IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!

Siinä se viikoloppuki taas meniMaanantai 26.01.2009 13:53

Perjantaina käytihin snow_angelin kans Regina uutehen kotihin Alajärvelle. Hyvin meni reissu ja tiellä pysyttihin vaikka tuo tienhuolto näyttää olevan aikasta retuperällä (Alajärvelläki vasta yritettihin aurata kolomen aikoohin...). Juntti sai vapaapäivän.

Lauantaina oli töis aamu ja ehtoo. Ja välillä kävin ratsastelemas Juntin aavistuksen huonokuntoosella kentällä. Käyntiä pääosin mutta pientä hölkkääki uskalti mennä toisella pääty-ympyrällä. Ehtoolla menin Ilimajoelle. Kävin Jessen kans lenkillä (hitto sai taas nauraa. Meillon pönttö koira x) ) ja myöhähän ehtoolla saatihin Markon kans kuusa (tai Marko sai idean...) lähtiä ajelemahan. Ja mun piti ajaa Audilla x( Ei oo yhtää mun auto se markon audi. Ja tietty sitte piti grillillä käyrä x)

Eileen en saanu päivällä mitään aikaaseksi. Ehtoolla lähärin vielä Junttia irtojuoksuttelemahan Ilimajoen maneesille. Snow_angel lähti onneksi kaveriksi, ku en olis millään muutoon saanu enää aikaaseksi lähärettyä ja sitte olisin taas joutunu kävellä kentällä (ei millään nykyysin jaksa lähtiä pimiällä mastohonkaan)

Tänään tuli sitte tuos äsköön epämukava yllätys. Työt loppuu (ku kanalas on sellaanen tauko) jo kolmen viikon päästä ku ny piretähän pireet tauko ku ei oo laman takia vissihin menekkiä niin paljua broilerille. Tai jotain... No pitää kehitellä jotaki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.