IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

NO JESTorstai 10.03.2011 00:45

joo eli muutetaa 1.4 espoosee..

mut joudun johoki hikkekouluuu kuolen sinne

Alueen lapsille tarjoutuu erinomaiset koulutusmahdollisuudet, koska vierekkäin ovat peruskoulu, ammatillisia oppilaitoksia ja lukio. Kirkkojärven koulussa on yleisopetuksen lisäksi myös maahanmuuttajaopetuksen luokkia. Koulussa arvostetaan oppilaiden kansainvälistä kulttuuritaustaa. Opetuksessa painotetaan hyvää perusopetusta. Koulu pyrkii järjestämään hyviä tukitoimia oppimisvaikeuksissa olevien auttamiseksi. Koulussa on kirjasto, oppilaita rohkaistaan lukemaan monenlaista kirjallisuutta ja hyödyntämään kirjastoa tiedonhaussa. Koulumme on juuri päättänyt kolmivuotisen, kansainvälisen, viiden maan yhteisen Comenius-projektin ja pyrkii jatkossakin luomaan kansainvälisiä yhteyksiä.

nii ja sit viel pitää täyttää lappu et saa pitää kännyy mukan

KÄNNYKKÄSOPIMUS
Olen sopinut opettajan kanssa, että lapseni saa tuoda kännykän koulun. Puhelin pidetään koulupäivän aikana suljettuna repussa. Puhelin on mukana omalla vastuulla. Jos se häviää, menee rikki tai varastetaan, koulu ei vastaa vahingoista

ja

PYÖRÄILYSOPIMUS
Olen sopinut opettajan kanssa, että lapseni kulkee kouluun pyörällä. Sitoudun huolehtimaan, että lapsellani on pyöräillessään pyöräilykypärä päässään. Huolehdin myös siitä, että lapsi tietää turvallisen koulureitin. Polkupyöriä säilytetään pyörätelineessä omalla vastuulla. Koulu ei vastaa pyörien katoamisesta tai vahingoittumisesta.



ihmiset auttakaa mua ;((((( goodbye old good times ja teretulemast hikkeaika

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.