IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!
Niin maanantaina oli Leenan tallilla auttamas hevoosten hammahoitajaa ja siivosin jokusen karsinan, ohjasajoon Junttia hetken (kauhialla kiiruhulla lyhes välis x) ), ja kävin horsebiccailemas. Nyt ei eres mikään paikka oo pahoon kipiä! Ja ehtoolla kävin vielä N1nnunki työnä.

Tiistaina Siivosin tallin ku Sannalla ja Arilla oli pitkät työpäivät, juoksutin Junttia varovasti (kenttä ei ollu oikeen optimaalinen pohojaltansa joten vaan käyntiä ja hölkkää)ja menin Ilimajoella käymähän. Lenkitin Jessen (vähä soli naamaa ku silloli oma heijastinliivi XD Sen päällelaitto oli vaan ensi hieman hankalaa...) ja kävin isän kans Nesteellä syömäs (kanasalaatin. NAM. Nesteen salaatit on ihan sikahyviä =) ).

Eileen ajoon Juntilla vähä vajaa tunnin lenkin. Silloli virtaa ja hyvä mielikuvitus. Etenki lintuja piti kyylätä siihen mallihin jotta ne hyökkää kimppuhun X-/ Sitte ehtoolla käytihin suksu-n kans Seinäjoella kebabilla ja pehmiksellä (nam...spiceice =) ). Oli tosin sitte vähä pahoonvoiva olo ehtoolla ku oli umpannu ittensä täytehen x)

Tänään olis tarkootus ainaki ratsastaa Juntti. Toivottavasti kenttä on eres jonkunäkööses kunnos. Ja sitte ei ookkaan muuta suunniteltu. Saa nähärä mitä sitä kekiis =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.