstä.
Hän arvostaa mukavuutta ja rentoutumista kuten maanviljelijä laitumiaan ja peltojaan.



S E U R A L L I N E N / K Ä Y T T Ä Y T Y M I N E N

HÄn on levollinen henkilö, ja hänen kanssaan on helppo elää. Hän välttää riitoja tai tekee kaikkensa voitavansa niiden tyynnyttämiseksi, ja tämän johdosta hänellä on tavallises ti lukuisia ystäviä. Hän on lapsena järkevä ja hidas, ja häntä tulee kannustaa ja rohkaista. Hyvät tavat on myös välttämättä juurrutettava häneen nuorena, sillä muutos on härkä-ihmiselle niin vaikeata, että hän kerran suuntansa valittuaan pitää siitä itsepintaisesti kiinni siitäkin huolimatta, että se johtaisi epäonnistumiseen.
Härkä-ihmisen osoittama kiintymys ja uskollisuus ovat arvokkaita asioita, sillä hänen pitkävihaisuutensa tekee hänestä pelottavan vastustajan..
Yhteiskunnallisissa ja ammatillisissa suhteissaan hän on tahditon ja särmikäs. Tämä johtuu hänen pohjimmaisesta itsepäisyydestään. Hän menestyy elämässään ahkeralla työnteolla ja pitämällä taitavasti huolta saamastaanperinnöstä ja omaisuudestaan.
Härkä-ihminen elämänsä loppupuolella aina rikkaampi kuin aloittaessaan.



T U N N E - E L Ä M Ä

HÄrkä on aistillinen ihminen. Hän on rehevä ihminen. Vaikka hän ehkä onkin hiukan hiomaton, hän viehättää toista sukupuolta. HÄnen herkkätunteisuutensa, joka on hautautunut näennäisen tyyneiyden alle, antaa hänelle luontaisen kyvyn ymmärtää naissielun ongelmia. Omistamishaluisena hän on myös mustasukkainen.
Hänen rakkautensa on hyvin vakaata, mutta myös rajua, intohimoista ja palavaa. Hänen vihanpurkauksensa, joka kejittyy hitaasti, voi olla hirvittävä kokemus.



A M M A T I T

Härkä-ihmisellä on läheinen suhde luontoon, sillä hän rakastaa sitä ja ymmärtää sitä vaistomaisesti. Sen vuoksi kaikki toimet, jotka lähentävät häntä siihen, ovat hänelle soveliaita, esim. maanviljelijän, puutarhurin tai mehiläishoitajan ammatit. Maahan liittyvät ongelmat kiinnostavat häntä. Hänestä voi myös tulla arkkitehti, urakoitsija, tilanhoitaja tai isännöitsijä.
Hän voi myös olla tie- vesirakennusisinööritai metsäteknikko. Hän menestyy puutavara-alalla.
Lopuksi hän valitsee myös mielellään taiteellisen uran tai opetusalan. Mikäli hän on taiteilija, hän omistautuu laululle ja sävellystyöhön.



T U N N E T T U J A / H Ä R K Ä - I H M I S I Ä

Kant, Charles Trenet, Lenin, Tsaikovski, Massenet, Caruso, Charlie Chaplin, Hitler, Alfonso XII


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.