IRC-Galleria

m-a-l-l-u

m-a-l-l-u

on siirtynyt facebookiin.

Wanna bugg with me?Perjantai 20.07.2007 00:06

Eilen oli ihan huippuhauska päivä! Olin töissä kun asiakas, Mikko-poika, tuli kysymään pelastaisiko hänet pulasta.. Mikko oli ollut ihan innoissaan menossa Bugg-tanssikurssille, koska "aina pitää kokeilla jotain uutta, ja laskuvarjohyppykurssille ei enää mahtunut", ja sitten daami sairastui.. Pienen ylipuhumisen jälkeen suostuin. Eihän sitä voi kieltäytyä kun oikein kutsukortinkin sain x)

Littoisten lavalle sitten suunnistettiin, ja paikan päällä alkoi jännittää: Onko täällä muita, millaisia ne muut on, JA mitä tästäkin tulee!! Hermostunutta kikatusta. Mikon suunnalta varsinkin x)

Paikalle saapui n. 40 eri-ikäistä naista ja noin 20 hieman varttuneempaa miestä. Alkuverryttelyä ja eikun pistämään jalalla koreasti!
Pikkuhiljaa tilanne alkoi hahmottua, ehkä hieman kuviotkin. Hiki tuli, vaikka taisi suurimmilta osin olla sitä kuuluisaa tuskasta johtuvaa. Koikkelehdin kuin nuori hirvi. En ole koskaan tanssinut mitään lavatansseja. Kerta se on ensimmäinenkin.

Hirveästä jännityksestä ja ennakkoluuloista päästyäni voin vaan todeta, että oli hauskin 2,5 tuntia vähään aikaan! Kannatti lähteä :D
Tanssien jälkeen vielä kaakaolle keskustelemaan kaikesta opitusta kuin kaksi ammattilaista konsanaan.. On siinä varmaan sivustakuulijoilla olla ihmetystä kun analysoitiin "kalakäsiä" ja miehiä, joista ei tiedä ovatko ne pyöräyttämässä naista ympäri vai saivatko käteensä vaan jonkus spasmin :)

Ensiviikolla taas uudestaan, jos vaan saan työvuoron sumplittua..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.