IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!

APUA! Jo torstai!Torstai 12.02.2009 14:22

Tsiisus ku on viikko menny nopiaa! Töis oon ollu (viikon päästä sitte loppuuki...) ja Hepomäes pääosin. Leenan tallilla kävin auttelemas ti.

Maanantaina sain Juntilta sen pissunäyttehen (meni taas yli tunti, vaikka selevästi oli heti hätä ku otin sisälle...Murr ku tuo poika teköö kiusaa "En varmana pissu purkkiin!") ja kyyttäsin sen kauhajoelle (Menin sitte vanhaa tietä... Olipa fiksu veto kiirehes! Oli meinaan sitte niin paskas kunnos ku olla ja saattaa!). Arto soitti ehtoolla. vielä vähä kiteitä, mutta paaaaljoon pareet jo. Pitääs saada Juntti juomahan enempi niin huuhtelis paremmin kiviä pois ja laimentaas virtsaa. Eli reilusti suolaa ruokihin =)
Lähdin sitte vielä extempore ehtoomyöhähän maneesille irtojuoksuttamahan ja hypyttämähän Junttia. Soli ihan hömppä =D Alakaa torella olla oma ittensä ku pelleelöö kaikella lailla.

Tiistaina oli hepomäen tallilla siivoolua ja kävin kärryttelemäs Juntilla. Ja Juntti oli taas ihan hömppä! Meni huippukiltisti vaikka muutama auto kaahas aikasta lujaa vastahan. Sitte se jahtas rusakkoa (muutei saanu kiinni). Korvat hörös ja pää ylhäällä sen näköösenä jotta meinas huutaa pupulle jotta "orota mä tuun sun kans!". Tiistaisehtoolla pöräytin vielä ilimajoelle kattomahan vähä Markoaki. Saunottihin ja syötihin makaroonisalaattia =D

Eileen hoidin kaikkia rästipaperihommia. Vein rahastonhoitajalle kalenteritilityslappoja (ja juoruulin samas Sirjan kans =) tietty), vein ylijäämäkalenterit Aholahan josta Kirtsi saa ne sitte haettua, kävin apteekis ja postitin jonku tutkimuslapon. onneksi olin käyny jo maksamas laskut erellisehtoona, niin ei niitä tarvinnu enää murehtia. Sitte Ilimajoelle ja isä vaihtoo meseen öljyt (olinki jo ajanu samoolla AIVAN LIIAN KAUAN!) ja käytihin isän työpaikalla pesemäs moottoria. Sitte ehtoolla kipsuttelin Juntilla ilman satulaa kentällä (ja ny mun persaus on ruvella X-/ ). Ravaalinki ihan reilusti. Siis HYTKYYN lähinnä XD Ja sitte vielä hepat sisälle ja yöpuulle =) Ja kotia kattomahan C.S.I:tä ja pesemään koneellinen pyykkiä.

Tänään olis päivä ja ehtootallivuoro siivoamisinensa, Juntin rekiajoa (Jari lupas tulla kattomahan laitanko enää eres oikeen rekiä perähän) ja pitääs keriitä ehkä kotona tiskaamahanki eres. Ja kaikkia kivaa olis tieros "tulevaasures" mutta saa ny nähärä mikkä kaikki toteutuu =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.