IRC-Galleria

lulu87

lulu87

Live♥ Love♥ Yoga♥

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Jee, taas tätä! \o/Lauantai 29.06.2013 00:00

TYÖT JA TULEVAISUUS
Montako lasta haluaisit? - 3 tahi neljä. Riippuen miten hirveät traumat jää ekasta synnytyksestä. Voi jösses, mietin sitä tässä yksi päivä ja kyllä se ihan julmetun brutaalilta ja raa'alta hommalta vaikuttaa. JAIKS!
Haluaisitko isot kirkkohäät vai kahden todistajan läsnä ollessa esim. ulkomailla? - Pienehköt häät maaseudulla tai muuten vaan luonnonhelmassa (oijoi, järvenrantakin ois niin ihQ! Hiton kesä, kun tekee minusta tällaisen häähullun :D). Lähimmät sukulaiset ja ystävät. Ei todellakaan mitään puolituttuja tai muita serkun kissan kaimoja.
Haaveammattisi? - No en enää oikein tiedä :D Toisaalta haluisin sitä hevoshommaa tehdä, mutta en enää ookaan ihan varma haluanko muuttaa rakkaan harrastukseni työksi.
Millaista työtä et missään nimessä voisi tehdä? - Ruumiinavaajan hommaa. Tai mitään kuolleisiin liittyvää. Enkä myöskään lähihoitajan tai muutakaan ihmisten hoitamisia. Ei se aikuisten pyllyn pyyhkiminen oikein oo mun juttu. Toki on hyvä, että sillekin työlle löytyy tekijänsä.
Voisitko olla esim. sairaanhoitaja? - En. Yäk.
Oletko aikeissa muuttaa joskus ulkomaille? - En. En vois kuvitella asuvani edes muussa kaupungissa kuin Jyväskylässä. Korkeintaan voisin muuttaa johonkin Jyväskylän lähellä sijaitsevaan kyläpahaseen. Juu, oon vähän juntti :)
Mitä haluut saavuttaa sun elämällä? - Talon maalla ja elämän onnellisena loppuun saakka tuon ukkosen kanssa.

ULKONÄKÖ, KAUNEUS, MUOTI JA TERVEYS
Mikä on luonnollinen hiusvärisi? - Tummanvaalea nykyään.
Arkimeikkisi ja bilemeikkisi erot? - Arkena kevyemmin ja viihteelle sit kunnolla ja tummasti.
Meikkaatko joka päivä kouluun ja laitatko hiuksia? - Töihin meikkaan ja laitan hiukset joka päivä.
Kuljetko joskus ilman meikkiä ihan kaupossa/kaupungilla tms.? - Nope. Koiran kanssa aamulenkillä käyn meikittä. Yleensä.
Mitkä sun lempivaatteet? - Nyt kesällä hameet, topit ja sortsit.
Mikä sun lempimekko? - Mulla ei tällä hetkellä oo mitään lempparia. Kaikki viime kesän koltut näyttää tänä vuonna jotenkin tympeiltä. Täytynee raahautua shoppailee tässä joku päivä. Kreetan reissulle on ehdottomasti saatava uusi mekko!
Ootko tyytyväinen itseesi? - Kyllä juu.
Pituutesi ja painosi? - 158/51-52. Juhannuskiloja tosin saattoi yksi tai kaksi tulla ja tää kamala hellekin turvottaa (seliseli :D). Onneks oon taas alkanu juoksee, etten ihan virtahevoksi muutu´.
Oletko ikinä miettinyt värjääväsi hiuksesi tummaksi? - Oon, mutten oo vielä uskaltanu. Ja se vaatis sitä värjäysrumbaa taas, jota en kyllä jaksa. (Tällä hetkellä mun värjäysväli on sellanen 6kk..)
Kuka on sun kauneusihanne? -Kate Winslet. Ihana!
Mikä on sun lempikohta kasvoissas? Entä kropassa? - Huulet ja tissit.
Lasketko kaloreita? Jos joo, niin paljon syöt päivässä? - Blöh. En todellakaan laske :DD
Omistatko Louis Vuittonin laukun? - En, enkä haluakaan. Kuka kumma maksaa tuhansia jostain laukusta?! Minen ymmärrä kyllä moista alkuunkaan.
Onko koskaan tehnyt mieli leikata hiukset lyhyeksi? - On. Ihan kaljuksikin :D
Kyllästytkö koskaan hiusmalliisi tai -väriin? - En oo vielä ainakaan. Tosin mulla ei oo kyllä oikein mitään mallia edes. Tällainen pitkä reuhka vaan, jota itse saksin sillon tällön lyhyemmäksi.
Pidätkö itseäsi kauniina? - Persoonallisen kauniina. Ja hyvä näin. Mun mielestä sellanen 'tavallinen' kauneus on niin tylsän näköistä. Tosi yksitoikkoista, kun nykyään kaikki tuntuu olevan samasta muotista tehtyjä.
Millainen on sun mielestä ruma tyttö? - Kaikissa on jotain kaunista.
Meikittä vai meikillä? - Todella luonnonkauniit menköön meikittä, minä laitan naaman aamuisin paikoilleen, jotten ihan syöpäsairaalta näytä :)
Listaa viisi mielestäsi kauniin tytön piirteitä? - No tähän on ihan mahdotonta vastata, sillä kokonaisuus ratkaisee ihan kaikessa. Vastaanpa tähänkin, että persoonalliset ja mielenkiintoiset piirteet tekee ihmisestä kauniin.
Voisitko mennä sun pinkissä velourasussa ihmisten ilmoille? - Miksipäs en.
Jos olisit lievästi ylipainoinen, niin olisiko sinulla kova tarve päästä hyvään kuntoon vai hyväksyisitkö itsesi pyöreämpänä? - Olisi tarve päästä kiloista. Ylipaino tuo mukanaan niin paljon sairauksia ja muita elämää rajoittavia asioita, enkä halua elää elämääni niiden varjossa.
Millainen sun rippimekko oli? - En kuulu kirkkoon, joten en ole rippimekkoa tarvinnut
Miten pidät mahasi timminä? - No ei se nyt niin timmi ole :D Löytyy pientä löllöä minunkin mahasta.
Laiha vai lihaksikas muoto naispuolisilla? - Kumpaakaan en pidä kauniina. Naiselliset muodot rokkaa.

PERHE, POIKAYSTÄVÄ JA YSTÄVÄT
Oletteko ajatellut mennä kihloihin poikaystäväsi kanssa? - Kyllä
Harrastaako sun poikaystävä mitään? - Perhokalastusta, urheilua.
Missä tapasitte poikaystävän kanssa? - Eräänä heinäkuisena iltana toisiamme tujoteltiin baarissa ja tän jälkeen Joni otti muhun yhteyttä täällä galleriassa
Kehittyikö teidän suhde kaveripohjalta vai oliko se suoraa rakkautta? - Kaveripohjalta kai eka. Tai ei nyt ihan niinkään. Minä pistin kovasti hanttiin vaikka kiinnostunut olinkin, sillä olin vähän epämääräisessä suhteessa ollut erään toisen herran kanssa jo pidemmän aikaa. Mutta Joni oli niin sinnikäs, että pitihän sille antaa periksi. Eikä oo kaduttanut :)
Kuinka kauan olette seurustelleet? - 3,5 vuotta
Kuinka usein näette poikaystäväsi kanssa? - Joka päivä, jollei tuo ole työreissussa.
Millaiset suhteet sulla on sun kaikkiin sisaruksiisi? - Kaikkiin yhteen on ihan hurjan hyvät :))
Riitelettekö sisaruksiesi kanssa ikinä? - Eipään me enää. Ollaan jo niin aikuisia
Sun poikaystävästä 3 hyvää ja 3 huonoa puolta? - Hyvät: maalaisjärki, sosiaalisuus, rohkeus ja huonot: pirun kiivas luonne, sottaisuus, 'huithapelimaisuus'
Oletko seurustellut ennen nykyistäsi? - Kylläpähän on oma siivu tullut läpi katsottua tän kylän tarjonnasta :D
Oletko ajatellut että voisit viettää nykyisen poikaystäväsi kanssa koko loppuelämän ja mennä naimisiin? - Se ois suunnitelma
Koetko joskus jääväsi jostain paitsi seurustelun takia? - En.
Miten kerroit vanhemmillesi tarvitsevasi e-pillerit tai muun ehkäisyn, vai kerroitko ollenkaan? - Äiti se minut pisti ne hankkimaan. Ja ihan hyvä vaan, vaikka vähän myöhässä ne tulikin :D
Puhuvatko vanhempasi sinulle avoimesti kuukautisista, ehkäisystä ja muusta murrosikään liittyvästä? - En mä muista. Otin itse tosi paljon selvää, utelias luonne kun olen :)

