IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!

Sitä voi aina luulla jotta viat korjaantuuKeskiviikko 17.06.2009 11:59

mutta ei. Suunnittelin jo tuos jotta starttaasin ittekki edes muutamia seurakisoja tänä vuonna, ku selekä ei oo vaivannu hetkehen ratsastaes. Mutta paskat. Taitaa olla mun aktiiviratsastelut ratsasteltu ny. Ei voi mitään. Tk:shan ne ei oo mun seljästä mitään muka löytäny (ei ne oo kyllä vaivautunu kattomahankaan. yksi täti sanoo jottei siinä mitään vikaa voi olla ku sain kumarruttua ja noustua ylähä x( Vaikka mä sanoon jotta pystyn sillä nostaakki iliman kipua, ja kipu tuloo istues ja seistes selekä suorana). Saa ny nähärä sitte.

Mape tyyppäs Juntilla koulua eileen. Löytyy Juntista aiva sikahienoja askellajeja ku se ensi otti possukohtauksen XD Aivan älyttömän hyvää ravia ja laukkaa! Mape vaan totes että kyllähän se osaa ku se vaan viittis. Juntti on aika hyvä ratsastajan "pissittäjä" X-/

Moon siivonnu kotona kaappia aiva tohinas ja sain täs Markonki työnä osan keittiönkaapista siivottua yks päivä. Eileen olin kanojaki punnittemas ja vein _apinas_ ja Annetten ponin SIKAHIENOLLE tallille sjoelle. Meinasin pyörtyä x)

Ny pitääs piakkoon lähtiä sjoelle moppaamahan rappuja. Junttiki pitääs liikutella tänään ja ehtoolla kisoohin töihin. Huomenna Juntin liikutus ja puolenpäivän jälkehen Himoksen suuntihin (ei nappaasi ei...) Mihinähän välis sitä pakkaas...?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.