IRC-Galleria

laughing

laughing

aistii harhoja

Voin kertoa koirista pientä faktaa...Maanantai 23.06.2008 04:13

... että on tosi ihanaa olla koiranomistaja kun ei oo sattumoisin ilmojen takia juoksuttanu koiraa tuntitolkulla ulkona ja se rakki tuumailee että hänellä on sisätilloisa uskomattoman tylsää ja se päättää hyödyntää uutta yhesä opittua temppua eli etsimistä oma valitsemaansa kohteeseen, eli sohvaan, ja löytää sieltä sohvatyynyjä ja humman satulahuovan ja siinä 2 tuntia hengailtuaan kämpillä ilman isäntäväen valvovaa silmää, päättää syyä kysseiset tyynyt sekä satulahuovan.
(lisää ite pilkut ja pisteet ja muotoile lauserakenteet ymmärrettävään muotoon)

Siinä se sitten tulee ovelle vastaan pumpulipallo suussa ja kattelee että joko nyt lähettäs hölkkäämään kaupunkimaratoni tuonne ukkosmyrskyyn.

Siinä sitten illan myötä sää selkeni ja ajattelin palkita sisustajakoirani kunnon uimareissulla. Sompailtiin tuohon "joen" rantaan, kun ei merelle huvittanut lähteä. Koira juoksi oikopäätä lätäkköön ja totesi sitten että perkele ku on syvvää ja pomppi kiireissään takasi. Se ilmeisesti ryhty siltä seisomalta uskomaan että nyt oli kyseessä hukuttamisyritys ja kieltäytyi menemästä veteen, vaikka aikasemmin se on rakastanu vedessä läträämistä ja sen jälkeistä hiekassa piehtarointia. Se keksi ajankuluksi ryhtyä tappopuuhiin ja metästään lintuja jotka lähipusikosta lenteli tuskissaan meijän ympärillä. Ois vissii ollu pesä siellä. Meikää vitutti ja kirroilin ku mun haaveet ihanasta pikku uintireissusta meniki päin persettä. Tiuku repi yhtätoista ja siihen ilmesty joku äijä kyselemmään meijän puuhia. Mietin että alkaako ukko vikiseen koiran uitosta kysseisellä rannantekeleellä vai millä asioilla se liikkuu. Se uteli juhannuksen vietot, tiedusteli säät ja jutteli niitä näitä. Oulussa tietyntyyppiset naisiin kohdistuvat rikokset on ollu nyt pari vuotta jokseenki ajankohtasia ja ylleisiä ni rupes entistä tarkemmin ihmetyttään äijän liian normaalit puhheenaiheet. Pakkasin piskin ja selittelin sedälle että pittäähä se tästä vissiin kotia päin olla menossa ja poistuin paikalta. Jamppa ei polkassutkaan perään vihamielisesti vaan jatko matkaansa. Ehkä se oliki ihan tavallinen mies joka ajankuluksi halus rupatella kesäisellä rannalla siinä iltamyöhällä. Tai ehkä se kauhistui mun ja koiran ajoittaisia erimielisyyksiä lintuparkojen metsästämiseen liittyen ja päätti tulla siihen keskeyttämään koulutuksellisia toimenpiteitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.