IRC-Galleria

--Perjantai 12.01.2007 00:39

1. Avaa Winamp.
2. Laita random päälle.
3. Kirjoita 10 ensimmäistä randomilla tullutta, vaikka ne olisivat kuinka noloja.
4. Kirjoita lyhyesti joitakin muistoja/ajatuksia jokaisen biisin alle.

1. ATB - Let U Go
- voi senssi! no en oo ees varma onko tää joku niistä mikä siellä on soinu, luultavasti, mut heti ekojen tahtien aikana nään jo koko paikan silmissäni ja ihmiset ja valot ja kaikki :D perjantaipörssi! :D oivoi.

2. Daddy DJ - Daddy DJ
- tulee mieleen kun oltiin leenuskan synttäreillä ja esalla tuli käteen haava, sit yhdessä sählättiin siihen jotain laastareita ja sit jorailtiin kaksin olohuoneessa tää biisi ihan tunteella :>

3. Scandinavian Music Group - Hölmö rakkaus
- hmm. muistan kun kuulin tän eka kerran ja tuli oikein kiva ja levollinen fiilis.

4. Jani Wickholm - Siivet
- ehhh. ajoin kerran pimeellä kaupungista kotio, sit radiosta tuli tää ja aloin herkisteleen ja ajoin jankan sparin pihaan ja pillahdin itkuun ja sit kun tää loppu niin alko naurattaan ja ajoin kotio ja itkin ja nauroin ihan hysteerisenä ja tuntu että sydän muljahteli ympäri enkä tienny miks ja se oli niin outo fiilis. bygones. ehhhhhhhhhhhh.

5. Five - If Ya Gettin Down
- hahaa, tää oli ihan huippu ja COOL biisi joskus, kävelin tän tahtiin sillain khuulin rennosti ja notkuttelin polvia ja vedin edelleen khuulilla ilmellä väliin noi WHA ja WHU ja WHO -kohdat. ps täähän on vieläki aika hyvä.

6. Anna Eriksson - Oot voimani mun
- vaikka tää voima-homma on tässä tällanen että "oon vahva jos saan jäädä sun kainaloon", niin silti tästä musiikista ja kaikesta tulee enemmän sellanen OON VAHVA EN TARVI SUA HAHA LUUSERI LÄHE KÄVELEEN I WILL SURVIVE!! jesss! tätä lisää.

7. Happoradio - Ikävä ihollesi
- tulee mieleen happoradion sinä-biisi, olin ihan hurmiossa kun kuulin sen ekaa kertaa. tää on melkein yhtä hyvä, joskus iltasin kuuntelin tätä monta kertaa putkeen. kaunista.

8. Roxette - Fading Like A Flower
- ei kai tästä mitään kauheen erityistä tuu, mut roxettesta ylipäätään se että sitä on kuunneltu aina, eka kuunteli porukat ja sit sisko ja määkin jossain vaiheessa ja tykkään tästä vieläki :D jossain pippaloissa taisin keskittyä roxetteen vähän enemmänki :P se siitä.

9. Paula Koivuniemi - Sata kesää, tuhat yötä
- no mikä muu tästä voi tulla mieleen kun leidien hittiputki :D:D aina se jostain suomirokista tai -popista löytyy, oon ehkä noin sata miljoonaa kertaa vannonu että en enää tanssi enkä laula sitä, mutta aina kerta toisensa jälkeen sitä vaan löytää ittensä karjumasta kuinka SYDÄN KIIHKEÄNÄ MUKANA KOMPPAA.

10. Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head
- pulse! voi pulse! hahaa, annukan kanssa vedettiin tätä ihan kympillä, tää tuli sillon aina. oli huippista, vedettiin säkätuoppeja ja nahkahameet vaan heilahteli. ja lisäks tulee mieleen tän video kun niillä on ne pleksitötteröt päässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.