IRC-Galleria

Työmötivaatio taas huipussaan...Torstai 15.02.2007 21:24

Arrrrrrggggghhh!!!

Mä inhoon jokaista asiakasta täälä :| kukaan ei osaa mitään tai ne on tyhmiä, vajukkeja, rumia, ceeppareita tai kehareita..!!!!!

Tänäänkin muutama asiakastapahtumatilanne lyhyesti:

1. Joku random muija pohdiskelee vitun kauan että mitäköhän se meinaa louhia, no parin vartin jälkeen se sitte päätyy juustohamppariin...mhh.. sit se daami kysyy et ''KAI TÄÄ JUUSTOHAMPPARIN KOOSTUMUS ON EDELLEEN SAMA VAIKKA OOTTEKI MAALANNU SEINÄT'' .. sit se pällistelee siinä suu auki ja kuola valuen seiniä.

2. Kun porukka maksaa safkansa, niin miks vitus se seteli pitää mytätä sellaseks vitun nuppineulanpään kokoseks setelipalleroks? Vitun kiva ruveta selvitteleen sitä seteliä siinä ku asiakkaat kattoo mua vitun vihasena et mikä kestää.. samalla rytäten seteleitä palleroiks.

3. Kun ojennan kauniin kätöseni vastaanottaakseni rahoja, niin niitä vitun kolikoita ei tarvi nakella pitkin tiskiä, niin et joudun neliveto päällä keräileen joka puolelta.

4. Ja meirän äitee on ainakin opettanu että sillon kun puhutaan jollekkin niin yleensä katsotaan silmiin, tai jos ei katota niin ainaki puhutaan kohti, eikä mihkää vitun seinään, lattiaan, hihaan, huppuun tms...

5. Meirän äitee on myös opettanut tervehtimään ja kiittämään.

6. Ja mä en saatana oo mikään vitun idiootti jos en kuule jotain.. Kuuleminen ja ymmärtäminen on 2 eri asiaa... Jos joku vitun pelle tulee tänne puhumaan hihaansa ja en kuule et mitä se haluu ja kysyn et anteeks mitä.. niin se rupee kattoon mua et oonko joku vitun pelle ku en tajuu... sit se rupee tavaan siinä niin vitun näsäviisaana et J-U-U-S-T-O-H-A-M-P-P-A-R-I.. ja taas sinne vitun HIHAANSA

SAATNA!

kiitos hei ..
takaisin töihin -> <3<3<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.