IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 18.08.2006 23:59

pelastin tänään koko viikon sillä, että menin hannan luo koputtelemaan klo 6.49, että Hei lähetään kouluun! Hanna kahto minnuu silleen WTF?!?! kello on kymmentä vaille seittemän!! mie sit viisaasti että mie lähen jo että mie en myöhästy, niin "LEENA, kello on kymmentä vaille SEITTEMÄN!!" katoin kelloani, repesin ja lähin kotiin xDDD äiti vielä kysy miulta tuossa 6 aikaan ku join kahvia et miks mie niin aikasin oon hereillä; "oon hidas aina aamusin" :DD vittu ku nauroin niin paljon että vedet valu virtaamalla silmistä enkä saanu happea :D sitten tuossa varttia vaille 8 lähettiin onnellisesti kouluun :D koulussa tuli ihania nauruhepuleita ku ajattelin edes aamua xD osaan mie kelloa katsoa ja silleen xD

nyt olen rakkaiden pikkusiskojeni vahtina täällä, siis kotona. koulun jälkeen mentiin kaupunkiin ja ostin repun ja kivat kengulit :) ainiin ja vielä yhen vihkon.
sieltä sitten meille ja lauri tuli myös. myöhemmin myös sami ja äsken ne lähti sit jonneki ja hylkäsivät miut tänne ihan YKSIN :'// no ei se haittaa, anni ja aino on kivoja :)

<3
sevaanyksinkertaisestionjotainihaninta.
lauri <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.