SITÄ JA TÄTÄ
Minkä ikäisenä ensisuudelma? - Oikea suudelma 15-vuotiaana. Sitä ennen kaikenmaailman pusuja tuli vaihdettua kaikenmaailman poikien kanssa
Lemmikit? - Onni
Oletko suvaitsevainen erilaisuutta kohtaan? - Pyrin olemaan
Pelkäätkö tehdä "likaisia hommia", eli vaikka koirien jätösten siivoamista? - En.
Luetko blogeja, jos niin mitä? - Pinnallisen (äidin) päiväkirjaa, rokkirekkiä ja parin teiniäidin
Mikä sinusta on hyvän elämän 'avain'? - Tyytyväisyys itseen ja omaan elämään, onnellinen arki. Ei sitä tarvitse joka paikkaan singota ja kokeilla kaikkea.
Oletko kännykkäriippuvainen? -En
Mihin käyttäisit ylimääräiset 5 tuntia päivässä, jos sellaiset saisit? - No nyt nukkuisin. Kahtena edellisenä yönä oon nukkunut _yhteensä_ 8h. Aamuvuorot ja tää saatanallinen helle on vaan niin kiva yhdistelmä<3
Isoin unelmasi? - Maatila
Huonoin puolesi? - Yks vaan?! :D Tässä tulee kovin kärki: nipottaminen, päteminen, nalkuttaminen, valittaminen, kiivaus, näsäviisastelu, itsepäisyys.
Parhain puolesi? - Iloisuus :)
Millä maksat elämisesi? Saatko vanhemmilta rahaa ruokaan, harrastuksiin jne.? - Työllä maksan elämiseni
Millainen on sun mielestä täydellinen aamu? - Aikaisin koiran kanssa lenkille vapaapäivän aamuna<3
Baari vai kotibileet? - Nyt terassi. Muuten ihan vaan kotona nyhjääminen. Ei jaksa tuo kylillä riekkuminen kiinnostaaaa.
Taito, minkä haluaisit oppia? - Maalaaminen
Paras keikka, jossa olet ollut? - Dingo Sataman yössä pari vuotta sitten. Neumann se vaan on niin jumalaisen kuuma mies! Lääh.
Ootko ikinä kokeillut/käyttänyt kuukuppia? - En. Mua niin ällöttää koko idea.
Millanen on sun nykyinen saliohjelma? - Se, etten mene sinne.
Oisko sulla antaa kivoja peppu- ja pakaraliikkeitä? - Ihan siis ältsyn kivoja!
Mitä kesäsuunnitemia? - Venereissulle viikon päästä kera Tatun, Jonin ja Noonan. Elokuun alussa Tuijalle kylään Helsinkiin ja elokuun puolessä välissä viikoksi Kreetalle.
Minkä ikäisenä joit ekan kerran? - 15-vuotiaana
Oletko kateellinen kenellekään? Jos olet niin minkälaisista asioista? - Nääh. Ihan turha kadehtia ketään, kun itsehän tässä ollaan oman elämänsä herra.
Mitä syöt välipalaksi jos on tilanne, ettet ole kotona ja olet kiireinen? - En mitään? En oo kyllä ikinä niin kiireinen/menossa.
Juotko kahvia, teetä vai kaakaota? - Teeta
Oletko juuri nyt onnellinen ja tyytyväinen elämääsi? Vai toivoisitko joidenkin asioiden olevan toisin? - Joo, oon tyytyväinen. Vähän vaan vois vauhtia tulla tuon yhden hommelin etenemiseen
Yleisin sana mitä sun suusta kuulee? - Jotain 'ou-mai-gaad-et-kyllä-ikinä-arvaa!!!1' Innostun aika helposti elämän pienistä ihmeistä :D
Mikä on paras rentoutumis metodisi, kun stressaat? - Hoidan stressaavan asian pois päiväjärjestyksestä
Mitä ilman et voisi elää? - Jonia
Lempilimu? - En juo limsaa
Lempialkoholijuoma? - Sidukka
Isketäänkö sua baareissa? - Ei kannata tulla koettaa, ei onnaa.
Saatko huomiota baareissa? - Joo
Kuinka paljon oot koneella? - Nykyään liikaa!
Onko susta noloa viettää uusivuosi, vappu tms. kotona? - Nolompaa on viettää ne helvetinmoisessa kännissä räkä poskella örveltäen.
Kuinka usein herkuttelet? - Miltei päivittäin.

Torstain kunniaks.Torstai 13.06.2013 17:17

Askel yksi:
– Nimi: Susa
– Syntymäpäivä: 20.4
– Lempinimi: Ei oikein oo mitään vakiintunutta. Omakin nimi on niin lempinimimäinen, että sillä mennään :)
– Silmien väri: Vihreät
– Hiusten väri: Tummanvaaleat
– Horoskooppimerkki: Oinas

Askel kaksi:
– Kengät, joita pidit tänään jalassasi: Mun uudet vaaleanpunaiset mansikkatennarit. Ehkä kohtuu lapselliset, mutta eipäs haittaa. Lapsellinenhan minä olenkin :D
– Heikkoutesi: Herkut. Nams :)
– Pelkosi: Samat ku ennenkin. Hullut, ihmissudet, hait, pimeä, kuolema jne
– Asia(t), jotka haluaisit saavuttaa?: Maatila ja onnellinen elämä tuon ukkelin kera hamaan loppuun saakka.

Askel kolme:
– Paras fyysinen ominaisuutesi?: No tissit. Turha sitä on kieltää :D
– Muisto, jota kaipaat eniten?- Menneitä hevosaikoja. Muistelin niitä tässä pari päivää sitten ja tuli kyllä niin nostalginen olo ja ihan muutama kyynelkin piti tirauttaa. Ne ajat oli vaan niin täydellisen onnellisia ja huolettomia aikoja<3

Askel neljä:
Tämä vai tuo..
– Pepsi vai Cokis?: En huomaa eroa. Samanlaista sokerilitkua ovat molemmat. Ja limsat ylipäänsä.
– McDonald's vai Hesburger?: Samoilla linjoilla tässäkin. Eipähän tuu pahemmin mäkki- eikä heseläskeiltyä kuin aniharvoin ja sillon on ihan sama, mistä sen hampparin käy hakemassa.
– Lipton Ice Tea vai Nestea?: Höh, oon kai jotenkin huimasti terveysintoilevampi kuin luulinkaan. En siis näitäkään käytä. Juon kyllä, jos tarjotaan mutten ikinä kotiin osta.
– Suklaa vai vanilja?: Suklaa.
– Cappuccino vai toffee?: TOFFEE! Ah, voisin elää pelkällä toffeella ja kinuskilla<3 Se siitä terveysintoilusta :D

Askel viisi:
– Laulatko?: Kyllä. Ja paljon. Mutten muiden kuulen. Jonin kuullen just ja just voi jotain hymistellä. Tää on vähän kummaa, koska osaan kyllä laulaa. Ehkä jopa hyvinkin, mutta silti ujostuttaa liikaa muiden kuullen lauleskelu.
– Tanssitko?: Jep
– Onko sinulla ihastusta?: Oma mies
– Uskotko meneväsi yliopistoon?: Tuskinpa.
– Haluatko mennä naimisiin?: Tiedänkin meneväni. Kesän tullen vähän rupee hääkuume nousemaan. Jokohan vois ruveta suunnittelemaan vaikkea kihlojakaan oo vielä vaihdettu? :D
– Kärsitkö matkapahoinvoinnista?: En. Rakastan autossa istumista! Ihanaa, ihanaa.
- Luuletko olevasi viehättävä?: Tiedän olevani
– Oletko terveysintoilija?: En. Tai no, fiiliksen mukaan. Eikä ne yleensä fiilikset yleensä hirveän kauaa kestä. Herkut vaan on liian herkullisia :)
– Tuletko toimeen vanhempiesi kanssa: Juu<3

Askel kuusi:
Oletko viimeisen kuukauden aikana...
– Käynyt shoppailemassa ostoskeskuksessa: En. Rahatilanne on tehnyt musta vähän pihin :(
– Syönyt kokonaista suklaarasiaa: En oo syönyt varmaan ikinä? Ainakaan yhdeltä tai kahdelta istumalta
– Syönyt sushia: En. Hyi, raaka kala on ihan kamalaa. Ei sillä, et oisin ikinä maistanut, mutta ajatuskin etoo.
– Esiintynyt lavalla: Joo
– Luistellut: No ei näillä keleillä :D
– Leiponut keksejä: En. Vaikka on pitänyt tosi monta kertaa. Ostin aikoja sitten sellaisen pellinkin, jolla saa tehtyä kunnon muhevia jenkkityyppisiä pikkuleipiä.
– Avantouinut: En. Liian hyistä :D
– Varastanut mitään?: Joo. Jaiks.

Askel seitsemän:
Seurustelukumppanissa...
– Paras silmien väri?: Ei oo silmien väristä kiinni
– Paras hiusten väri?: Kuten ei tästäkään
– Pituus?: Pidempi ku minä, muttei mikään järkky hongankolistaja. Kokonaisuus ennemmin. Tosi laihat on ihan no-no, kuten myös kauheat sotanorsut. Ennemmin silti pyöreä kuin liian laiha.

Tulevaisuusosio:
Mikä on unelmiesi talo?: Iso maalaistalo (keltainen mieluusti), jota kiertää valkoisin kaitein varustettu kuisti. Suuren suuri keittiö kunnon veihkeillä. Maalaisromanttisuutta tyyliä henkivä, valoisa ja vähintään kaksikerroksinen puutalo. Paljon tilaa ja huoneita.
Mikä haluat olla ammatiltasi?: Hevostallinpitäjä
Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua: Kotona taaperon/taaperoiden kanssa, toivottavasti jo rouvana tai häitä suunnittelemassa. Unelmien talossa asumassa tai ainakin sitä jo etsimässä. Apua, viiden vuoden päästä oon jo 31-vuotias?!?!

Yleispätevä osio:
Pidätkö karkkikaulakoruista?: Onhan ne söpöjä. Omaan kaulaan en laittais enää. En oo ihan niin lapsellinen sentään :D
Milloin viimeksi kaaduit tai törmäsit johonkin?: Viime viikolla törmäilin töissä niin superhyvin, että sain reiteen nyrkinkokoisen mustelman<3
Suosikkilimukkasi?: Pommac
Oletko koskaan voittanut mitään yli 50 euron arvosta?: En muista. En osallistu arvontoihin paitsi lottoon. Voitto siitä ois ihan jees. Ja mielellään enempi kuin tuo 50e. Jollakin miljoonalla-parilla pääsis ihan hyvin alkuun.
Kuunteletko musiikkia tällä hetkellä?: Juu
Jos kuuntelet, niin mitä?: Savage Garden - I want you
Kuinka pitkä aika syntymäpäivääsi?: Miltei vuosi
Milloin olet ollut kaikista surullisimmillasi elämäsi aikana?: Vuosi sitten, kun Sulo kuoli.
Kuinka paljon kello on?: 14.17
Oletko koskaan kuullut sinusta tehtyä laulua?: En :D
Jotain, mitä haluaisit vielä tapahtuvan vuonna 2013: No enpäs kerro. Vielä ;)

