IRC-Galleria

YOUR MOM RATES METiistai 14.07.2009 02:37


Jepjep, kevät ja kesä tuli, eli mun oli taas pakko etsii uusi obsessio. Tällä kertaa YouTube otti ylivoimaisen voiton. Siiiigh.. se on aika surullista ku kukaa muu ei ymmärrä mun innoituksia : D

Ja kaikki alkoi kun jostain kumman syystä etin wikipediasta minkä takii ihmiset vihaa Miley Cyrusta niin paljon. Sain sit selville et sil on YouTube account eli ei muuta ku kyyläämään. (nimim. mileymandy jos jotai kiinnosti)

Kattelin sit aikani Mileyn videoita ja jotenkin eksyin kattomaan sitten VP:n (VenetianPrincess) videoita. Jäin heti koukkuun sen julkkisparodioihin : D lemppareita on Britney Spearsin Womanizer, Miley Cyruksen 7 Things, Katy Perryn I kissed a girl elderly remix ja sitten sen kaunis ylistyslaulu Jonas Brothersille.

Ja VP:n videoista päädyin jotenkin kattomaan Michael Buckleyn (WHATTHEBUCKSHOW) videoita. Se on hauska tyyppi vaikka kaikki haukkuukin sen ihan lyttyyn : DD Ja Buckin kautta löyty sitten Ryan Higa (NigaHiga) ja Natalie Tran (communitychannel) ja nyt oon sitten niihin koukussa.

sitten tajusin viimein sen koko 'Leave Britney ALONE' homman ku löysin Chris Crockerin accountin. En kyllä paremmin oo katellu hänen videoitaan..

ja vielä mainittakoon Dave (davedays) yheks lemppareista. Sen ja pahvi-Hannah Montanan suhde on niin kaunista katottavaa ja kuunneltavaa (se on muusikko.)

Pitäis vielä katsastaa YouTuben ykkösmies fred ja kolmonen Smosh.. ehkä joku kaunis päivä :D

ps. käykää ettii youtubesta harry potter with ADHD. se on ihana : D

"I need you to pull everything you have inside you."

"I'll pull everything.. if you pull my finger!"


mun oikeesti pitää hankkia elämä.. : D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.