IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

aamujumitustaLauantai 13.05.2006 13:48

hihhahheh niinku mie arvasin niin oli hauskaa :D
paitsi ku söin liikaa nii sit koski mahaan :p niin tyypillistä leenaa ja silleeen.
kiva oli melkein heti ku mentiin sinne´niin heiteltiin julian kanssa semmosta jonku koiranm palloo.sit se lenti laiturilta (jossa oli penkki, jonka luulin olevan kiinni laiturissa). mie tietysti sit halusin sen pallon takas ja kurotin toista jalkaa sinne ja otin penkistä kiinni, mutta kuinka ollakaan se penkki keikahti ja minun toinen jalka ja käsi ui siellä vedessä :D onneks en kokonaan tippunu :D mut sit sain julialta verkkarit, että ei tarvinnu märissä olla :)
tuossa 12 aikaan sit päästiin lopulta kotiiin.
ja korvassa on vieläki vettä. MIE UIN! mitä nyt eka olin siinä laiturilla vikissy puol tuntia ja kaikki muut oli jo kerenny uida varmaan 18830 kertaa. :D
mut oli oikeesti ihan huippu ilta, juttu taas lenti ja sai nauraa :)
että kiitos vaan tytöille <3 harmi vaan että muutama ihminen lähtee pois meijän joukkueesta ens vuonna :/

nyt pitää taas "vahtia" tyttöjä, vaitsi en tiedä missä ne on. jossain ulkona.. kävin käyttää jo koirat lenkillä, pitkälläpitkällä lenkillä x) kunhan saan perseeni ylös tästä nii menen suihkuun ja sitten vois ruveta tyhjentelee ánnin ja ainon huonetta, JESJESJESJES vaihetaan huoneita :):) mut pitää oottaa et iskä tulee ku en yksin saa kannettua mitään niiten kerrossänkyy tai pöytiä. mut kuitenkin JESSS!! x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.