TylsääPerjantai 07.06.2013 18:45

1. Mikä on suosikkikorttisi korttipakassa? - Enpäs oo asiaa kovin kummemmin ajatellut. Enkä pahemmin korttiakaan pelaa.
2. Mihin työhön et haluaisi päätyä? - Papiksi. Tosin ei oo kauheen todennäköistäkään :D
3. Annan sinulle paperin ja kynän. Mitä teet niillä? - Pistän tuohon viereen odottelee inspiraatioita. Tai teen kauppalistan. Tai kehittelen hyydykekakun reseptin, kaapissa kun ois nuo perusaineet valmiina.
4. Kuningas vai keisari? - Prinsessa
5. Mitä sanasta "soprano" sinulle tulee ensimmäisenä mieleen? - Sopranos :D Ja sit ooppera(??)laulaja.
6. Oletko koskaan ollut festareilla? - Jep. Himoksen juhannus 3v sitten, eka ja vika kerta. Oli ihan helvetin karmeaa. Hrr. Oon liian vanha tuommoisiin jo. Ja ylipäänsä kaikkeen kännisekoiluun.
7. Miten huomautat poikaystävällesi, että hänen housujensa vetoketju on auki? - 'Sulla on sepalus auki'
8. Kuinka monta palaa WC-paperia käytät päivässä? - Jaa-a
9. Kävikö hammaskeiju luonasi pienenä? - Ei käyny ei.
10. Onko sinulla onnenumero/ onnennumeroita? - Ei
11. Mitä et osaa leipoa? - HAH! Osaan leipoa mitä vain.
Jos ostaisit oman valtion, minkä antaisit sille nimeksi? - Joskus mietin tätä, mut oon jo unohtanut sen nimen.
13. Entäpä kuka johtaisi kyseistä valtiota? - Kukakohan? :D
14. Mitä syvällisiä asioita yleensä mietiskelet? - En voi kertoa, alatte pitää mua liian fiksuna. Markkasen kanssa tulee aina pohdiskeltua vaikka mitä :)
15. Mitä TV-ohjelmaa et katsoisi vaikka pakotettaisiin? - Ylen keskustelu-ohjelmia + politiikkajuttuja
16. Mikä on kauhein tapa kuolla? - Tukehtuminen, vuotaa kuiviin. Kaikki tavat on aika kauheita.
17. Pidätkö ruseteista? - No en erityisemmin. Tulee jotenkin Minni Hiiri mieleen. Tai joku pelle.
18. Pitäisikö Finlandia-hymnin olla Suomen kansallislaulu? (Nykyään on siis Maamme-laulu) - En tiedä, miten se menee. Oon kyllä kuullut mutten niin ajatuksella, et saisin sen palautettua mieleen.
19. Puolukka vai karpalo? - Puolukka
20. Miten kommentoit väittämään, että kokis voi syövyttää hampaita? - Sama se mulle on, koska en käytä moista moskaa. Limsaa kitusiinsa kiskovat kummastuttaa mua muutenkin tosi paljon. Kyllä ymmärrän sillei herkuttelun yhteyydessä sen, mutta ihan jatkuvasti janojuomana??
21. Oletko katsonut paljon piirrettyjä? - Olen ja katson edelleen
22. Voisitko vielä vanhemmallakin iällä katsoa piirrettyjä? - Miksei vois. Vanhempana piirretyistä huomaa aika paljon kaikkia juttuja, joita ei lapsena ymmärtänyt.
23. Mitä ajattelet ylioppilaista? - En mitään kummempaa mieltä. Olen itsekin, mutten silti oo mikään superhieno ihminen. (Vaikka oikeesti oonkin :D)
24. Entä ihmisistä, jotka ovat valmistuneet ammattikoulusta? - Sieltäkin oon valmistunut enkä sen kummemmaks muuttunut. Paitsi, et osaan leipoa vähän paremmin ku ennen amista.
25. Osaatko tehdä hyviä drinkkejä? - Jos on hyvät ohjeet :)
26. Kuinka monta kertaa elämäsi aikana olet nukkunut teltassa? - Ainakin kymmenen. Telttailu on kivaa. Ja eräjormailu muutenkin.
27. Seuraatko urheilua? - Formulat, MM-kisat (yleisurheilu) ja olympialaiset.
28. Harmittaako sinua jokin asia? - Joo. Ja ihan saatanan paljon harmittaakin. Siis voi vittu sentään!
29. Dataatko? - Kaiken aikaa
30. Ovatko discopallot nättejä? - Joo. Mutten kotiin sellaista haluis.
31. Kerro maku, jota et voi sietää. - Liha
32. Kuinka monta ovea asunnossasi on? - 4
34. Tunnustatko olevasi kommunisti? - :DDDD
35. Millainen on hyvä asiakaspalvelija? - Minunlainen :)
36. Kerro typerin mainos, minkä vain muistat (TV:ssä, radiossa, lehdessä.. ihan missä vaan. - Kaikki tv-shopin ja vastaavien. "Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten tilaa heti" (Se rajoitettu aika tuntuu olevan ikuisuus, kun aina pyörii sama tarjous)
37. Pitääkö sinun käyttää sormia suussasi kääntääksesi sivun? - Ei yleensä
38. Onko "kuka pelkää mustaa miestä?"-mielestäsi rasistinen leikki? - Leikki ei itsessään, mutta nimi on. Sen voi muuttaa muuksi. Ja luultavasti onkin jo muutettu?
39. Koristeletko huoneesi jouluna/ pääsiäisenä/ vappuna? - Noh, joulukoristeethan löytää meillä paikkansa yleensä jo lokakuussa :) Ette kyllä ikinä arvaa, mutta mulla alkaa olee jo vähän joulumieltä, tsihii.
40. Mitä Internet-selainta käytät juuri nyt? - Google Chrome
41. Ajattele paikkakuntaa, jossa asut. Minkä asian haluaisit muuttaa siinä? - Ei rakennettais koko ajan kaikkialle lisää kerrostaloja.
42. Mistä kaupunki jossa asut on tunnettu? - Opiskelija-kaupunki, Alvar Aalto
43. Annan sinulle perunan. Mitä sanot? - Kiitos?
44. Oletko sitä mieltä, että pistorasiat sijaitsevat aina ihan väärässä paikkaa? - Jatkojohdot on kavereita
45. Mikä on ollut vaikein asia, jonka olet koskaan joutunut tehdä? - Ehkä se, että en haekaan tuonne kouluun, johon olin varautunut hakemaan. Ja kaikki päätökset siihen liittyen, nykyisen elämäntilanteen puntarointi tulevaisuuden suunnitelmien kannalta jne.
46. Entäpä sitten helpoin asia? - Näitähän piisaa! :D
47. Miksi vastailet tällaisiin galluppeihin? - Koska tykkään vastata näihin :)
48. Millä sanalla kutsut kaukosäädintäsi? - Kaukosäädin. Ja välillä kake.
49. Lyhyt vai pitkä hame? - Kaikki menee ja kaiken mittaisia löytyy
50. Pitkät housut vai shortsit? - Nyt kesällä sortsit.
51. Oletko koskaan nähnyt pöllöä omin silmin? - Oon! Ihan jopa luonnossakin. Tosi erikoista varmaan :DD
52. Päästätkö Jehovan todistajat kotiisi juttelemaan? - En päästä. Enkä muitakaan tuntemattomia hiippareita rappukäytävästä.
53. Kuka historian henkilö muistuttaa mielestäsi sinua eniten? - Muistutan ennemmin vaan itseäni
54. Entäpä joku nykyinen julkkis? - Muistutan ennemmin vaan itseäni.
55. Pidätkö tiskaamisesta? - Tiskikoneella pesemisestä enempi
56. Kapula vai keppi? - Wot?
57. Asteikolla 1-5, kuinka viehättävä koet olevasi? (1= ei viehättävä, 5= erittäin viehättävä) - 8
58. Mistä jäätelömausta pidät eniten? - Lakritsi
59. Entäpä mistä jäätelömausta et pidä laisinkaan? - Tavis vanilja tökkii. Kunnollinen vanilja sen sijaan on ihan taivaallista.
60. Mikä on "hulluin" kappale, jonka olet koskaan kuullut? - "Schni Schna Schnappi, Schnappi Schnappi Schnapp" Vieläkös muistatte tän? :D
71. Joku jakelee kadulla paperilappusia. Otatko sellaisen vastaan? En
72. Bussissa vieressäsi istuva mies pieraisee tuntuvasti. Miten reagoit? - En istu tuntemattomien vieressä. Epäsosiaalisuus<3
73. Mitä söit viimeksi? - Lphkoperunoita ja kalaa porkkanaraasteen kera
74. Mikä on mielestäsi paras ehkäisykeino? - Pillerit on toiminut itselläni ainakin tehokkaasti vaikka niitä söinkin ihan miten sattuu ja unohtelin välillä aika montakin päivää välissä
75. Pudotatko tavaroita helposti? - Riippuu päivästä
76. Onko ihminen, joka ei anna rahaa hyväntekeväisyyteen, mielestäsi paha? - Ei. Mutta vähän itsekäs. Tai köyhä.
77. Mikä on pahin painajaisesi? - Pakenen jotain, joka haluaa tappaa mut, mutten pääse pakoon vaan tiiän koko ajan, että se saavuttaa mua. Hrr. Nään tota unta vieläpä melko usein :( Toinen on se, että tipun korkealta ja tiedän, että kuolen maahan osuessani. Se vapaan pudotuksen tunne on ihan järkyttävän hirveä.
78. Miten lausut @ -merkin? - miukumauku tai ät
79. Missä/ miten peset pyykkisi? - Pesukoneessa kotona
80. Oletko käynyt rippikoulun? - Ei, en kuulu kirkkoon enkä välitä jeesustelusta
81. Mihin aikaan päivästä olet kaikista väsynein? - Illalla
82. Mikä on paras krapulajuoma? - Vesi
83. Kilinä vai kolina? - Molemmat rasittavia ääniä
84. Mikä käyttöjärjestelmä sinulla on tietokoneessasi? - Joni hoitakoon sen. Minen niistä mitään ymmärrä kuitenkaan
85. Aika pysähtyy. Kaikki muut ihmiset ovat kuin kivipatsaita, paitsi sinä. Mitä teet? - Meen tutkii ihmisten koteja. Ja myönnettäköön, kävisin myös varastelee kaikkee hienoa.
86. Kuinka usein imuroit kotonasi? - 1-2krt/vko
87. Entäpä kuinka usein pyyhit pölyjä? - 1-2krt/vko
89. Kuinka usein leivot leipää/ sämpylöitä? - Välillä pari kertaa viikossa, välillä parin kuukauden välein
90. Oletko jonkin sortin aktivisti? - En
91. Voiko sanaa "anteeksi" pitää hyvän elämän mittarina? - Epämääräinen kysymys
92. Jos lottoat/ lottoaisit, niin pelaisitko keskiviikkona, lauantaina vai kumpanakin päivänä? - Molempina lottoan. Vaikka oonkin aina ollut sitä mieltä, et ihan turhaa. Mutta rupes alkuvuodesta ahdistaa niin paljon se, ettei oo rahaa ostaa maatilaa, ni oli pakko ruveta lottoamaan :D
93. Mitä sinulle tulee mieleen sanasta "mussukka"? - Tossun alla oleva nössömies. Tai joku ällömakeileva täti-ihminen.
94. Sinulle iskee makeanhimo. Mitä haluaisit mieluiten syödä? - Kakkua, donitseja, jätskiä, muffinseja, keksejä, keskitaikinaa. Mitä vaan! :D
95. Musta vai vihreä oliivi? - HYI!
96. Omistatko tavallisen seinäkalenterin? - En. Eiku omistanpas! :D Maku-lehden mukana tulleen
97. Millaisen hautakiven haluaisit, kun aikasi sitten joskus koittaa? - Hienon. Tietenkin.
98. Onko häpeä myöntää ostaneensa jotain kirpputorilta? - Ei. Itsekin kannan sieltä kirjoja kädet vääränä. Mut vaatteita en kyllä ostais. Kammottaa ajatus siitä, et se on ollut jonkin tuntemattoman päällä. Yäk.
99. Lautasliina vai servetti? - Ei väliä
100. Kun kaadut, niin mikä ruuminosasi osuu yleensä ensimmäinen yleisimpänä maahan? - Kädet tai polvet

