IRC-Galleria

loddä

loddä

redemption song

[Ei aihetta]Perjantai 05.03.2010 11:55

joo no moi
uaaaa olispa jo kesä! voi vaa hengaa nurmikol ja soitella kitaraa ja djembee sitku oon hankkinu sen, ja roudaa samal pianonki ulos.
jooo-o. sääksi vois olla kiva paikka kesäl med iso kaveriporukka! frendit, ootteks meges? hell yeah
sit vois vaa juoksennella paljain jaloin asfaltilla, siks juoksennella koska kesällä tosiaa ASFALTTI POLTTAA! ja on paras päivä kesän lyhyen, voi pojat kyllä tunnen sen. sit toivottavasti teharit vetäis helvetin paljon paremman keikan ku viime vuonna ankassa, joka oli tosiaa nii huono et itkuhan siinä meinas tulla.
ja jooo lode täyttää kesällä 18! ja hankkii sen ajokortin jota varten pitäs alkaa varmaa jo kruisailee, no ehkä se ei oo nii justiinsa..
pitäs vaa jostai löytää sellane hippipaku et pääsee festareille isol porukal ja vois nukkuu siel ja vaa ajella ympäriinsä. haluun meinaa kalajoellekki!
ja tottakai täytyy vähän tehdä töitä, et on rahaa mitä sit käyttää stadin kirppareil.
JA mä haluisin kauheesti tutustuu uusiin ihmisiin, ja hengaa vaa uusienki ihmisten kaa ja pitää hauskaa nii paljon, et toivoo et kesä ei lopu ikinä! joo okei, tervetuloo hausjärvelle täält se lähtee, meinaa paraskesä ikinä!
okei, mä teen jokavuosi kauheen suunnitelman tulevalle kesälle, josta sit oikeesti toteutuu ööö ehkä puolet.. no tänä vuonna ainaki melkei kaikki. seki jo helpottaa et alkaa koht olee täysikänen ettei tarvii ruikuttaa aidantakana. jep

noo tänää on perjantai, niiku kaikki tietää ja alkaa viikonloppu. huomenna on miitun synttärit, ja pidetää hauskaa ja ens vklp on kans synttäreit, siispä sillonki pidetää hauskaa.
pitäs lukee uusintoihi mikä mul ei kyl oo uusinta

moido

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.