IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

ameriikan raitilla osa IIPerjantai 21.09.2007 00:51

Mihin mä jäin.. hmmm.. Ai joo..
Ensimmäisenä päivänä (tiistaina) käytiin Sears:n kauppakeskuksessa. Se oli kyllä iso rakennus ja täynnä pieniä liikkeitä kahdessa eri kerroksessa. Mun kuva-arkistossa yksi kuva sieltä.. Siellä olis nimittäin voinnu voittaa sellasen pic-upin arvonnassa..Mun tädin mies kerto, että joillakin ihmisillä on tapana tulla pelkästään kävelemään ympäri kauppaa.. Me nähtiin yks sellanen ihminen siellä. Sillä naisella oli urheiluvaatteet päällä ja juomapullo kädessä. Ja ranteessa tais olla jonkin sortin askelmittari. Mähän oli tästä ihan ihmeissäni..
Keskiviikkona käytiin Detroitin keskussa.. Ensin käytiin sellaisessa näyttelyssä, missä oli mm. aitoja ihmisen luita, oikea sydän jne. Näyttelyn nimi oli "My Body". Ja siellä siis pystyi tutkimaan lihasten, luiden, sydämmen rakenteita jne. Mullahan kiinnosti ihan työpuolesta (oon töissä leikkausalissa sairaanhoitajana) ja serkutkin olivat hyvin kiinnostuneita.. Näyttelyn jälkeen suuntasimme paikalliseen Hard Rock Cafe:n. Mahtava mesta, siellä oli kainkenlaisten kuuluisuuksien tavaroita.. mm. Alice Cooperin nahkatakki, Kid Rockin kitara roikkui seinällä jne. Hyvää ruokaa tarjoitiltiin siellä.
Torstaina käytiin serkkutytön ja sen perheen luona vierailulla.. Oli hauskaa nähä serkkua piitkästä aikaa.. Perjantaina vierailtiin toisen serkun ja hänen perheensä luona..
Lauantaina käytiin muistaakseni sellaisessa jättiläismäisessä kirpputorilla, nimeltään Gibraltar.
Siellä oli kaikenlaista krääsää myynnissä.. Oli korupisteitä, vaatteita myynnissä. Jopa pari tatska liikettä bongasin sieltä. Ihmisiä oli siellä ihan pipona. Hauska paikka.. Käteen jäi mm. pari Ameriikan lippua.. Ostettiin sieltä myös sellasta makeaa juttua, Fudgea. Se oli niin makeaa, että sitä pysty syömään ihan pienen palasen.
Lauantai-iltana päätettiin lähteä seuraamaan baseball-ottelua Comerica Parkille. Detroit Tigersin vastustajana oli Seattle Mariners. Paikka oli melkein täynnä, yleisöä oli yli 42000. Yleisöä mahtuu sinne sellaset 45000 kappaletta. Hieno peli, Tigers voitti pelin ja pelin jälkeen oli huikea ilotulitus, mikä kesti sellaiset 20 minuuttia.
Sunnuntaina oli vuorossa päivällinen, jonne tuli melkein kaikki serkut ja heidän perheensä. Yhden serkun tytär oli kiinnostunut suomalaisesta musiikista, joten vietimme jonkin aikaa katsellessa suomalaisia musiikkivideoita youtubesta. Serkun tytär innostui mm. Nightwishistä.

Tälläinen siis oli minun ensimmäinen viikko Ameriikan mantereella..
Seuraavan viikon tapahtumat tulevat sitten myöhemmin, sitten ku jaksan kirjoittaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.