IRC-Galleria

Olen pohtinut joulupukin olemassaolon todennäköisyyttä ja totean seuraavaa:

a) Tietooni ei ole tullut lentävää porolajia. 300 00 eläinlajia on tässä vaiheessa tutkimatta (suurin osa näistä hyönteisiä). Tosin ei ole täysin mahdotonta, että Joulupukin lentävät porot ovat tosiaan olemassa.

b) Maailmassa on n. 2 miljardia lasta (alle 18v.), mutta koska Joulupukin toimialueeseen ei kuulu Muslimit, Hindut, Juutalaiset ja Buddhalaiset, joulupukki tulee vierailemaan vain noin 15% maailman lapsista (378 miljoonaa). Koska taloudessa on keskimäärin 3,5 last, Joulupukki joutuu vierailemaan 108 miljoonassa kodissa. (Olettaen, että jokaisessa perheessä on vähintään yksi kiltti lapsi).

c) Joulupukilla on 31 tuntia aikaa työskennellä, ottaen huomioon eri aikavyöhykkeet sekä maapallon pyörimisliikkeen, olettaen, errä hän matkustaa loogisesti idästä länteen. Pikaisen laskutoimituksen tuloksena huomaamme, että Joulupukille tulee 967,7 vierailua sekunnissa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisessa talossa Joulupukilla on aikaa noin 1/1000 sekuntia parkeerata, ypätä alas reestä, jakaa lahjat, ja juosta takaisin rekeen ja matkustaa seuraavaan taloon. Ottaen huomioon, että nämä 108 miljoonaa pysähdystä ovat kaikkialla ympäri maapalloa ja kahden talon välinen matka on keskimäärin 1,3km, kokonaismatkaksi tulee n. 140 miljoonaa kilometriä. Tämä tarkoittaa sitä, että Joulupukin reki kulkee n.1040 sekunttinopeutta, 12 600 kertaisella äänen nopeudella. Vertailun vuoksitodettakoon, että normaali poro kulkee nopeimmillaan noin 25km/h.

d) Reen paino on toinen mielenkiintoinen tutkimuskohde. Olettaen, että jokainen lapsi saa vain keskikokoisen lego.paketin (500g), reki painaa 189 miljoonaa kiloa, lisäksi tulee ottaa huomioon Joulupukki, joka usein on kuvattu usein reilusti ylipainoiseksi. Maalla normaali poro voi vetää korkeintaan noin 140 kiloa. Vaikka olettaisimme että lentävä poro (kts. kohta 1) voisi vetää kymmennenkertaisen määrän verrattuna normaaliin, reen vetämiseen ei riitä 8 poroa. Tarvitsemme 135 000 poroa. Tämä nostaa massan, ottamatta huomioon kelkan painoa, 210 miljoonaan kiloon.

e) 210 000 000 kg matkustus 1040 km/s saa aikaan mahtavan ilmanvastuksen. Tämä saa porot lämpiämään samaan tapaan kuin avaruusalus palatessaan maan ilmakehään. Porojen etummainen pari kulutta 14,3 kvantimiljoonaa joulea/sekutti/poro. Lyhyessä ajassa porot syttyvät liekkeihin , saaden aikaan kerjureaktion joka johtaa kaikkien porojen räjähtämiseen. Koko porolauma höyrystyy 1/4260 sekunnissa. Joulupukki kohtaa samalla 17 500 kertaisen painovoiman. 120 kiloinen Joulupukki painautuu reen takaosaan 1 959 016 kg:n voimalla.

Tutkimuksissani tulin siihen lopputulokseen, että jos joulupukki jakoi lahjat viime jouluaattona - hän on nyt kuollut. Toinen vaihtoehto on se, että joulupukki on huijausta (Mikä on tosin todella epätodennäköistä, sillä maailmasta löytyy niin paljon todistajia jotka kertovat nähneensä Joulupukin säännöllisesti vähintään kerran vuodessa). Jatkan tutkimuksia edelleen ...

Kaikille äärettömän hyvää joulua !! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.