IRC-Galleria

well, the pleasure is mine. on kyl ollu aika parasta vaikka loma onki lopuillaan mut hei positive tension there's a holiday incoming anyway ! (huomaatteks oon ihan taateli sotkee näit piisei tällä kertaa into this diary :> ). niinno the whole vacation on viätetty parhaitten mursuin kaa. ja kuin parasta voi olla tekemällä ei mitään eli totally tekemättömänä !


no tallillaki kaikki on oge kiitos kysymästä. pörmylä on paremmassa kunnossa ku aikoihin ! se on semmone sopivan pirtsakka mut hei se tottelee suunnillee ekan kerran elämässää ! ängst vaihe on menossa ohi kiiiiittiiii. becoming adult. ihqda4 on oikeesti nii huippumiellyttävää ratsastaa sellasta hevosta q verorousku.

mut no kaikki paras loppuu joskus tai no ei vältsisti kyl oikeesti se vaan muuttaa muotoaan niinku niinku just tää loma mikä siis vaihtuu kouluks. mut no onhan koulullaki mukavat puolensa en nyt vaan muista niit ku niit on nii monta. eihän ne tänne ees mahtuis. alkaa vaan tommotteet JOU-kirjotukset täs at the springtimee joo et vähä alkaa jännittää. so excited !

heei someone who's hearing voices ei vastaa mollyn sukulaissieluun et pitäskö huolestuu vai mitä häh. no ehkä sekin on hengissä really hope so. she shines like a star !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.