Taas näitä, kestäkää :)Torstai 30.05.2013 23:06

1. Kuinka kauan olet seurustellut? - Vajaat 3,5 vuotta sillai 'virallisesti', ennen sitä puolisen vuotta tapailtiin rennon letkeästä ilman suurempia tulevaisuudensuunnitelmia
2. Asutko yhdessä seurustelukumppanisi kanssa? - Jep
3. Saatko vanhemmiltasi rahaa asumiseen jne.? - En sentään :D Ihan ikiomalla pienellä palkalla tuon oman panokseni tähän meidän yhteiseloon.
4. Menetkö töihin kesäksi? - Oon ihan vakituisessa työssä
5. Milloin valmistut/valmistuit ylioppilaaksi? - 6 vuotta sitten
6. Mitä aineita aiot kirjoittaa/kirjoitit? - Öäm. Enkun, ruotsin, terveystiedon, bilsan. En kai muuta, kai? :D
7. Missä maissa olet käynyt? - Virossa, Ruotsissa, Norjassa, Italiassa, Portugalissa, Espanjassa, Kreikassa, Kyproksella. Kreikassa/Kreetalla useamman kerran, koska se on vaan niin ihuna paikka<3
8. Mistä ostat mieluiten vaatteesi? - Seppälä, HM
9. Mikä on painoindeksisi? - 20,6
10. Lempi TV-sarja? - Pahan jäljillä taitaa olla ihan ykkönen. Se hullu mies on vaan niin kuuma!

11. Montako kertaa olet seurustellut ennen nykyistä suhdetta? - 6-7 kertaa ihan seurustelumielessä ja siihen päälle saman verran kaikenlaisia epämääräisiä on-off-säätöjä.
12. Mitä sinulle kuuluu tällä hetkellä? - Hirvittävän hyvää :) Elämä hymyilee, niin leveästi, että sen poskipäihin sattuu :))

13. Laitatko usein kynsiäsi? - Ehkä kerran vuodessa :D Eli en ihan kovin usein
14. Mikä on haaveammattisi? - Hevostallinpitäjä.
15. Miten pidät hiuksesi hyvässä kunnossa? - Nooh, enpähän mä mitään sen ihmeempää sen eteen tee kuin ihan normipesu ja kerran viikossa hoitoainetta.
16. Onko nykyinen hiusvärisi luonnollinen värisi? - Joo. Tai no latvoissa on vielä vaaleaa väriä, mut oon niin laiska tuon värjäämisenkin kanssa ettei jaksa useammin ku 2krt/v vaalentaa. Oma väri on tummanvaaleahko(?), joten ei tuo juurikasvu häiritsevän selvästi paista.
17. Voisitko harkita värjääväsi hiuksesi aivan eri väriseksi? - Punaisista hiuksista haaveilen edelleen. Mulla pitkään olikin, mutta rupes tukka menee niin huonoks jatkuvan värjäämisen takia. Ehkä joskus taas :)
18. Onko sinulla ja seurustelukumppanillasi yhteisiä tulevaisuuden suunnitelmia?- 1-3 lasta, naimisiin, talo maalta ja happily ever after :)

19. Minkä ikäisenä aloitit meikkaamisen ja miksi? - Ala-asteella (5.-6. luokalla). En tiiä miks. Meikit ja laittautuminen vaan rupesi kiinnostamaan kovasti. Oon tällainen sekoitus prinsessaa ja poikatyttöä :)
20. Montako lasta korkeintaan haluat? - 3
21. Haluatko naimisiin? - Jep. Ja ihanat, meidän näköiset häät maalla :)
22. Elämäsi noloin muisto? - No ei mulla oo oikein mitään sellasta, joka edelleen vuosien jälkeenkin nolottais. Tai sit oon vaan tehokkaasti torjunut sen muiston :D Who knows.
23. Ja parhain? - Se, kun Jonin kanssa päätettiin lyödä hynttyyt yhteen ja ostaa tämä kämppä :) Ja tietty Onni-vauvan kotiutuminen<3
24. Mitä olet ajatellut tekeväsi opiskelujen jälkeen? - En oo koulussa. Enkä aio nyt sitten hakeakaan, tuli vähän suunnitelmiin muutos :)
25. Kuinka monta tuntia viikossa harrastat urheilulajiasi? - Kerran viikossa ratsastusta 2-6krt lenkkeilyä/pyöräilyä
26. Mikä on roolisi kilpailuissa/treeneissä? - -
27. Onko joukkueessasi syrjintää tai selän takana puhumista? - -
28. Mitä muuta olet harrastanut nykyisen lajisi lisäksi? - -

29. Montako kertaa viikossa treenaat? - Ylhäällä
30. Oletko hyvä koulussa? - Amiksessa olin. Ja lukiossakin oisin ollut, jos oisin vaan viitsinyt olla koulusta kiinnostunut. Mut pojat oli jännempiä :D
31. Lempiblogi? - Rokkirekki, Pinnallisen (äidin) päiväkirja
32. Kaunein bloggaaja? - Ei se ulkonäkö vaan ajatukset ja kirjoituksen sisältö.
33. Minkä ikäisiä sisaruksesi ovat? - Pikkuveli täyttääpi 23v juhannuksen tienoolla. (Miten se voi olla jo niin iso, vastahan se oli 8v?!)
34. Jos hankkisit koiran, minkä rotuisen valitsisit? - Cotonin ottaisin toiseksikin
35. Lempiravintola? - Eipä me kauheesti raflassa käydä, joten ei oo lempparia.
36. Lempiruoka ja -juoma? - Lemppariruokaa on kakut, pullat, sipsit, donitsit ja mitä näitä terveysruokia nyt olikaan? :D Juoma onkin sitten vihreä tee, aina ja iäti :P
37. Parhaat ystäväsi? - Kaikki mun ystävät on mun parhaita ystäviä :)
38. Lempiherkku? - Sipsi + dippi

39. Onko sinua koskaan kiusattu koulussa? - Ei. Tai vaikka oiskin, ni en oo kyllä huomannut :D
40. Lempivaate? - Nyt kesän tullen mun uutukainen vihreä hame (hitto vaan, kun siinä on vähän hulmuava helma ja sellasella pyörivällä tuulella saattaa tulla vähän vilauteltua, pahoittelen vaan :D) ja valkoiset shortsit.
41. Lempielokuva? - Näitä on taas miljoona, mutta viimeisin TODELLA kovaa kolahtanut leffa oli 'Fur' (Nicole Kidman ja Robert Downey Jr). Suosittelen kaikille hyvin paljon! Mä olin tosi vaikuttunut siitä ja kieltämättä pisti mielikuvituksen vähän levottomille laduille :) Downey Jr oli ihan järjettömän kuumottava tuossa leffassa ja Kidman vaan on aina ihan huikean ihana.
42. Oletko koskaan tehnyt sellaista, mitä luulet katuvasi loppuelämäsi? - Blööh. Voin ihan rehellisesti sano, että en kadu yhtään mitään. Tervetuloa vaan jeesustelemaan, että pitäis, koska on tullu jotain vähän veemäisiä ja karuja juttuja tehtyä, mutta silti tekisin ne kaikki uudestaan.
43. Paljonko käyttörahaa sinulla on tällä hetkellä? - Ei oikein yhtään, säästöihin en kajoa. Tilipäivää odotellessa.
44. Haluaisitko tatuoinnin? Minkälaisen ja mihin? - Haluisin sisäranteeseen isosti ja koukeroisilla hienoilla kirjaimilla tekstin 'Onni'. Saa nähdä millon rahkeet riittää.
45. Mistä shoppailet useimmiten ja kuinka paljon rahaa menee keskimäärin kerralla? - Kaikki keskustan kaupat tulee koluttua läpi aina, mutta HM:stä taitaa isoin kassi aina lähteä mukaan. Rahaa menee 200-300e/krt, mut käynkin vaan pari kertaa vuodessa ostelee.
46. Lempiväri? - Keltainen. Ja nyt on vähän päätään nostamassa sellanen maalaisromanttinen hempeä vaaleanpunainen, mutta tuskin keltaisen tasolle ikinä yltää.
47. Paraskaveri joukkueestasi? - Mitä nää joukkuekyssärit oikein on hei?!?
48. Mikä kehossasi on sellaista, mitä toivot että ei olisi? - Haha, no eiköhän kaikki oo sillai ihan kohtuu tarpeellisia tässä kehossa. Niinq raajat ja elimet yms.

