IRC-Galleria

lolTorstai 21.10.2010 19:04

28. syyskuuta
Kevarin moottoriin tuli jotain vikaa, hyytyi tien viereen. Olisi voinu jättää sen siihen tienposkeen tai lähimmälle parkkikselle mutta ei, piti työntää se monta kilometriä isoveljen pihalle turvaan.

29. syyskuuta
Kevari peräkärrylle ja huoltoon niin nopeasti ku vaan mahdollista, jäätii odottamaan huollon ilmotusta vioista ja korjauskustannuksista.

1. lokakuuta
Huollosta ilmotetaan että koko kone on paskana ja korjaus maksais jotain 2000-3000e. Sanoin että ei korjata, ja olin vittuuntunu koko viikonlopun.

4. Lokakuuta
Haettiin kevari pois huollost ja vietiin talvivarastolle. Aloin soittaa huoltoyhtiöitä/maahantuojille/romuttamoille jne löytääkseni uuden moottorin. Pohjanmaan motomasterilla tärppäs, ja saatiin uus moottori varattua. Ongelmaks tuli uuden moottorin poissaanti pohjanmaalta.

13. Lokakuuta
Lappireissulta tuleva faija koukkas pohjanmaan kautta, saatiin moottori perille.

14. Lokakuuta
Vanha moottori irti, uus kiinni. Magneeton irtisaanti vanhasta moottorista osoittautu aika vittumaiseks hommaks, remontti juuttu siihen.

15. Lokakuuta
magneettoa pommitettii ties millä ulosvetäjillä ja pulttipyssyillä, ei lähteny irti. Remppa lykkäänty entisestään.

18. Lokakuuta
Hermo meni magneeton kaa, revittii se väkisin irti käyttäen apuna lekaa ja parii isoa ruuvimeisseliä. Seuraava ongelma: Ei saatu magneettoa kiinni uuteen koneeseen kunnolla.

20. Lokakuuta
Kompurapommituksella väännettii väkisin magneetto kiinni. Moottorin ulkokuori kasaan ja kokeiltii toimiiko. noei toiminu, bensaletku oli irti. Laitettii letku kiinni, yritettii uudestaan käynnistää, akust loppu virta kesken.

21. Lokakuuta
akku ladattu, kaikki letkut sun muut kohillaan, käynnistysyritys; SE KÄYNNISTY! ja sammu samantien. Kaasarin säädöt poskellaan, se saa tyyliin pelkkää bensaa.. Remppa jatkuu-->


Oonko mä vaan hullu ku yritän yhä saada tota pärrää toimii? :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.