IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

oon voimissain!Sunnuntai 12.08.2007 18:02

oltiinhan tuota eilen vähän menossa taas :D
alkuillasta oltiin meillä, istuttiin terassilla ja rupateltiin mukavia. kävi meillä kuokkavieraana myös naapurin kissa, tosin ei se pitkään ollu ku meinas ruveta riehuu :D sit katsoimme csi miamin, tai jotkut katto, jotkut jotain muuta :D joimme myös kahvit ja lähdettiin hurjilla urheiluautoilla keskustaan :) meijän auto kiihty aika paljo paremmin ku kenenkään muun :p
käytiin myös matkalla abclla ja jätettiin sinne pyörät. sit keskustassa hengailtiin kuulisti puistossa ja käytiin taas vaihteeks grillilta ruokaa. tuossa varmaan vaille 3 lähettiin kotia päin, kun siru ja joonas lähti myös.
matka suju aika rattoisasti, toivottavasti en herättäny ihmisiä hirveesti =DD sit meillä laulettiin vielä vähän karaokea laurin ja karin kanssa, sekä metsästettiin tupakkaa :D laulu oli kyllä aiika kaunista välillä, mutta pikkuvikoja, se on vain maaallista! tuossa vaille 6 sitten lopulta lopetettiin lauleskelu. ihanaa oli herätä puol 10 kun pohkeesta rupes suonta vetämään :D sen jälkeen en enää nukunutkaan vaan käytin puoliunessa koirat lenkillä, söin ja rupesin vähän siivoilemaan.
yritettiin ottaa tuossa äsken aurinkoa, mutta taas ne pilvet tuli häirinhtemään.
mutta eilen oli kyllä aika suhteellisen mukavaa, erittäin mukavaa pienine hihityskohtauksineen ja muine huveineen :D <3

illalla kattomaan pottteri 8)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.