IRC-Galleria

lilany

lilany

JA EI VARMAA OO HIOTTU
SE PIRISTI. NYGAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH!

harmi vaan että asiaa ei käyty loppuun saakka. joku rupes lusmuilee. snifate.

OLIPAKKO : 05.07.06 00:54 <lilany> ja jos on vielä ongelmia meidän muiden fanittamisista tai jotain muuta hoodeehen liittyvää, ilmoittaisitko asiasi tänne -> H/D (Kirjallisuus ja lehdet) . kiitos.

nyahaha. ja kiitos wildspirit kun sain tulla mukaan taisteluun ;)) kaikki lukee wildin blogin!! :D

oho. se jatkuu.

05.07.06 01:08 <christian-> lilany sä nauratat mua noilla kommenteillas, ko koitat olla niin viisaana että voi että. tosi huvittavaa. xD ei millään pahalla.
05.07.06 01:10 <lilany> voi ei. siis mä kuolen ku sua naurattaa. hyvä. koska muakin naurattaa. mutta tyhmää kun luulit että vetäisin sun parin ah-niin-pisteliään kommenttisi takia ranteet auki.

hei oikeesti, kertokaa missä horo ei ole horo vaan jotain muuta. please. joku vähän yrittää huijata. (<christian-> mistä jotku ees keksii että ne ois homoja. mut antaapa olla tollasii horoi.) kyseessä se että ne ei hyväksy hoodeetä. ^^) YEES YEES WE ALL ARE BITCHES!! O_O omigod. nyt paapitutilullaa että jaksaa taas olla valmiina sotimaan.

GYAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH!!

hei kamoon MUSTALISTA on aina ollut lempipaikkani ;)

peeäs, olen ylpeä tästä kommentista : 05.07.06 00:32 <lilany> OO! olipas se törkeä temppu. ehkäpä henkisesti alikehittynyt...? Niinkun me ollaan jotain HOROJA? hänen mielestään siis. <- laitoin wildille kesken ihanan sotimisen niiden yhtien kanssa. NAGGA.

HARRY BELONGS TO DRACO AND THAT IS TRUE! omigos, meille ei kannata vinettää meidän mielipiteistä ;>

--- SAINPA KUNNON NAURUT! (minä itken SNIFA GYAHAHAHAHAHAHAH on kyllä tyhmää porukkaa nuo jotka eka vineää ja sitten alkaa sanomaan että ruma lapsi älä itke. nauran :D:D:D:D:D:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.