IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

jusjust..Torstai 19.01.2006 12:13

Pitää sitten korkata tämä päiväkirja tälläisellä...

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."


Tässä siis mun 5 omituista tapaani:

1. Kolkuttelen hampaitani (niin kuin Olli mutta ilman sitä isoa ääntä)

2. Jos kaivan nenääni täytyy mun heti painaa sieraimia kasaan (ettei jää isoksi, mua on huijattu pienenä ja traumat on ikuiset) Sama koskee myös tissejä jos joku niitä painaa alas niin yöspäinhän niitä on nostettava..

3. Jos tiellä on viiva on sen yli hypättävä ja jos astuu päälle niin mielellään jalkapohjan keskikohdalla ja seuraavan viivan yli toisella jalalla.

4. Keitän aina aamuisin 5 kuppia kahvia ihan vaan itselleni vaikken ehtisi edes kaikkea juoda ja juon niin hitaasti että loppu ehtii aina jäähtymään, se ärsyttää!!

5. Pidän kaikkia omituisia tapojani niin normaaleina etten edes keksi viidettä...

Haastan mukaan: lelusammakko, sasati, riekko , yx, ladyzero

5,5. Olen surkea näitten koneiden kanssa ja lähes joka kerta kun koneen avaa joutuu jostain syystä menettämään hermonsa ja peeäs mul ei todellakaan oo hajua miten noi nimimerkit saa linkitettyä!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.