IRC-Galleria

HÄMPTON, HERE WE COME!!!Torstai 26.07.2007 17:35

Me täältä lähdetään Vaasasta ystäväni karva-Mimun kanssa rullaas junalla kohti hämptonia huomenna klo. 15:22. Olemme joskus illalla mestoilla.

Eipä oo muutenkaan tullu juuri kommentoitua tätä Vaasa - life is for roadtrippin' - keikkaa.. Nyt voin tehdä senkin, kun töissä on yli hiljasta.

Eli siis täällä ollaan! Janita feidas jo joskus toukokuussa mut tänne, mutta hyvä niin, erakot saa vitusti frendejä. Ja näin kävi.. Mulla on kasoittain uusia ihania kavereita täällä, joita tulee todella ikävä kun matka jatkuu nyt syksyn tullen. Baarielämä on tullu tutuksi, ja oon muutenki kansainvälistyny täällä. Puhun nykyään molempia kotimaisia kieliä, lisäks sujuvaa englantia, välttävää saksaa ja ranskaa, aivan loistavaa kiinaa, kurdia ja intiaa. Tai mitä lie mandariini-kiinaa.

Mulle on kehittyny tääl ihan uudenlainen päivärytmi, nukun yössä sellaset 4-5 tuntia, joka riittää vallan mainiosti, nimittäin toiset neljä tuntia voi nukkua sitten kun ei oo muuta tekemistä. Oon päivät töissä, täällä SKV:llä, töiden jälkeen meren rannalla noiden mun rantaleijonien kanssa urheilees, illalla yleensä meen joko tonne SKY-baariin, joka nimensä veroisesti on melkein taivaalla (=korkealla).. tai sit Pulloon tai Superstereoon, Domiin tai missä nyt milloinki. Mutta jos kantapaikka pitää nimetä niin Sky.

Oon ylläpitäny siis tätä mun aivan erinomaista kroppaakin tääl <virne> Korista, ultimatee, ratsastusta, lenkkeilyä, yms.. Oon käytännössä siis tullu hulluks. Pena on alkanu ulkoilee täällä, sitä ei juurikaan näy koskaan, Liinulla on oma piha mitä vahtia (aika pieni mutta siinäkin on jo liikaa vastuuta sille pölkkypäälle..).

Tällästä tää elämä on tääl. Suosittelen lämpimästi. Kannattaa ihmeessä kokeilla ainakin tällai kesän ajan. Vaikka oon ollu koko ajan töissä, fiilispohjalta analysoiden, tuntuu ku olis loputtomalla lomalla. Ainut miinus. Ikävä.<sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.