IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!

En oo keriinny hetkehen kirjootella...Perjantai 20.02.2009 15:35

Viimme viikko kuluu loppuhun ihan kivasti. Sannan ja Arin tupa ei palanu, tai muutakaan katastrooffia ei tapahtunu =) Ja niilloli kuulemma ollu kiva loma =)

Sunnuntaiehtoolla sitte lastattihin toisen hallin kanasia viimmeeselle matkalle. Olokapää alakoo taas vaivata (oikiasta olokapäästä taitaa olla nivel löysä ku kremppaa tosi helepolla...) ja muutenki paikkoja kolottaa (käsivarrethan tuos laatikkoohin tukkimises alakaa näyttää ihan pahoonpitelytapaukselta ku nuo kanat tahtoo vähä raapia, purra ja nokkia...). No kaikesta seleviää hengis lihaksenrentouttajilla, valakotiikerisalvalla ja zon-geelillä x)

Mape hyppeli Juntilla ti ehtoolla. Juntista huomaa jotta hyppytaukua on ollu ku takajalat on tosi hitahat, mutta muuten kyllä meni huippuhienosti =)

Ke ehtoolla lastattihin toisen puolen kanaset. Raskas työ-raskaat huvit: alaarvoosekki jutut jaksaa välillä naurattaa x) Nyt on sitte kumpiki halli tyhyjä ja kalusteekki purettu ja rapsuteltu enimmät paskat niistä pois. Nyt sitte alakaa "loma" tai itteasias työttömyys =( No...kait sitä aina jollaki pärjää.

Eileen oltihin muute viiipi:n kans kuuntelemas sellaasta hevonruokintaseminaaria seinäjoen raviskalla. Hyvää juttua tuli. Varsinki Arjalta ja siltä eläinlääkäriltä. Racingin esittelijä aiheutti-ei niin hyvällä artikulaatiollaan-hieman huvittuneisuutta =)

Täs olis ny sitte kaikenmoosta projektia menoollansa ku sais kaikki hyvähän vauhtihin. Ens viikolla ajattelin purkaa tuota hirviää rästihomma"läjää" x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.