IRC-Galleria

lies]

lies]

"Dream so dark i feel so beautiful"

tanCHa<3Torstai 25.02.2010 21:52

Tää siis on Tanjan mulle kirjottama "kirje" viime vuonna ennen ku lähettiin otavasta pois.
*Hei valkoinen Ellu!*

Muistatko sen päivän tuon unisen 29.9.08 ku tultiin tänne pahanhajuiselle opistolle? Ensivaikutelma toisistamme ei kyl ollu kauheen tylsä , ku sie pälkäsit miuta ja mie taas puolestani pidin siuta ihan likasena. :) Se oli melko pirteää! xP
Luojan kiitos tulit nuhaisen Venlan kaa puhuu mulle siel kuolettavassa Dynastyssa, ku muut synkät olivat hyljänneet miut lyhyen! Arvostan sitä edelleen kuin mataluutta!
Siitä alkoikin lasku--tai noususuhdanne:
Juotiin läski 20euron seteli miulta jota olin säästin Disco Ensemblen vinyyliin, kosteat mamut tanssitti meitä ja lopuksi sain ihan keltaisen paniikkikohtauksen, jolloin Venla mehukkaana jätti meijät mut sie homohtava ystävä autoit miut nukuksimaan....
Eikä aikaakaan kun puiseen seurueeseemme ilmestyi tuo ah-niin-ihana kusipää Dieter. Kestettiin sen löpinöitä sopusuhtaisen kauan, kunnes toisiksi viimoisella viikolla päästiin eroon tuosta ärsyttävästä harhaluulosairaasta. Se sille huutaminen ja sen suututtaminen oli ihan vitun komeaa!
Tai se Susiniemireissu sitten! Miten myö kolme rehellistä päädyttiin kävelee...naurattaa vieläkin. Parasta oli juoda ne kuolleet "sauna"kaljat siinä matkalla muttei ollu kauheen kiva kuunnella hyvänhajuista Janoa ja nähdä hirvenjälkiä! Oli ihanaa selviytyä laiskaan asuntolaan, suihkuun ja sen jälkeen syödä siun tarjoamaa puhdasta ruokaa.
Toisinaan tuntuu et Dieteristä oli siulle enemmän hyötyä kun miulle: Se vitun terve vedonlyönti takista! No, kiva kun on takista ollu iloa... Senkin sateinen peijooni, enää ei itse THE ISMOKAAN suostuis noin aurinkoisen kanssa lyömään vetoa, saattas pelaa pari kertaa loivaa pasianssia...ehkä. :)
Rock'n'Flow:ssa oli tosi punaista, varsinkin kun siun capreista hajos tuo jyrkkä vetoketju matkalla Vaakunaan.
Pitkään aikaan en oo nauranu niin pitkään kuin silloin! xP
Ei oo tapana vittuilla, mut se vaan oli niin laihaa tilannekomiikkaa... Kiitos oikein korkeasti!!

Nyt vikan viikon kuivana Tiistaina on hyvä muistella kirjoittaessa tätä ja ehkä saatan vähän itsekkäitä kyyneleitäkin tipauttaa Perjantaina lähdönhetkillä. Kiitos tästä mehevästä vuodesta ja ismosta välittämättömästä seurasta, ollaan yhteyksis ja näin metallisia kavereita aina maailmanlopuun asti!

Matkan varrella meille on sattunu kaikenlaisia lihaksikkaita juttuja, siun mustat tennarit pölli joku NIGA, näit sen tiistai miehen iljettävän perseen ja kokeilit _____:in luotettavaa seksiäkin.

Nyt siis kaiken tän voi tiivistää näihin kauniisiin sanoihin:
*HEY C'MON, TÄNÄÄN TULEE RUUM...
RUUVIMEISSELEITÄ!*...ku tuliski xP

<3lla tanCHa
bablo

p.s. äläkä sit jooko kiltti rakas BiancaEllu ala kuolleesti itkeä tai voi olla et miunki silmät alkaa mustasukkaisena vuotaa mukavasti...? :)

Kiitos hyvistä adjektiiveistä

(tää sai mut sillon itkee ja nytkin ku tätä kirjottaa ja lukee nii kyl ne kyyneleet valuu.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.