IRC-Galleria

HOLLA. <3Tiistai 14.08.2007 00:00

Oon taas tääl Vaasas mut ei tää ny oikee nappaa. Onneks alkaa loma tän viikon jälkee. Perjantaina siis.. Ammun eka Hämptoniin mut sitte.. oijjoi. Pitäs muuttaaki johonki väliin mut siihe voi eka hakee fiiliksii jostai.

"Liikaa horoi liian vähä helmii tsiksei mut miksei nää ryhmät oo eriksee.. Hei neitii, jos tää sua koskee, tsekkaa peiliin ja paras koskee!"
Tää omistettu kaikille niille kusipäille jotka tietää itekki olevansa vitun feikkejä muka-frendejä :D
-Kiitos, teki hyvää-

Jiaaa! Hawwi<3 Ella<3 Pläts<3 ja oliks muit..? kai pari ketä näin.. ja Nellu<3, jota en nähny..

Oikeestaan oon joutunu pettyyn mun feikkeihi muka-kavereihi niin monta kertaa lyhyen ajan sisään etten jaksa oikeestaan enää yllättyä mistään. En tienny tai ees kuvitellu et mulle vois koskaan sattua kohalle niin paskoja "frendejä".. Kiitti. Elämä opettaa. Mut onneks vastapalloon sattuu aina kohalle niitä vastakohtiakin, eli aivan loistavia persoonia, sellasia uniiikkeja loistotallaajia, joita voi fiilistellä ihan täysiä. Kiitos myös teille. On olemassa hienoja ja huonoja ihmisiä ja sit on olemassa täyte-ihmisiä. Useimmiten ilmeisesti samaan kaupunkiin ei mahdu kovinkaan monta hienoa ihmistä, mut onneks on monta kaupunkia. Haluisin perustaa oman planeetan mun elämän hienojen ihmisten kans<3 Siel ei kukaa puukottas ketää selkää, eikä särkis mun rakkaiden sydämiä.. Se olis hieno paikka. Ja siel olis hattaraa :)

Kuka haluaa sinne? Mä.
Vittuun se joka vieläki luulee että tää maailma missä me ollaan nyt on jotenki hieno paikka. Ja se joka luulee et sillä on niin paljo kavereita että voi hyvillä mielin satuttaa edes yhtä niistä.

P's. En suinkaan avaudu, sanon vaan asiat niin kun ne on.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.