IRC-Galleria

Sattuu ja tapahtuuKeskiviikko 21.02.2007 00:43

Taitanee olla aikaa viimesestä kirjotuksesta mutta nyt pahahti mieleen laitaa ylös mitä tänään on tullu tehtyä.

ylös klo 10: Perkele ku nousin niin enhän muistanna että polovi on paskana ja pääsi yllättämään...saa olla viimenen kerta sen verran vihlas sekä henkisesti että fyysisesti.
Koneelle tsiikaamaan nhl-tuloksia ja sitten jotain purtavaa.....näkkäri saa kelvata ja iiiso lasi maitua......tänään on jotain tekemistäki ku vesselit tulee pitämään isälle seuraa :)

klo 11.15: autoa käyntiin, ompas perkules tas kylymä mutta volvohan lähtee iloiten käyntiin ja eiku tytärtä hakemaan kerhosta. Olivatkin vasta tulleet mäenlaskusta elikkäs valmiina pukeissa. Musselolla oli ihanasti posket punasena on se lutunen mussukka :). Tyttö oli erittäin iloinen saamistaan tuliaisista mitä nyt ikeasta olin ostanut :).

klo 12.50: Pojan hakeminen eskarista ja sitten poikettiin kaupassa pikku ostoksilla ettei tarvii nälissään olla :D. Eivät olleet luistelleet ku oli ollu sen verran reilusti pakkasta.....Kyllähän Teemullekkin tuliaiset kelpasivat varsinkin spidermanpipo oli kovaa valuuttaa :D

Siinä sitten pelailtiin uunoa ja kohta alotinkin kasaileen kerrossänkyy vesseleille ja aikas hidasta hommaa näin polvivammaselle. Muutenhan se ois ollu kasassa alle tunnissa :DDD. Välillä pikku safkat ja ite otin breikkiä kasauksesta lastenohjelmien ajan koneella istuen. Urakkaa jatkettiin lähempänä seiskaa ja ipanatkin tuli reippaana avuksi....

JA kyllä sai välillä nauraa. Paras kyllä oli ku kuulu klo 20.30 uutisten tunnari ja siihen tokasin että jaahas alko uutiset johon Teemu jotenkin että kyllä kiinnostais kovasti mennä kattomaan mutta ei tässä jouvva ku on näitä töitä ja mä repesin ihan totaalisesti....ehkä pientä väsyä ilmassa. Pojalta tuli vielä kokoomisen aikana kommentit "Voi ku tää on kovaa hommaa" ja "Pitänee juoda välillä vettä että taas jaksaa" ja mä repeilin lähes totaalisesti noista kommenteista :). Emilia toimi laudantoimittajana sekä ruuvvimestarina. Välillä sekaan ns. haisevaa huumoria :).

klo 21.15 saatiin sänky valmiiksi ja sitten iltapalalle ja kipin kapin petiin. Teemu huolehti että mitä jos se tippuu pensseli edellä alas sieltä. Kasasin pari patjaa siihen alle ettei kovin kipiää käy jos pääsee tipahtamaan niin etten ehi ottaan kiinni, aattelin nimittäin valvoo siihen asti kunnes se käy pissalla. Teemu on kellontarkka käy vessassa klo2 yöllä. Viskasin batteryn nassuun että jaksan ootella että miten äijjän käy.... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.