IRC-Galleria

mä_oon_se

mä_oon_se

Johan von Markkinat

HallelujaaTorstai 07.09.2006 04:26

Tuntuu että menee joskus lujaa. Nyt ei taas mene. Oon aika väsy. Mahtavaa kun Tukikohta alko taas. Siis varmaan 300 nuorta ylistämässä Jumalaa kunnon rockin säestyksellä. Mahtavaa! Toivottavasti seurakunta kehittyy edelleen niin että lopulta mahollisimman moni vois kuulla Jeesuksesta.

Laitoin toissapäivänä noi vanhat kuvat musta. Toi traktori-kuva on loistava. Mulla ei ole muistikuvia, mutta MUISTAN MILTÄ SE TRAKTORI TUNTUI. Muistan miltä se ratti tuntui kädessä, muistan miten se menopeli liukui (tai ei liukunut) maassa ja muistan että se oli pahuksen kivaa.

Jälkimmäinen kuva on häistä, kun olin 17-vuotta. Mahtavaa, 8-vuotta sitten olin vielä aika poikanen. Olen niin iloinen että Jumala on vienyt minua eteenpäin, vaikka onkin ollut välillä vaikeaa. Puhumattakaan siitä että Jeesus on ollut kaikki vuodet mun kanssa jopa siitä ensimmäisestä kuvasta. Hän on pitänyt minua kämmenellään silloin 3-vuotiaana ja nyt 22-vuotta myöhemmin olen tässä. OLEN TÄSSÄ JA ELÄN!!! Se on suuri ihme. Kiitos Jumalalle.

Kiitinkö vielä Jumalaa? - Ai, kiitin. No, kiitos vielä kerran, Jumala.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.