49. Missä eri maissa olet asunut? - Ihan Suomessa vaan. Oon sen verran maalaistollo, etten tajua edes haaveilla ulkomailla asumisesta.
50. Montako paria kenkiä sinulla on? - 10? Heitin just pari kassillista kenkiä roskiin
51. Olitko koulussa ns. suosittujen joukossa eli olivatko lähes kaikki kavereitasi? - Enpähän mitenkään epäsuosittukaan ollut ;)
52. Oletko äänekäs? - Riippuu seurasta. Tutussa seurassa kyllä, hyvinkin äänekäs ja ihan kauhee päällepäsmäri ja räpätäti, mutta vieraassa seurassa sit ujostuttaa sen verran ettei uskalla pahemmin huudella :)
53. Ilmaisetko mielipiteesi yleisesti esim. koulussa vai jätätkö ne yleensä omiksi ajatuksiksi? - Jos koen asian itselleni tärkeäksi, niin sit ilmaisen. Johonkin hälläväliä-juttuun ei jaksa aina puuttua.
54. Mikä kamera sinulla on? - Joku oranssi. Ihan huono, meninkin rikkomaan vanhan :((
55. Kaikista läheisin ystävä, jolle voit kertoa ihan kaiken? - Eiköhän kaikille oo tullut samat asiat läpistyä. En oo kauheen salaileva tai häpeilevä ihminen.
56. Oletteko aina olleet sen ystävän kanssa hyvissä väleissä/riitelettekö usein? - En riitele ystävien kanssa
57. Käytkö solariumissa, kuinka usein ja kauanko kerralla, entä mitä itseruskettavaa käytät? - En. Turhaa rahan- ja ajanhukkaa
58. Miten hoidat ihoasi? - Pesemällä ja rasvaamalla

59. Oletko ikinä harkinnut hiusten värjäämistä tummaksi tai platinablondiksi? - Tummaa tukkaa oon vhän pyöritellyt mielessäni. Ehkä sitäkin koklaan joskus
60. Mitä mieltä olet silikonirinnoista?- Nolot ja epäaidon näköiset, vaikka olis miten hyvin sinne nahan alle sullottu. Jos itsetunto on tisseistä kiinni, ni kannattaa vähän mennä itseensä. Syövän vuoksi laitetut implantit ymmärrän.
61. Voisitko harkita itsellesi sellaisia? - No way. Omissa on ihan sopivasti kantamista ja katseltavaa :)
62. Lempinaposteltava/elokuvaruoka tms.? - Sipsi ja dippi
63. Kuinka usein syöt epäterveellistä, esim. sipsejä, karkkeja tms.? - Mässäilemällä mässäilen ehkä 2 viikon välein, mut jotain pikkunaposteluja (jätskiä, suklaapatukka) tulee sit syötyä pari-neljä kertaa viikossa
64. Kuinka paljon kerralla? - Yllättävän vähän, kun ottaa huomioon miten hirvittävän perso oon herkuille. Nykyään vaan ryhtyy pieni läskikammoinen piru päässä huutelemaan, jos rupee menee ihan järjettömäks mässääminen. Toisaalta hyvä, et oon niin hiton pinnallinen tässä läski-asiassa, koska muuten oisin varmaan itsekin kohtuu norsu.
65. Oletko ikinä valkaissut hampaitasi? - En
66. Miten saat ne pysymään valkoisina? - Pesemällä ja välttämällä kahvia ja tupakkaa ja punkkua. Kaikki nuo onkin mun ällö-listalla paitsi tupakka. Mut sitäkin tulee polteltua niin aniharvoin, et tuskin kauheesti värjäytyy siitä.
67. Haluaisitko suurentaa huuliasi? - En. Sopivan mehevät on omasta takaa.
68. Mihin vartalonosaasi ja kasvojenpiirteeseen olet eniten ja vähiten tyytyväinen? -No vartalossa on kivointa tissit ja vähiten kivointa jenkkakahvanpoikaset, jotka ei lähde pois. Tosin en oo kyllä kummemmin mitään sen eteen tehnytkään :D Ja naamassa kivointa on se, että ne on niin lapsekkaat, näytän siis ikinuorelta. Nenää koetin joskus pienenä lytistää, koska se on vähän sellanen hyppyri, mut eipä sekään enää haittaa.

Väsynyttä maanantai-iltaa vaanMaanantai 20.05.2013 23:33

Love Questions
1. Mikä on romanttisin väri? - No pakko sanoa, että joku hörhelöinen pinkkihän se on tai hempeä vaaleanpunainen.
2. Milloin haluat naimisiin? - Toivottavasti ennen kolmeakymppiä sentään. Haluun suunnitellakin sit kaikessa rauhassa (väh. vuoden ajan) ja kunnolla meidän häät, jotta ne on sit ihan vimpan päälle ja meidän näköiset. Joten jospa tuo ukkeli joskus parin vuoden päästä viimeistään hoksaisi polvistua :)
3. Oletko ollut ihastunut viimeisen kuukauden sisällä? - Enpäs ole en.
4. Huulet vai silmät? - Huulet
5. Oletko koskaan suudellut? - :D En
6. Hali edestä vai takaa? - Samapa tuo
7. Unelmoitko jostakin tällä hetkellä? - Nohei, sit on jotain pahasti vialla, jos lakkaan unelmoimasta kaiken aikaa jostain/vaikka mistä.
8. Milloin viimeksi katsoit romanttisen elokuvan? - Toissapäivänä
9. Oletko onnellinen? - <3
10. Haluaisitko jonkun itsellesi nyt? - Mulla on jo se, jonka haluan. Enkä pois vaihtais mistään hinnasta :)
11. Seurusteletko maailman ihanimman ihmisen kanssa? - Juu :)))
12. Oletko romanttinen ihminen? - Näin 'vanhemmiten' oon vähän alkanut olee. En silti liikaa :D
13. Ketä ajattelit viimeksi? - No nyt Onnia, kun se tossa jotain tuhisee unissaan. Söpö pieni lapsonen<3
14. Onko fritsu ruma vai kaunis? - NOLO!
15. Oletko koskaan saanut kukkia? - Juu. Ajoittain aina :D
16. Pisin seurustelusuhteesi? - Tämä nykyinen (3,5v)
17. Romanttinen illallinen kotona vai romanttinen leffailta elokuvissa? - Nyt kelpais kyllä tuo leffailta ihan kaupungin elokuvateatterissa. Ollaan vähän oltu niin kotihiiriä tässä viime aikoina.
18. Seurusteletko vai oletko sinkku? - Avovaimo
19. Kaunein asia mitä sinulle on sanottu? - Ei mitään sellasta ylitsevuotavan supermahtavaa nyt tuu mieleen. Kaikenlainen kehuminen ja huomioonottaminen on ihanaa :)
20. Oletko ollut rakastunut yli 4 vuotta vanhempaan? - Huisin ihastunut kyllä, mutta en toki rakastunut sentään.
21. Entä 3 vuotta nuorempaan? - En.
22. Oletko rakastunut? - Juu ajoittain. Mutta enimmäkseen tää on jo rakastamista. Sen verran 'vanha pari' aletaan jo olee :)
23. Milloin viimeksi sanoit jollekkin rakastavasi tätä? - Eilen illalla :)
24. Oliko se joku vastakkaista sukupuolta edustava henkilö? - Jonihan se
25. Tarkoititko sitä? - Tietysti
26. Milloin viimeksi näit jonkun söpön ihmisen? - Tänään kaupassa oli ihan hurjan söpö taaperolapsi :) Yleensä lapset on kyllä aika kamalia.

♂ BOYS
♂ Kenen pojan kanssa puhuit viimeksi? - Jonin
♂ Ketä poikaa halasit viimeksi? - Joni
♂ Ketä poikaa pussasit viimeksi? - Jonia. Ei tässä sovi enää muita pussailla :D
♂ Kenen pojan kanssa viimeksi nauroit? - Jonin
♂ Oletko ollut pojalla yötä? - Joo
♂ Oletko nukkunut pojan vieressä ? - Joo
♂ Kuka on kaveripojistasi läheisin? - Markkanen
♂ Kenelle pojalle huusit vihaisesti viimeksi? - Jonille, ylläri :D
♂ ..miksi? - Nokun oli vähän kehityskeskustelunpoikasta tuossa viikonloppuna ja rupes niin sapettaa ku ei menny viesti perille :D
♂ Onko sinulla paljon poikia ystävinäsi? - Ei. Sopivasti
♂ Suutelisitko poikaa, jota ajattelit viimeksi? - En viitti Onnia suudella, ku se on kaikenmaailman pissejä nuoleskellu tuolla ulkona.

♀ GIRLS
♀ Kenen tytön kanssa puhuit viimeksi? - Äitin. No onhan sekin tyttö :D
♀ Ketä tyttöä halasit viimeksi? - Tuijaa
♀ Kenen tytön kanssa viimeksi nauroit? - Äitin
♀ Oletko ollut tytöllä yötä? - Joo
♀ Oletko nukkunut tytön vieressä? - Joo
♀ Kenelle tytölle huusit viimeksi vihaisesti? - En muista?
♀ ..miksi? - -
♀ Onko sinulla paljon tyttöjä ystävänäsi? - Sopivasti. Yksi turha riippakivi on tiputettu pois kyydistä.
♀ Kenet tytön näit viimeksi? - Äitin

RAKKAUSELÄMÄ
- kädestä kiinni vai perseestä kiinni ? - Tilanteesta riippuen. Julkisilla paikoilla mielellään ihan siveästi kädestä vaan, mut kotona voi sit halutessaan vähän kouriakin
- "kulta", "rakas", vai joku muu ? - Kulta. Vaikka onkin vähän tosi lällyä :D
- innokas yhteydenpitäjä vai vaikeasti tavoiteltava ? - No ihan mielellään tuohon omaan saa helposti yhteyden :D Kyllä menis järki sekunnissa, jos se nyt alkais vaikeasti tavoiteltavaks.
- syntymäpäivänä kahdestaan vai bilettämässä ? - Hmm. Fiiliksen mukaan.
- "hyvää yötä" viesti vai puhelu ? - Viesti mielummin. Joni menee reissuhommissakin sen verran eri aikaan nukkumaan kun minä mummoilija, ni viesti on kivempi. Ei tarvii paniikissa sit kesken unien herätä ku puhelin laulaa ihan täysillä.
- yhteiset leffaillat vai bilettämistä ? - Leffaillat. Alkaa tuo bilettäminen olla jo NIIIIIN nähty. Tai on ollu jo pitkän aikaa. Aikuistuminen ja mummoilu<3

