IRC-Galleria

lursa

lursa

(Zum Glück hat der Junge Autopilot)

NoniiiTiistai 02.09.2008 23:18

Täällä ollaan ja mun aivot ei tuu kestämään tätä :D
Tää kaupunki on aivan mahtavan ihanan kaunis ja perhe tosi mukava ja aivan ülikohtelias (jos vaikka laittaa oven kii ni hirvee "danke danke"). Ja talo on oikeen kaunis mutta aika epäkodikas, tämmönen sisustuslehtimallistoa ja itse asun 4 kerroksessa, üksin jaiks. Mut olikohan se maanantaisin ja torstaisin tai jotain sinnepäin mun naapuriin tulee joku usalainen Amü joka jobbar här.

Mut äsken koin elämäni järkütüksen: me mentiin jonnekki ihme täüdelliset äidit -kerhoon ja ei jumalauta. Seinät ja lattia oli pehmustettu ettei lapset satuta itteensä ja ainoat leikkikalut millä ne sai leikkiä oli 5cm korkeat tüünüt. Sit ne kaikki äitin kerto vuorotellen omista ongelmista lapsenkasvatuksessa (üks melkeen märisi ku sen pennulle oli tullu vasta 14 hammasta ku joillaki oli 16, siellä oli joku terapeutti vastaamassa). Meikä katto ihan monttu auki että ei voi olla totta.
Sit niillä kaikilla oli semmonen MATKALAUKULLINEN tavaraa niille penikoille ja ne puki ja riisu ja kiillotti ja kilvan kehuivat omia pentujaan. Okei. Ja sit tuo äiti sano mulle että kato ettei Viki (näitten pentu) putoa siitä tüünültä (MITÄ HELV???!!!) Sit ne äitit lauleli semmosia kivoja lauluja noin 30 kpl ja mä purin huuulta ihan kümpillä etten ois revennü. Üks laulu meni näin ja sen aikana ne heilutti semmosta järetöntä jotai saakelin telttakangasta niitten pentujen päällä: "Die Sonne ist so große und gelbe, es hellre und warme sheint, keine möchten ohne Sonne sein". Ei oo ollu kovin usein niin lähellä repsahtaa. Mutta vuelä pahempi oli ku nämä äitit lähti sitte lastensa kanssa kävelülle: ihan viimesen päälle kaikki, miekki ja hiukset täüdellisesti ja vaatteet sointu lasten vaunuihin.. OMG olin kuolla.
Muutenki täällä on nuo lapset henki ja elämä. Näilläkään ei oo oikeesti muuta elämää ku tuo beibe ja koko ajan ne häärää sen ümpärillä. Jos se itkee ni maailma kaatuu ja voi taivas tätä uusavuttomuuden määrää. Esimerkiksi jos ürität pukea lasta ja se it´kee ni ei saa väkisellä.. Juuh, vahin mä sitä vähän aikaa ja annoin süödä sen vähän hiekkaa ku raukka on niin steriili.

Ja käütiin me ravintolassa ja puistossa, tää on oikeesti ihan super paikka, teillä on pakko tulla käümään!! Nüt nuo värkkää jotain 5 tähden illallista tuolla help haluan kotiiin, että voi vaan ottaa leipää kaapista ja täällä on haudanhiljaista ku ei oo pennut huutamassa. No nüt tuo ukko tuli muka iha kovana küülään tähän mutta eipä se tajua mittää mitä mää kirjotan hahah.

Toivottavasti nään pian suomalaisia ku tuo saksa on niin perseestä siis ku en oikee hiffaa aina. Mun sanavarasto koostuu lähinnä "okeista"

Paljon terveisiä kaikille, en tiiää millon pääsen seuraavan kerran koneelle. Huomenna on taas jotai ohjelmaa, taidan nukkua koko päivän. Mitä mä täällä oikeen illalla teen ku ei oo omaa konetta eikä tv tä eikä lehtiä ei mitään :(

p.s 19 astetta celciusta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.