IRC-Galleria

lissupien

lissupien

-Liian mukava-

kohta mennään, ihan kohta!Maanantai 20.08.2007 00:58

Ohhoh, onpas meikä ihan aktiivikirjottelija :D Mahtavaa toimintaa, mut kukapa näitä oikeesti ees lukee? veikkaan ettei juuri kukaan, ja sinä joka satut lukemaan... no, toivottavasti nautit kyydistä, joka ei päätä huimaa :)

Ylihuomenna se alkaa, kesäloma #2. Huippua! keskiviikkona kutsuu espanja, barcelona ja välimeri! ihan sika mahtavaa, kyl tätä hetkeä on odotettu ku kuuta nousevaa! ennen barcaa viel hitosti duunia ja tuomon keikka, mut ku ne on hoidettu kunnialla kotiin, voikin vain rentoutua ja antaa mennä!!!! ja tavoitteenahan on vähintään se yksi lomaromanssi - vaikka sit kolmevuotias - pussailu ku on niin hitsin kivaa ja yksin se on niin vaikeeta :D

pitäis kai koittaa vähän nukkuaki ennen huomista duunipäivää.. mielessä vaan niin paljon kaikkia kivoja ja vähemmän kivoja juttuja, et se on ollu aika vaikeeta viime päivinä. yöhiihtäminen ei oo ihan hirveesti edesauttanu levollisia unia :) kiitos kuuluu niille hulluille lentoemoille, joita ilman elämä olisi kovin ankeata ja tylsää! tanti baci!

nyt kutsuu nukkumatti ja hyöhensaaret. espanjan päivitystä sit reissun jälkeen! se on hola vaan! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.