RANDOM
- Oletko ihastunut? - Tällä hetkellä taas ihastuksissani tuohon omaan puolisoon. Viikonloppuna olinkin vähän vihastunut :D
- Onko joku ihastunut sinuun? - No muista ukoista en tiiä, mut Joni on. Sen on vähän pakkokin olla. Tässä on sovittu, että hamaan loppuun saakka yhessä mennään vaikka mitä paskaa niskaan tulisi välillä :)
- Joku särkenyt sydämesi? - Joo joskus
- Joku kehunut ulkonäköäsi? - No just äsken joku randomi mulle kirjoitti tuolla gallerian chatti-keskustelu-hommelisysteemillä et 'nätti oot ;)'. Hirveen ihqua.
- Joku lyönyt sinua? - Ei
- Joku ahdistellut sinua? - On
- Lempipaikkasi? - Koti
- Mitä pelkäät? - Edelleen niitä haita (täältä tullaan Kreeta ja meressä uiminen!! Jaiks), ihmissusia, hirviöitä, hulluja, kuolemaa, lähesten kuolemaa, vammautumista jne.
- Haluatko mennä naimisiin? - Joo
- Montako lasta haluat saada? - 1-3 riippuen siitä miten hirveetä kidutusta se synnyttäminen on.
- Pitääkö kukaan sinusta? - Yllättävän monikin vaikka oon aika kauhee pätijä ja valittaja :D Mut taidan olla välillä myös ihan jees-tyyppi :)
- Oletko pitänyt jostain henkilöstä joka on kohdellut sinua huonosti? - Joo nuoruuden huumassa. Sitten aikuistuin ja hoksasin ettei kusipäihin kannata tuhlata aikaa.
- Oletko yksin juuri tällä hetkellä? - Kera Onnin. Joni on reissussa ja minä ikävissäni täällä. Yhyy
- Kuka on komein/kaunein näyttelijä? - Sylvester Stallone, Bruce Willis ja Colin Firth nyt näin äkkiseltään tuli ekana mieleen. Ja kaunimmat on Kate Winslet, Jennifer Love Hewitt, Scarlett Johansson ja Kate Huson
- Henkilö jonka kanssa viimeksi puhuit puhelimessa? - Joni
- Henkilö jonka kanssa tekstailit? - Ööm.
- Henkilö jonka kanssa pussailit? - Joni
- Kappale jonka kuuntelit? - Bonnie Tylerin 'It's a Jungle Out There' (huippuhuippu<3)

Tsirp.Torstai 09.05.2013 16:59

step one
nimesi? - Susa
toinen nimesi? - Anneli
horoskooppi? - Oinas
syntymäpäiväsi on? - 20.4

step two
kerro itsestäsi 10 faktaa
1. Olen lyhyt, mutten oo ikinä tuntenut itseäni lyhyeksi ja olisin mieluusti muutaman sentin lyhyempikin.
2. Olen blondi, mutta salaa myös melkoisenkin fiksu. Osaan kyllä peittää sen hirveän hyvin ja heittäytyä ihan totaalisen avuttomaksi ja idiootiksi :D
3. Olen kaupantäti, mutta haaveilen omasta hevostallista ja maatalosta. En vois ikinä kuvitella asuvani suuressa kaupungissa.
4. Pidän koiraani enemmän lapsenani, ku koiranani. Noku se nyt vaan on niin ihmismäinen :DD Mun karvainen adoptiolapsi<3
5. Avomieheni on ihan maailman paras ja mulle niin täydellisen sopiva kumppani. Kuinka se jaksaakin elää mun kanssa?! :DD
6. Olen hirveän hankala ihminen sille päälle sattuessani. Eli melko aina.
7. Olen vieraassa seurassa ja uusissa tilanteissa yleensä hurjan ujo ja kiusaantunut. Meni vuosia, ennenkuin pystyin hyväksymään ja antamaan itselleni 'luvan' olla ujo. Ennen koetin peittää sen ja häpesin sitä piirrettä itsessäni tosi paljon. Nyt voin myöntää sen kuuluvan persoonaani ja that's ok.
8. Olen aina ollut oman tieni kulkija ja tehnyt päätökset oman pääni mukaan enkä siksi, että niin 'kuuluu' tehdä tai että kaikki muut tekevät tietyllä tapaa.
9. Oon hurjan herkkä mutta samaan aikaan myös todella vahva ihminen. Olen selvinnyt voittajana niin monesta kovastakin kolhusta, yleensä vielä ihan pelkästään omin voimin, että tiedän pärjääväni vaikka vastaan tulisi mitä.
10. Rakastan pilvilinnoissa haahuilua ja mulla on hirveän hyvä mielikuvitus. Tästä on kyllä haittaakin, sillä esim. kauhuleffoihin eläydyn aivan turhan paljon ja sen jälkeen menee viikkoja, jopa kuukausia toipua niistä ja vakuuttaa itseni ettei mikään ihmissusi vaani mua varjoissa. Vaikka mistäs sitä toisaalta ikinä tietää!

step three about your school
-Tämänpäs skippaan, kun en koulussa ole

step four about your friends
kuka on läheisin kavereistasi? - Tuija. Ollaan kuitenkin tunnettu ihan vauvoista saakka
keiden kanssa on parhaimmat muistot? - Kaikkien kanssa ihan huippuhetkiä tullut vietettyä. Mutta pakko vastata, että ehkä ykköstempaukset ollut Markkasen kanssa sillon kun oltiin nuoria ja villejä :D
riitelettekö paljon kavereitesi kanssa? - Ei ollenkaan
mitä te yleensä teette? - Jutellaan, lenkkeillään, ihmetellään maailmaa, nauretaan, hassutellaan, puhutaan syvällisiä jnejne.
asuuko kavereitasi muualla kuin kotipaikkakunnallasi, jos asuu, missä? - Joo, joitain ympäri Suomea
jos saisit valita neljä kaveria, kenen kanssa viettäisit juuri nyt aikaa? - Tuijan kanssa kohta mennään lenkkeilee.

step five about love
oletko varattu vai sinkku? - Varattu
oletko ihastunut? - Tuo ihastuttaa ja vihastuttaa tasapuolisesti :D
jos olet, miksi ette seurustele? - Seurustellaanpa
onko teillä ylipäätään mitään ”juttua”? - :D
mikä on tärkeintä seurustelussa? - Luottamus, avoimuus, yhteinen ajattelutapa elämän suurissa asioissa
milloinka näet ihastustasi seuraavan kerran? - Tuossahan se vieressä möllöttää. Tai no, sohvalla.
mitä tekisit jos kuulisit poikaystäväsi tykkäävän sinun pahimmasta vihollisesta? - Joo, näitä vihollisia mulla riittääkin :DDDD

step six about your family
keitä kuuluu perheeseesi? - Minä, Joni ja Onni. Meidän pikkuperhe<3
oletko ainut lapsi? - En
onko sinulla sisaruksia? - Pikkuveikka
onko teillä lemmikkejä? - Onni
mitä isäsi tekee työkseen? - Muusikko
entä äitisi? - Toimistosihteer
oletko äidin vai isin tyttö/poika? - Molempien
oletko heidän kanssa läheisiä? - Kyllä<3

step seven about music
mikä on lempimusiikkiasi? - Ihan laidasta laitaan menee. En oikein käsitä ihmisiä, jotka tykkää vaan tietynlaisesta musiikista, tai ainakin väittää kivenkovaan niin. En vois ikinä kuvitella lokeroivani itseäni niin.
mistä kuuntelet musiikkia? - Spotifysta pääasiassa
mitä löytyy soittolistaltasi? - Örinästä Britney Spearsiin. Kasarirokista Oopperan kummitukseen.
kuinka paljon kuuntelet musiikkia? - Nykyään taas tosi paljon. Tuossa oli pari vuotta, etten kuunnellu kovinkaan usein. Mikähän lie mielenhäiriö..?
soiko nyt jokin biisi? - Ei nyt, ku oon just lähdössä
onko sinulla fanitavaraa? - Ei.

step eight about your life
elätkö elämääsi täysillä vai epäröitkö elää? - Omalla tavallani täysillä. Monesti tuntuu, että täysillä eläminen tarkoittaa sitä, että reikä päässä juostaan baarissa, tutustutaan miljooniin ihmisiin, joista suurin osa unohtuu hetkessä ja matkataan ihan hulluna joka paikassa ja vilistetään vaan ympäriinsä täysiä. Mä rakennan mieheni kanssa meidän yhteistä elämää ja kuljetaan kohti unelmia, se on mun tapani elää täysiä vaikka jonkun mielestä ehkä nyhjään vaan kotona ja oon ihan helvetin tylsä :)
oletko suunnitellut tulevaisuutta, haluatko naimisiin, lapsia, työn? - Työ on jo, toivottavasti vaan saan tehdä vähän mulle sopivampaa työtä sitten kun puitteet on sille oikeat. Lapsia kyllä, todella kovasti ja naimisiin myös.
onko elämässäsi tapahtunut mitään järkyttävää? - Onhan noita. Mutta tuskin kukaan, tai ainakaan kovin moni, selviää elämästä ilman ajoittaista synkkyyttä, järkytystä ja paskaa fiilistä.
oletko onnellinen? - Kovin<3
mikä tekee sinusta onnellisen? - Joni, unelmat, Onni, elämä itse
mitä mieltä olet onnettomista ihmisistä? - Elämä on hyvin pitkälti sitä, mitä siitä tekee.

and the last part of this
mitäs ajattelit tänään tehdä? -Tuijan kans kohta sateeseen lenkkeilee ja loppuilta vaan kotona hengailua.
entäs huomenna? - Töitä
näetkö ystäviäsi huomenna? - Tuskin
mikä päivä huomenna on? - Perjantai

