IRC-Galleria

Psykiatrinen sairaala päätti parantaa puhelinpalveluitaan. Käyttöön otettiin automaatti, joka asiakkaan soittaessa vastasi:
– Hyvää päivää! Jos teillä on pakkomielteitä, olkaa hyvä ja painakaa numeroa yksi useita kertoja. Jos teillä on itsetunto-ongelmia, pyytäkää jotakuta painamaan numeroa kaksi. Mikäli teillä on useita persoonallisuuksia, painakaa numeroita kolme, neljä, viisi ja kuusi. Jos podette vainoharhaisuutta, me tiedämme kuka olette ja mitä tahdotte. Pitäkää vain puhelimenne auki, me kyllä jäljitämme puhelunne. Jos olette skitsofreenikko, kuunnelkaa tarkasti. Pieni hiljainen ääni ilmoittaa teille, mitä numeroa teidän on painettava. Jos kärsitte depressiosta, on ihan samantekevää mitä numeroa painatte, kukaan ei kuitenkaan vastaa.


muahahah :D


Poika marssi rehvakkaasti apteekkiin.
– Mitä saisi olla? apteekkari kysyi.
– Tulinpahan ostamaan varmuusvälineitä.
– Paljonko laitetaan?
– Tusina nyt vähintään, ei ole nimittäin mikään pihtari se tyttö, jota tänään menen tapaamaan. Todella kuuma ja himokas mimmi.
Kaupat tehtiin ja poika poistui. Illalla hän meni noutamaan ihastustaan tämän kotoa. Tytön äiti tuli avaamaan ja kutsui samalla pojan illallispöytään. Kun istuttiin aterialle tytön ja hänen vanhempiensa kanssa, poika ehdotti, että hiljennyttäisiin ensin rukoukseen. Näin tehtiin, mutta pojan rukous tuntui kestävän loputtomasti. Pää painuksissa hän jatkoi rukoustaan hiljaisen mutinan säestämänä. Kun hän vihdoin lopetti, tyttö ihmetteli:
– En tiennytkään, että olet noin uskonnollinen.
– Enkä minä tiennyt, että isäsi on apteekkari.


khihihihii D:D:D:D:d

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.