IRC-Galleria

lursa

lursa

(Zum Glück hat der Junge Autopilot)

pakko jatkaa tätä päivyriäPerjantai 05.09.2008 17:47

Eilen ilta sujui railakkaasti viinin merkeissä................................ Tuo isä oli aika riehakkaalla tuulella ja juotti mutki aika hyvin.. No ei nyt iha mut tuntu se kumminki. Ja nuo vanhat mummelit ja pappelit kans :DD herra siunatkoo. Mä opetin Thomaksen äitille kippiksen ni se huuteli sitä koko illan.. KIPPIS!Ja se illallinen. Lievä. Niinku jossai ravintolassa.. Kaikki vaa pölisi ja meikä muka selitti aina jotai väliin.
Ja sit ne toiset mummo ja pappa lähti ihan tyynenä ajamaan autolla kotia.. Kai ne perille pääsi. Ja sit me mentiin nukkuu me muut. Kuunes olin just nukahtamassa ni eiköhän kaarra mustamaija mun ikkunan alle. Kääk mä luulin et Minna on saanu tietää jotain :DD
No sit tosta naapurista tuli pihalle joku Voodemood ja ne kuulusteli sitä jollekki nauhalle.. En jaksanu enää katella, mut yhtäkkiä ne kaikki vaan repes ja sit ne kytät lähti..

Sit nyt äsken kävin kaupassa ostaa karkkii (kaikki pussit makso korkeintaan 90senttiä) ja saksalaisen Vanity Fairin ja mä en ikinä muista että pyörätiellä on eri kaistat pyörille ja kävelijöille ni aina vahinkossa kävelen sitä pyöräkaistaa.. Niin tänään ku menin ni joku oli ajaa mun päälle taas kerran. Se vaan huus iha raivona "Quatschkopf" (Kusipää) ja mä sanoin sille että Schön Tag doch(hyvää päivää toki) ni se repes iha kokonaan ja ajo vahingossa punasia päin ja meinas jäähä auton alle.. hahaha oispa jääny.
Täällä on aivan ihana ilma koko ajan, aurinko paistaa ja jotai 20 astettaaaaaa ja kohta me lähtään tonne keskustaan kuhan nuo herää päiväunilta..

Muuten täällä on iha ihme, ku nuo lähtee kotoa ni tuolta ikkunoiten päältä laskeutuu semmoset kalterit näitten ikkunoitte päälle. Ja sit jos me lähetään vaikka Kathrinin kans jonnekki ni jos tuo thomas jää tänne ni ovi pitää laittaa lukkoon ja ottaa omat aivaimet mukaan..

Mut nuo sano et ois huippu jos mun kavereita tulis käymään ni TERVETULOA :D

Ja hahah oisittepa nähny ton naisen ilmeen ku se kävi äske mun huoneessa.... (Ne jotka tietää mun siistyden ni voi verrata sitä saksalaiseen täydelliseen järjestykseen..)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.