Ja taas näitä!Sunnuntai 28.04.2013 20:26

01. Minkä ikäinen on vanhin suutelemasi henkilö? - 4-5 vuotta mua vanhempi
02. Odotatko enemmän joulua vai kesää? - No kesää. Toki nyt kun tuo joulu tuli puheeks, ni vähän alkaa silläkin saralla innostus nostaa päätään.
03. Ovatko venäläiset naiset kauniita? - Ei miellytä mun silmää. Jotenkin liian teräväpiirteisiä, u know? :D
04. Mitä maitoa juot mieluiten? - Laktoositonta ja rasvatonta. En pysty juomaan edes kevytmaitoa, koska se maistuu ihan maidolta. YÄK.
05. Mistä myöhästyit viimeksi? - Joni joutui 'hetken' odottelee autossa mua kun oltiin kauppareissulle lähdössä
06. Inhoatko maanantai-aamuja? - Nope
07. Minkälaisia kenkiä käytät kesäisin? - Ballerinoja, tennareita, kumisaappaita, läpsyttimiä.
08. Mitä mieltä olet miehestä, jolla on ollut paljon seksikumppaneita? - Riippuu kyllä aika paljon ihan muustakin luonteesta. Tuolla omallani on mun tietääkseni ennen mua ollut aika paljon. Eikä se mua haittaa, niin niitä on ollut mullakin :D Onpahan katsottu tarjonta ihan viimeisen päälle eikä ala myöhemmin harmittaa, ettei käyny ihan joka iikkaa koklaa :D
09. Mitä penaalistasi löytyy? - Ei oo mulla penaalia
10. Kuinka pitkä matka on teiltä lähimpään kauppaan? - Parisensataa metriä. Jotenkin rassaavan pituinen matka, ku ei ikinä jaksa lähee sinne tallustaa. Onneks on auto :D
11. Onko Janssoninkiusaus hyvää? - Hyi! Anjovikset on jotain ihan hirveetä. HYHHYH
12. Mitä kappaletta kuuntelet nyt? - Lulu and the Luvvers - Shout (biisi siitä Libressen (?) mainoksesta, ihan huikee! Kuunelkaa!)
13. Tiedätkö ketään sydänleikkauksessa ollutta? - En. Kai.
14. Mainitse kolme sinulle tärkeintä ihmistä? - Joni, vanhemmat (nehän lasketaan niinQ yhdeks :D) ja pikkuveli<3
15. Pidätkö enemmän tummista vai vaaleista hiuksista pojilla? - Tummista
16. Minkälaiset alushousut sinulla on nyt? - Seppälän jotenkut pitsireunaiset tavispikkarit. Pinkit, ruudulliset. Vieläkö jotain yksityiskohtia kaipaatte? :D
17. Kenelle kirjoitit lapun viimeksi? - Itselleni. Muisti kun tuppaa välillä olemaan himppasen epäluotettava.
18. Kenen takia olit viimeksi surullinen? - En oo ollu aikoihin kovin surullinen.
19. Ovatko rotat inhottavia? - No ei. Tai no ehkä jotkut kaatopaikan rotat on vähän inhoja.
20. Käytätkö hattuja? - Sillon, jos on kylmä. Paitsi et sillonkin kyllä pipoja enkä hattuja :D
21. Minkä väristä vaatetta et ikinä laittaisi päällesi? - Enpä voi sanoa tähän mitään. Esim. inhoan sinistä, mut silti vaatekaapista löytyy ihana sähkönsininen villakangastakki.
22. Mihin rahasi menevät? - Ruokaan. Ja kaikkeen epämääräiseen turhuuteen. Nyt oon kyllä ostelukiellossa, ku ei meinaa rahat riittää ikinä :D
23. Liftaatko? - En. Hyi, ties minkä hullun kyytiin sitä joutuu.
24. Mitä mieltä olet Queen-yhtyeestä? - Hyvä
25. Minkä väriseksi maalaisit lipastosi? - Nyt se on mustanruskea. Mutta ylläripylläri maalaisin se keltaiseks tai oranssiks jos vaan ois mahdollista :D
26. Oletko koskaan ollut autokolarissa? - En
27. Mainitse neljä asiaa, joita olet tänään syönyt tai juonut? - Leipää, rahkaa, teetä ja porkkanoita.
28. Onko kuukautiskuppi hyvä keksintö? - Ällöttävin kapistus IKINÄ! Siis hyi jumalauta.
29. Minkävärinen leikkimökki sinulla oli pienenä? - Punainen. Siellä se tönöttää edelleen porukoiden pihalla :)
30. Tiedätkö yhtään Puppe-nimistä koiraa? - En.
31. Mitä lupasit viimeksi ja kenelle? - Onnille, että tänään pesen sen.
32. Missä kaupungissa olet syntynyt? - Jyväskylä
33. Minkä niminen on liikunnanopettajasi? - Ei ole
34. Oletko maistanut sikaria? - Joo, ja oli aivan kaamean makuista. Tupakka maistuu hyvältä siihen verrattuna :S
35. Neljä lempikirjaasi? - Kotiopettajattaren romaani, Harry Potterit, Nora Robertsin kirjat (ei voi yhtä vaan valkata, ku suurin osa on niin hyviä) ja leivontakirjat :D
36. Mikä on sinun lempilintu? - En oo ajatellut asiaa

KENEN KANSSA VIIMEKSI...
....RIITELIT
onko hän mies vai nainen ? - Mies
onko hän mukava ? - Lemppari<3
kuuluuko hän perheeseesi ? - Hoitaa tuota avomiehen virkaa
minkä väriset silmät hänellä on ? - Vihertävähköt. Niistä on hirveen vaikee sanoa, tai sit en vaan oo tuijotellut tarpeeks
oletko koskaan halannut häntä? - Jokusen sata kertaa
onko hän sinulle tärkeä ? - Koko maailman <3
sovitteko riitanne ? - Aina. Ja sit kohta riidellään jostain muusta<3 :D


....TEKSTAILIT
onko hän komea/kaunis ? - On
onko hän mies vai nainen ? - Mies
riitelettekö usein ? - Ehkä kerran ollaan riidelty joskus 10 vuotta sitten. Tai no en tiiä voiko sitäkään nyt riitelyksi kutsua.
oletteko koskaan halanneet ? - Joo
mitä hän ajattelee sinusta ? - No toivottavasti pitää hyvänä ystävänä :)
tekstailetko hänen kanssaan usein ? - Sillon tällöin


....HALAILIT
oliko halaus ystävähalaus vai jotain muuta ? - Koiran ja omistajan halaus :)
muistatko mille viimeksi halaamasi henkilö haisi/tuoksui ? - Koiralle. Kohta puhtaalle sellaiselle
miksi halasitte ? - No kun Onni nyt vaan on niin ylisöpö ja herttainen koiralapsi<3
millaset välit sinulla on hänen kanssaan ? - Se on mun karvainen adoptiolapsi. Tähän äiti sanoo, että "ei, se on sun _koira_!" Höpö höpö. :D


....TURHAA
haluaisitko matkustaa ulkomaille? - Kesällä mennään Kreetalle :)
mikä olo? - Vähän vielä nuha kiusaa, mut kyllä se tästä
mikä stressaa tällä hetkellä? - Ei kyllä stressaa. Voi juku, miten mukavaa!
millainen mieliala tällä hetkellä? - Hyvä
muistatko milloin viimeksi itkit itsesi uneen? - En. Luultavasti vuosi sitten, kun vanha herra Sulo poistui keskuudestamme</3
nauratko enemmän kuin itket? - Äärettömän paljon enemmän
tekisikö mielesi jonkun luokse? - Kotona on hyvä :)


VIIMEKSI
milloin viimeksi nauroit? - Äskettäin
milloin viimeksi pussasit? - Puolisen tuntia sitten, ku Joni lähti perhokurssilleen
milloin viimeksi mietit jotakin? - Koko ajan yks juttu pyörii mielessä, teillepäs en vaan kerro sitä. Hähää :)
milloin viimeksi itkit? - Katoin 'Jane Austen Book Clubin' tässä yksi päivä ja siinä jotenkin herkistyin. Miksiköhän? En ees tiiä, kunhan itketti vaan :D


RAKKAUS
haluaisitko nyt halata jotain tiettyä ihmistä? - Enpä minä vastaankaan laittais
ikävöitkö ketään juuri nyt? - En
oletko kokenut sydänsuruja? - Joo, menneessä elämässä
pystyykö ilman rakkautta elämään? - Kaikkeenhan sitä pystyy, mutta en minä ainakaan haluais.
oletko halannut ketään tänään? - Joo
oletko pussannut ketään tänään? - Joo
oletko onnellinen tällä hetkellä? - Ah, liiankin! <3
haluaisitko itkeä vai nauraa? - Ei tee mieli kumpaakaan tehdä. Silleen hymistellä tyytyväisenä ja onnellisena ennemminkin :)

[Ei aihetta]Tiistai 16.04.2013 17:39

Mitä asioita olet tehnyt, tai kokenut tänä vuonna? Rastita.
(x) Suudellut.
( ) Tehnyt tai saanut fritsun.
(x) Harrastanut seksiä.
(x) Juonut alkoholia.
( ) Oksentanut.
(x) Polttanut tupakkaa.
( ) Varastanut kaupasta.
(x) Ollut rakastunut.
( ) Käyttänyt huumeita.
( ) Tehnyt lävistyksiä itse.
(enhän mä hauku, kunhan vaan sanon totuuden) Haukkunut toista ihmistä.
( ) Saanut turpaan.
( ) Pukeutunut kuin idolisi.


Vastaa rehellisesti!
• Kuka on sinulle tärkein ihminen koko maailmassa? - Joni
• Voisitko tappaa toista ihmistä? - Voisin, jos yrittäisi minut tai läheiseni tappaa
• Pop vai Rock? - Molemmat
• Oletko ollut koskaan masentunut? - No en nyt tiedä silleen todella oikeasti masentunut, mutta on niitä synkkiä aikoja ollut joskus menneisyydessä.
• Mitä musiikkia kuuntelet? - Kaikkea sekasin
• Pelkäätkö maailmanloppua? - Välillä. Mutta toisaalta olis ihan pirun mielenkiintoista olla näkemässä kuinka se tapahtuu.
• Jaksatko vielä vastata? - Miks tätä kysytään? Jos en jaksais, ni en varmaan olis tähän ruvennut vastaamaankaan tai jättäisin kesken.
• Mitä haluaisit sanoa sinun ihastuksellesi? - 'Osta mehua töistä tullessasi' :D
• Onko ihastuksesi IRC galleriassa? - No uu, onhan se :D
• Mikä sinua pelottaa eniten maailmassa? - Hait, kuolema, läheisten kuolema, pahasti vammautuminen, pimeä, ihmissudet, hullut
• Paras katsomasi elokuva? - Nyt tällä hetkellä: The Perfect Host. Ihan todella mahtava ja nerokas leffa. Ja etenkin ihmiset, jotka on Frasieria seurannut, saa tästä leffasta revittyä ihan helvetin paljon huumoria. KATSOKAA!


Kumpi?
◘ Maitosuklaa vai valkosuklaa? - Maitosuklaa
◘ Mansikka vai banaani? - Nyt menis kyllä tuoreet mansikat :P
◘ Koulu vai mielisairaala? - :DD
◘ Kissa vai koira? - Koira
◘ Huulikoru vai kielikoru? - Ei kumpikaan

► Jos saisit muuttaa itsessäsi ihan mitä vain, mitä muuttaisit? - En mitään. En ois enää minä, jos jotain muuttaisin.
► Kuka on pahin vihollisesi? - Enemy :D No ei oo sellasta :D
► Suosikki asusteesi on? - Oon vähän silleen tylsä juntti, etten jaksa noiden asusteiden kanssa pelleillä. Mun mielestä esim. hattu laitetaan päähän siks kun on kylmä eikä siks et se ois hieno :D

SAAT KÄYTTÄÄ VAIN YHTÄ SANAA!
1. Missä kännykkäsi on? - Keittiössä
2. Kumppanisi? - Joni
3. Hiuksesi? - Nutturalla
4. Äitisi? - Töissä
6. Suosikkisi? - :D
7. Unesi viime yönä? - Realistinen
8. Mielijuomasi? - Tee
9. Unelmasi/tavoitteesi? - Hevostalli
10. Missä huoneessa olet? - Olohuone
11. Harrastuksesi? - Ratsastus
12. Pelkosi? - Kuolema
13. Missä haluat olla 6 vuoden päästä? - Maalla
14. Missä olit viime yönä? - Sänky
15. Jotain, mitä sinä et ole? - Suuri
16. Muffinssit? - Herkku
17. Toivelistalla? - Sry, en voi kertoa :)
18. Paikka, missä kasvoit? - Jyväskylä
19. Mitä teit viimeksi? - Leivoin
20. Mitä sinulla on ylläsi? - Vaatteet
21. Televisiosi? - Auki
22. Lemmikkisi? - Onni
23. Ystävät? - Parhaudet<3
24. Elämäsi? - Täydellistä
25. Mielialasi? - Innostunut
26. Ikävöitkö jotakuta? - Njääh
27. Auto? - Pieni
28. Jotain, mitä sinulla ei ole ylläsi? - Farkut
29. Lempikauppasi? - Indiska
30. Lempivärisi? - Keltainen
31. Milloin nauroit viimeksi? - Aamulla
32. Milloin viimeksi itkit? - Viime vk
33. Kuka lähettää tämän edelleen? - Emt
34. Paikka minne menen yhä uudelleen ja uudelleen? - Töihin
35. Henkilö, joka s-postittaa minulle säännöllisesti? - Äiti
36. Lempiruokapaikka? - Pizzeria :D

8 totuutta
seurusteletko? - Joo
onko sinulla ihastus? - Tuo oma ukko
jos on, tietääköhän siitä? - Eiköhän sillä joku aavistus oo jo :D
käytkö koulua? - E
tupakoitko? - Hirveen vähän ja harvoin
mitä sinulla on päällä? - Paita ja sortsit
minkälainen olo sinulla on? - Ihan jees

8 totuutta eilisestä
oliko kiva päivä? - Nojaa. Väsytti aamuvuoron jälkeen niin hulluna, et nukuin miltei koko päivän :D 18.40 heräsin 'päikkäreiltä'
suutelitko ihastustasi? - Joo
tajusitko jtn uutta? - En
kenen vieressä vietit yön? - Jonin
teitkö jtn mitä et yleensä tee? - Een
käytitkö jtn päihdettä? - Aamulla poltin yhden tupakin, ku otti niin paljon päähän lyhyeksi jääneet yöunet
teitkö yhtään urheilusuoritusta? - Kävelin töihin ja takasin :D
monelta aloit nukkumaan? - 22.30

8 totuutta ensimmäisen viestin lähettäjästä
oletko nähnyt hänet tnä? - Joo, aamulla
oletko puhunut hänelle tänää? - ^
ketä voit kiittää että tutustuitte? - Yhtä Jonin kaveria, joka vinkkasi mun galleriannickin Jonille sen jälkeen ku oltiin yksi ilta toisiamme baarissa tuijoteltu :)
oletteko nukkuneet samassa sängyssä? - Joo, joka yö
oletko halannut häntä ? - Toki :)
Tässäpä asiallinen kirjoitus:

Anna Perho: Työkaverini, läski sika

Koulujen työskentelyilmapiiri on päästetty tilaan, jollaista aikuiset – opettajia lukuun ottamatta – eivät ikipäivänä hyväksyisi omalla työpaikallaan, kirjoittaa Anna Perho.

Kuvitellaanpa tilanne, jossa työkaverisi tulee aamupalaveriin reippaasti myöhässä. Kun häneltä kysytään jostakin hänen vastuualueeseensa kuuluvasta asiasta, hän kohauttaa olkapäitään ja kääntyy takaisin älypuhelimensa puoleen.

Palaverin jälkeen siirrytte avokonttoriin, jossa pitäisi aloittaa päivän varsinaiset työt. Työkaverisi häiritsee muita mekastamalla, heittelemällä esineitä ja huudattamalla musiikkia.

Haluan uskoa, että useimpien oppilaiden vanhemmat haluavat palauttaa opettajien auktoriteetin silläkin uhalla, että oma pikku herranterttukin voi joskus joutua jälki-istuntoon.

Esimiehesi puuttuu tilanteeseen tyynellä kehotuksella. Kollegasi vastaa hänelle haistattelemalla ja haukkumalla pomoasi läskiksi siaksi. Pomoltasi menee hermo ja hän pyytää työkaveriasi poistumaan toimistosta. Häirikkö kuitenkin jatkaa suunsoittoa ja haukkumista, jolloin pomo taluttaa hänet isällisellä otteella ulko-ovelle.

Seuraavana päivänä firman toimitusjohtaja ilmoittaa, että esimiehesi on toiminut väärin ja hän saa potkut. Häirikkö palaa työpaikallenne ja jatkaa työilmapiirinne pilaamista hartiavoimin.

Kuulostaa utopistiselta, vai mitä? Kouluissa tämä on kuitenkin arkipäivää. Jos koulu olisi AKT, järjestön käytävillä rähinöisi lukuisia rätyjä yhden sijaan.

Koulujen työskentelyilmapiiri on päästetty tilaan, jollaista aikuiset – opettajia lukuun ottamatta – eivät ikipäivänä hyväksyisi omalla työpaikallaan. Eivät edes ne vanhemmat, jotka ovat sitä mieltä että heidän lapsellaan pitää olla keisarin oikeudet ja kastemadon velvollisuudet.

Kohuvideon katsottuani olen sitä mieltä, että erotettu opettaja Antti Korhonen olisi voinut käyttää jämäkkää talutusotetta tönäisyn sijaan. Potkujen antaminen on kuitenkin raju ylilyönti ja antaa seuraavanlaisen signaalin: toisten häiritseminen, nimittely ja huono käytös on ok, eikä näillä ole mitään seurauksia – paitsi sille, joka koittaa puuttua asiaan.

Kuka hyötyy tällaisesta ideologiasta? Ei ainakaan lapsi itse. Kuten eräs sosiaalityöntekijä kerran tokaisi: jos kukaan ei koskaan sano lapselle ei, sen joutuu aikanaan tekemään poliisi.

Häirikköoppilaat ovat käsittääkseni kouluissa vähemmistö. Haluan myös oman mielenrauhani vuoksi uskoa, että useimpien oppilaiden vanhemmat haluavat palauttaa opettajien auktoriteetin silläkin uhalla, että oma pikku herranterttukin voi joskus joutua jälki-istuntoon. Näin ajatellen on vaikea ymmärtää miksi koulua kuitenkin määrätietoisesti pyöritetään niiden ehdoilla, jotka pilaavat muiden oppimis- ja viihtymismahdollisuudet.

Jos kukaan ei koskaan sano lapselle ei, sen joutuu aikanaan tekemään poliisi.
Sen sijaan että lainsäädäntö takaisi kouluihin oppimisrauhan, se takaakin nyt häiriköimisrauhan. Miksi?
Kukaan sivistynyt ihminen ei tietenkään kannata paluuta opetusmenetelmiin, joissa keskeisiä kurinpidon keinoja olivat nöyryytykset ja fyysinen kuritus. Mutta rajattomuus ei ole yhtään sen tuloksekkaampi kasvatuskeino kuin sormille pamahtava karttakeppi.

Lapsen kasvattaminen on hänen valmistamistaan ja valmentamistaan aikuisten maailmaan. Siinä maailmassa kaikki ei mene aina kuten itse haluaisi, ei vaikka äiti ja isä tulisivat sanomaan, että meidän Jere-Petterin pitää saada ajaa päin punaisia ja jättää verot maksamatta.

Opettajien auktoriteetin lakisääteinen mitätöinti tukee kehitystä, jossa tärkeintä on saada toteuttaa omia mielihaluja muista välittämättä. Kuitenkin aikuisuuteen kasvaminen tarkoittaa vastuunkantoa itsestä ja muista. Vastuulliseksi ei noin vain tulla, siihen pitää oppia.

Liikutuksen nyyhkäisyjä juhlapuheissa herättävät yhteisöllisyysideaalit eivät voi toteutua ryhmässä, jossa muiden viihtyvyyttä ja turvallisuutta jatkuvasti rikkovien yksilöiden toimintaan ei saa puuttua. Siksi läskisikaopen potkut on peruttava."

Täältä löytyy alkuperäinen: http://yle.fi/uutiset/anna_perho_tyokaverini_laski_sika/6572450

ReissuLauantai 06.04.2013 23:17

PlataniasSatama.jpg

Maistuu!

Kreeta ja Platanias kutsuu elokuussa. Ihan vähän jo ois matkakuumetta.